Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Appartementencomplex Bosch en Zee

De Koog/Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Zee en strand
  • Wandelen

reviews

8.5

Vakantiepark Appartementencomplex Bosch en Zee scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 800 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 800 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het zag er heelgezellig uit, en alles was keurig! Alle benodigdheden in het huisje waren aanwezig. Prima locatie dichtbij centrum en strand. Het enige wat we misten was een overdekt fietsenhok, elektrische fietsen staan er dan niet heel veilig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Knus en alles wat je nodig hebt was aanwezig!
9
Naam: Helga Steffens-Nakken
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Genieten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten, we misten alleen een welkomstpakket oid met een wc-rol. Dat mag standaard.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig we zijn er weer.
10
Naam: Anita van der Meij
Datum: 20 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Relaxte en gemoedelijke sfeer. Appartement was wederom zeer schoon. Ligging perfect. En totaal geen last van geluid van andere gasten. We zijn nu twee keer geweest en komen zeker nog een keer terug.
9
Naam: R. Sipsma
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Met veel plezier genoten van onze midweek vakantie
9
Naam: Henri van Boxmeer
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima
2
Naam: Anoniem
Datum: 17 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er was niet schoongemaakt in het huisje toen wij aankwamen. Er lagen schaamharen in de badkamer, poep op de wc en het servies stond vies in de kasten en het bestek lag vies in de laden. De slaapbank lag vol met viezigheid en de plank boven de bedden zat onder de stof en vreemd bruin spul. Daarnaast hing er een hele sterke vieze, penetrante lucht in het appartement. We vonden de vragenlijst van de vorige huurders van het appartement (met hun namen erop en de datum van aankomst en vertrek) en een schoonmaakkaart van hun aankomstdatum in een kastje. De receptie was, toen wij aankwamen, al gesloten dus we hebben zelf schoongemaakt. De vieze penetrante lucht ging tijdens ons verblijf in het appartement niet weg ondanks uitgebreid luchten. Dit zorgde ervoor dat we de rest van de vakantie het appartement als vies ervoeren, ondanks dat we dit zelf hadden schoongemaakt. Om de ellende nog wat groter te maken kwamen we de tweede dag terug van een wandeling en troffen we onze apparaten in een grote plas water door een lekkage in het appartement. De beheerder kwam wel gelijk langs om zijn excuses hiervoor aan te bieden. Dag vier hadden we opnieuw lekkage, maar dan op een andere plek, gelukkig waar geen spullen lagen. De mannen van de receptie hebben echt enorm hun best gedaan, maar we hebben hierdoor niet zo van de vakantie kunnen genieten als dat we hadden gehoopt of gewild. We zijn vaker in een Roompot-huisje geweest en dat beviel altijd erg goed. We waren nu erg teleurgesteld vandaar dat het dit maal geen hoog cijfer is, sorry.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen in behandeling genomen en zullen binnen één week contact met u opnemen.
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In één woord geweldig
9
Naam: Jasper Ten Hoonte
Datum: 16 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De vriendelijkheid en de ongedwongenheid bij binnenkomst. Deze lijn zette zich meteen voort in het appartement zelf. Kleinschalig en rustig. Ondanks dat we om 10 uur het appartement weer zouden moeten verlaten, konden we in verband met de ijzel/ gladheid van datum van vertrek, rustig wat langer blijven. Erg prettig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Dirk Jan Jongeneel
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustige ligging, sympathieke mensen, uitstekende service en perfect gelegen, mooie huisjes
9
Naam: Aad van Vliet
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super aardige mensen bij de receptie en vriendelijk personeel. Ook fijn dat het hondvriendelijk is. Ik kom graag nog eens terug bij dit park op Texel en zou het zeker andere aanbevelen. Enige punt is dat de bedden niet zo lekker liggen, matrassen zijn wat doorgezakt, maar verder tophuis!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
verblijf tijdens onze vakantie was goed... alleen er was niet goed schoongemaakt in ons appartement, en de eerdere genoemde omboekregeling... voor de rest heerlijke vakantie gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
lag mooi centraal
8
Naam: Herman Kamminga
Datum: 12 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi, kleinschalig complex. Nette appartementen en een mooie ligging.
9
Naam: Corine Stabler
Datum: 12 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Locatie bij dorp. Goede inrichting.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gewoon ok
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heerlijk ontspannen weekend gehad, veel gelopen in de omgeving, ondanks het weer
8
Naam: Cynthia Arends
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik miste alleen een oven maar voor de rest was het helemaal top!
9
Naam: Ger
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
comfortabel en prijs kwaliteit
9
Naam: Nienke van Aggelen
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een fijn appartement op een top locatie. Dichtbij het strand, bos en dorp.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Kleinschaligheid en gegeven het februariwinterweer, fijne plek om even uit de eentonigheid van de coronasfeer te zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was goed verzorgd, fijn verblijf.
8
Naam: Louis van Til
Datum: 2 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goede aanbieding voor januari.
10
Naam: A Gerrits
Datum: 2 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Niets op aan te merken alles was supernetjes geregeld
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.