Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

3 parken 39 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

3 parken 39 Verblijven

Vakantie in Zeeland

U bent nog niet weggeweest dit jaar, het kwam er gewoon niet van. Toch voelt u de behoefte om uit te waaien aan het water. Een weekje vakantie in Zeeland zal u dan goed doen.
Na wat zoekwerk op internet valt uw oog op het pittoreske Hoofdplaat aan de Westerschelde. Hogenboom heeft daar het prachtige ruim opgezette Village Scaldia, mooie kleurrijke huizen op maar 8 kilometer van het strand en de zee. De ruimte en rust zijn overweldigend. Dit is echt een plek waar u graag met uw vrienden naartoe wilt. Lekker eten in Breskens en lanterfanten door Brugge; een dagje Gent doen, over het strand struinen in Knokke en weer tot uzelf komen bij een heerlijke cappuccino. Bij de bakker in Hoofdplaat haalt u natuurlijk ook 't ommetje en, nee, dat kunt u niet eten. Het is een prachtige wandeling van een uur rondom Hoofdplaat. In Zeeland vakantie vieren is puur genieten!

Het wordt weer tijd voor een midweek vakantie Zeeland. Heerlijk met kinderen en hond ravotten op het strand van Breskens. Vakantiepark Zeebad van Hogenboom lijkt u heel geschikt. Het is een leuk park met verschillende soorten bungalows en villa's. Bovendien is er een supermarkt en een leuk restaurant waar ze heerlijke pannenkoeken serveren! Daar gaat u in ieder geval een avond met de kinderen eten.

Er is genoeg te beleven en de omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen of fietstochtjes. Zeeland vakanties zijn een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten. U maakt ook een uitstapje naar de struisvogelboerderij in Sluis, waar werkelijk alles van de struisvogel te koop is, van eieren tot leren gebruiksartikelen en cosmetica. Vakantie in Zeeland geeft u steeds weer dat heerlijke onbezorgde gevoel van vroeger terug.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.