Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Weekendje weg: voordelig op vakantie met Hogenboom!

Optimaal genieten in luxe vakantiewoningen

Optimaal genieten in luxe vakantiewoningen

Even een weekendje weg. Nergens aan denken maar gewoon ontspannen en genieten. In de Hogenboom parken kan dat en het hoeft niet eens duur te zijn. Een weekend weg in een bungalowpark betekent comfort, rust en plezier. De huisjes op de bungalowparken zijn allemaal zo gemaakt dat u zich er direct thuis voelt. U kunt zo naar buiten lopen, het terras op, en genieten van de stilte en 's avonds van de sterren. Een winkel, een zwembad, een restaurant, het is allemaal in de buurt. Het weekend is zo ontspannend dat het veel langer lijkt. Juist omdat niks hoeft en alles mag is het zo rustgevend. Het verblijven in een mooie bungalow werkt hier natuurlijk ook aan mee. Het is als een tweede huisje, waar u in de toekomst altijd terug kunt komen.

Weekend weg in eigen land

Hogenboom heeft parken die verspreid liggen over heel Nederland. Een weekendje weg in Nederland is een cadeautje voor uzelf. Ons land is prachtig. De uitgestrektheid van het noorden, de bossen van Drenthe, Gelderland en Overijssel, de heuvels van het zuiden, allemaal hebben ze hun eigen aantrekkingskracht en zijn ze de moeite waard voor een weekendje weg. Noord-Brabant biedt uitgestrekte heidevelden. Zeeland heeft een heel eigen karakter en prachtige stranden. Overal in Nederland zijn pittoreske dorpjes aan oude rivieren te vinden. Ook historische plekken of steden zijn altijd de moeite waard. Een weekend weg hoeft dus niet ver weg tezijn. Het is in elk geval nooit meer dan een paar uur rijden. Daarom kunt u een weekend weg in Nederland ook op het laatste moment plannen. Een weekje weg in Nederland kan daarnaast natuurlijk ook.

Blijf wat langer

Hebt u wat meer tijd te besteden en wilt u toch voordelig uit zijn? Ga dan, in plaats van een weekend weg, eens van maandag tot vrijdag naar een Hogenboom bungalowpark. Een midweek weg geeft u dat ultieme vakantiegevoel. Ook voor kinderen is dit erg leuk. Op de bungalowparken van Hogenboom is namelijk altijd wel wat te beleven. Bovendien maken ze er snel vrienden. Een midweekje weg goedkoop betekent de tijd hebben om het hele park te leren kennen en er ook nog een paar keer op uit te gaan naar een nabijgelegen stadje, pretpark of andere attractie. En dan 's avonds gezellig in uw eigen huisje genieten en uitrusten. Dit is ook uitermate geschikt voor een romantisch uitje met z'n twee├źn: lekker weg, ver van alles en iedereen. Of u nu met uw gezin, familie, vrienden of geliefde gaat, een week of weekendje weg naar een bungalowpark van Hogenboom is de perfecte vakantie voor iedereen.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.