33 parken 188 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantiewoning in Nederland

De mate van comfort van een vakantiewoning van Hogenboom varieert van standaardfaciliteiten (zoals een volledig ingericht keukenblok, comfortabele bedden, een televisie en geluidsinstallatie en uiteraard een wifi-verbinding) tot de meer luxueuze voorzieningen als een whirlpool en sauna in uw eigen vakantiewoning. En voor gezinnen met jonge kinderen zijn er vakantiewoningen die speciaal zijn ingericht met faciliteiten voor de kleintjes, van kindermeubilair tot aangepast sanitair. Een vakantiewoning huren in Nederland kent meer voordelen dan u wellicht ooit had gedacht, zodat het vast niet bij één keer zal blijven!

33 parken 188 verblijven

Vakantiewoningen Nederland

Een verblijf in een vakantiewoning Nederland van Hogenboom betekent ontspanning, gezelligheid, comfort en - als u wilt - héél veel (sportieve) activiteiten. Of het weer nu wel of niet meezit, met een vakantiewoning in Nederland bent u altijd goed af: onze vakantiewoningen in Nederland staan altijd in een mooie omgeving die veel te bieden heeft voor jong en oud. Daarnaast is er op de vakantieparken zelf ook van alles te beleven, zodat uw vakantie in eigen land nooit in het water hoeft te vallen.

De vakantieparken waar u een vakantiewoning van Hogenboom kunt huren, liggen verspreid over heel Nederland. Zo kunt u kiezen voor een vakantiewoning aan zee, te midden van de bossen of in een heuvellandschap. Als u kiest voor een andere omgeving, bent u er echt even helemaal uit. En u zult ontdekken dat ons eigen land veel variatie in landschappen, natuur en steden kent.
Een bijkomend voordeel van een vakantiewoning in Nederland is dat u niet ver hoeft te reizen: ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor mensen die zuinig met hun vakantiedagen moeten omgaan. U verliest zo immers geen kostbare vakantiedagen aan de heen- en terugreis.
Vakantiewoningen Nederland zijn ook zeer geschikt voor vakanties met grote gezelschappen, voor familiefeesten of reünies bijvoorbeeld. De voorzieningen op de vakantieparken zijn hier alle op gericht: er zijn volop sport- en spelactiviteiten te organiseren die u gezamenlijk kunt doen. De tropische zwemparadijzen alleen al zijn een attractie op zich.

Als u kiest voor een vakantiewoning Nederland van Hogenboom, kiest u voor vrijheid en comfort. De vrijheid om bijvoorbeeld te kiezen voor zelf koken of uit eten gaan of om een was te draaien wanneer u dat uitkomt. En wat te denken van de vrijheid van privacy: u hebt de beschikking over een eigen terras met eigen tuinmeubilair en soms zelfs een bubbelbad!

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.