Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Gehandicapten vakantie: speciale vakantiebungalows!

Hogenboom Vakantieparken

Hogenboom Vakantieparken

Hogenboom Vakantieparken is de ideale organisatie voor het boeken van een vakantie voor gehandicapten en/of mindervaliden. De organisatie brengt net wat meer zoekwerk met zich mee. De accommodatie moet bijvoorbeeld voorzien zijn van bepaalde aanpassingen maar ook direct zorg in de omgeving kan een belangrijk aspect zijn. Inmiddels beschikken een tiental Hogenboom Vakantieparken over een aantal aangepaste, sfeervolle bungalows in eigen land. Wat mag u verwachten van zo'n speciale vakantiebungalow? Een bijzonder ruime opgezet zonder onneembare drempels. Bovendien beschikt iedere bungalow over een aparte royale douchehoek met een verhoogd toilet. Om het (zelfstandig) overeind komen te vergemakkelijken, zitten er beugels aan beide zijden van het aangepaste toilet. Op deze manier wordt het een zorgeloze vakantie. Laat de vakantie maar beginnen!

Voor ieder wat wils

Voor kleinschalige gehandicaptenreizen zijn de vakantieparken van Hogenboom bijzonder geschikt. Er is meer dan genoeg variƫteit in de buitenomgeving om het voor iedereen aantrekkelijk te maken. Een knusse bungalow in de bossen bijvoorbeeld op een steenworp afstand van Duitsland. Voor de visliefhebber is er een bungalow aan een meer waar u met een gerust hart een hengel kunt uitwerpen. U kunt ook kiezen voor een kleinschalig vakantiepark tussen de heidevelden waar het lekker rustig is en u zelfs kunt genieten van overvliegende ooievaars. Helemaal ontspannen is het om op vakantie een bezoek te brengen aan een kuuroord of een uitstapje naar een folkloremarkt te maken. Welke accommodatie u ook uitzoekt, voor een aangepaste vakantie bent u op een Hogenboom vakantiepark altijd aan het juiste adres.

Vakanties gehandicapten

Het is gelukt! U heeft een mooie aangepaste bungalow gevonden op een van de Hogenboom vakantieparken. De omgeving is fantastisch en u geniet van een heerlijke latte op uw eigen terras. 's Avonds besluit u gezellig met elkaar te gaan dineren in het parkrestaurant. Heerlijk zorgeloos. Tot laat zit u buiten op het terras genietend van die prachtige zonsondergang. Een beetje soezen en intussen luisteren naar elkaars verhalen. Dat is pas genieten! Wat kan het leven toch aangenaam zijn.

Boek op tijd!

Het is fantastisch als de vakantie waar iedereen zich zo op heeft verheugd zonder al te veel hobbels en obstakels verloopt. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen. Als u zich van tevoren goed laat informeren over de mogelijkheden dan is het niet moeilijk om om iedereen de tijd van hun leven te bezorgen tijdens de vakantie. Mooi weer krijgt u niet op bestelling; een onvergetelijke vakantie wel. Of breng eerst eens een bezoek aan een van de Hogenboom vakantieparken en kijk rond in de provincie en omgeving. Zo kunt u van tevoren wat plezierige uitstapjes plannen en alvast op een terras van de eerste zonnestralen genieten.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.