Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland

  • Caribische villa’s
  • Zee en strand
  • Bij Rotterdam

reviews

8.5

Vakantiepark Duynparc De Heeren van 's-Gravensande scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 338 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 338 reviews

8
Naam: Django Blok
Datum: 24 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
prachtige huisjes, geweldige ligging. schoonmaak laat vel te wensen over. veel pindas op de slaapkamers, vieze trap, veel stof. er lag zelfs nog een onderbroek naast de wasmachine.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een enorm gezellig weekend gehad direct aan het strand in een mooie accommodatie waar onze hond ook nog eens welkom was. We hebben lekkere wandelingen gemaakt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: R, van de Meeberg
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
4
Naam: Stacey Perret Gentil
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Nadruk leggen op het feit dat je grondig moet schoonmaken. Alle kleine prullenbakken legen. En paar spetterjes tegen de tegels in de keuken. Er staat eindschoonmaak inbegrepen, maar dat is zeker niet zo.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Viola ten Berg
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijn, luxe huisje van alle gemakken voorzien. Fijne locatie, dichtbij het strand. Goede informatievoorziening d.m.v. brochure en infomap.
10
Naam: Stacey
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Perfect! De bungalow was ruim, goed onderhouden en schoon. Locatie is perfect en je hebt veel privacy rondom je bungalow. Telefonisch en persoonlijk bij de receptie was de service duidelijk en vriendelijk. Nou ja, al bij al perfect! Wij zijn 2 keer bij Roompot Kijkduin geweest, maar ik ben bang dat wij een nieuwe favoriet hebben :-)! Nogmaals bedankt!
9
Naam: AJ Klunder
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed, maar krijg poolse tv niet aan de praat
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
6
Naam: JeanHermens
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vuile vaat, vuile overplaatsen, versleten pannen, geen zout en glansmiddel in de vaatwasser, haren op de tegels en glaswand in de douche. Tip: zorg voor een ovenschaal.
Bedankt voor uw review. Uiteraard dient iedere accommodatie bij aankomst schoon te zijn. Wij begrijpen uit uw bericht dat dit bij u niet het geval was. Graag bieden wij u onze excuses aan. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag, zodat hier extra aandacht aan besteed kan worden en vervelende situaties voorkomen kunnen worden. Wij hopen dat u verder een prettig verblijf heeft gehad op Duynparc de Heeren van S - Gravensande. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi, comfortabel huis op een mooi park. Mooie locatie dicht bij het strand.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
6
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Helaas was er geen toilet papier. Dat is wel fijn als het er wel is! Stoffig her en der. Onder de stoelen haren e.d. Er was geen bezemsteel aan de zachte bezem.
9
Naam: Ben Westerholt
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ruimte in en om de villa. Het totale park met de villa’s geeft ‘n echt vakantiegevoel en de zee en het strand zo dichtbij.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie villa met veranda! Heerlijk uitzicht op vijver, mooi aangelegde tuin. Lekker dichtbij het strand. De lichtvervuiling snachts was wel even wennen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top ondanks deze tijd van Corona
10
Naam: Dani Spruit
Datum: 21 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijke mensen, modern ingericht huisje, rustige omgeving
10
Naam: Ron Molendijk
Datum: 11 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een geweldig verblijf gehad in het vakantiepark. De ligging is perfect en de vakantiehuizen zijn geweldig en gesitueerd in een fantastisch park op loopafstand van het strand. Een echte aanrader!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel rustig, dicht bij strand, fraaie huisjes veelal aan het water grenzend. Kortom prachtige ligging van zowel park als huisjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige locatie dicht bij de zee
10
Naam: HW en Astrid
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was super mooi en schoon en groot. Lekkere tuin achter Een overdekt terras. We zaten in huisje 99 een aanrader
9
Naam: Ingeborg
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke huisjes en goed ingericht. Lekker rustig. Vlakbij het strand. Helaas was het huisje niet echt heel schoon. Dit vooral vanwege de Corona.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top vakantie! Heerlijke plek prachtig huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Jennifer Jansen Voortjes
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig verblijf, mooie ligging.
10
Naam: Maarten Klaver
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
rustig en mooie huisjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima bungalow aan het water en een fijn verblijf.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne huisjes met prima inrichting. Ook de keuken had ruim voldoende keukengerei wat je niet zo vaak ziet. Ook een heerlijke tuin (helaas was het tijdens ons verblijf te koud om buiten te zitten) maar de tuin is heel ruim, prive en met een mooie bbq erin. Het grootste voordeel is echter de ligging, je staat binnen 10 minuten op het strand!
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk sfeervol huis en goed ingericht. Tuin had beter omheind kunnen zijn ivm hond. Matras lag niet fijn....bleek een leeg bierblikje onder het matras te liggen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.