Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland

  • Lodges met sloep
  • Giethoorn
  • Natuurgebieden

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Giethoorn scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 861 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 861 reviews

10
Naam: Nicole Hilgers
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten van een fijn weekend . Toen ons bootje ondergelopen was met water werd het goed opgelost met een tijdelijke andere boot. Ik heb wel wat kleine opmerkingen de matrassen zijn echt aan vervanging toe tevens zou het goed zijn als jullie duidelijk op de website neer zetten wat er nog wel te doen is aan activiteiten tijdens de Corona. Dat het b.v ook online geboekt kan worden dit zou denk ik ook jullie helpen in deze moeilijke tijd voor de horeca.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wifi is zeer slecht op het park dat kan zeker verbeterd worden. De schoonmaak van onze accomodatie de meerkoet was zeer slecht dit keer was in de zomervakantie beter toen wij er waren we vonden een oud shirt op een kast in de slaapkamer en in de keuken vonden we een verpakking met afbakbroodjes. Ook de badkamer was niet schoon en de deur van de douchecabine viel er regelmatig uit tijdens het douchen ook die mag vernieuwd worden. Erg jammer voor het geld wat je betaald?
9
Naam: C van Splunter
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn rustig park, en het bootje wat bij het huisje hoorde was erg leuk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk rustig park en de sloep was erg leuk!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn dat een bootje bij de bungalow was
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zijn erg tevreden over het park in het algemeen, in deze vreemde tijd hebben we erg genoten, en alles binnen de geldende maatregelen.
8
Naam: Ten Hove
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De schoonmaak mag wel iets beter !! (Een gericht ding waar ik op let omdat ik zelf bij een schoonmaakbedrijf werk) Lichte schimmel in de badkamer en er hing spinrag aan het plafond. Ook onder de meubels en bedden was er niet goed schoongemaakt. Verder niks te klagen wat betreft het park, personeel en omgeving.
9
Naam: Nancy Jansen
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf, goed met de maatregelen rekening gehouden. Alles wat we wilden doen gedaan, zonder ongemakken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten van een mooi huisje en het gebruik van de sloep. We hebben er heel wat kilometertjes mee gemaakt.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten van de mooie omgeving. Het huisje was prima, en het bootje wat bij de accomodatie zit is super leuk.
9
Naam: Jonneke Thomassen
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie gehad. Vriendelijk personeel. Goede service als er iets niet goed was. Werd meteen geregeld. Het enige minpunt is de afstand die gelopen moet worden. Maar dat staat we zeer goed aangegeven bij het boeken. Maar vond ik alsnog tegen vallen.
9
Naam: Ingrid Rutjens
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg leuke en mooie ligging! Agv de COVID is er goed ingespeeld op de faciliteiten! Ik kreeg veel info via de app, waar we ook gebruik van hebben gemaakt! Ook een leuke kortingscode gekregen voor het klimbos, waar we gebruik van hebben gemaakt!
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
vriendelijk, over alles is nagedacht ivm corona, top gedaan, huisje is eenvoudig maar goed ingericht en schoon en prettig
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben echt genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was heerlijk. Mooie lodge, prachtige omgeving. Goede faciliteiten.
9
Naam: Desire Douwes
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een heel mooi park in een mooie omgeving Het vakantiepark is ook heel verzorgd , mooie woningen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Sandra
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg leuk en het varen was ook heel leuk... Alleen 1 min puntje, bagage en boodschappen van parkeerplaats naar accomodatie en andersom was minder... Aankomst was goed geregeld met de ophaalservice maar buiten die tijden als die service niet beschikbaar is dan is het best zwaar met de bolderkar over de brug heen.. Verder was alles goed.
9
Naam: Marlous Fortuin
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De accommodatie was prima, maar sommige dingen werkten niet. De afzuiger in de badkamer bijvoorbeeld. Geen drama, geen grote dingen, maar je ziet dat het goed gebruikt is. Na onze luxe vakantie in roompot kamperland was er simpelweg een verschil
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg leuk dat er een eigen bootje bij het huisje zit
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk gewandeld gevaren en gevist.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: G. Zwarts
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vonden het een gezellige sfeer en goed toeven op dit park.
7
Naam: Inge Rijnders
Datum: 14 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima accommodatie maar het was te zien dat het kraaiennest al geruime tijd niet verhuurd was het huis hing vol met stofwebben en allerlei dooie beestjes in de wasbakken op de slaapkamers hier is na beklag wel direct wat aan gedaan Jammer dat er geen inspectie voorafgaande door jullie gedaan is de veranda zag er ook niet schoongemaakt uit het plafond had allemaal aanslag wat met een doekje zo schoongemaakt kon wordende tafel stoelen en balustrade zelf maar schoongemaakt.Jammer Voor ons was dit absoluut geen goede en fijne binnenkomer nogmaals accommodatie op zich prima Even een tip mbt de bemensing bij de receptie zoals bij jullie waarschijnlijk wel bekend is was onze sloep op zaterdagmorgen verdwenen na dit gemeld te hebben bij de receptie is een medewerker op zoek gegaan onze dank gaat uit naar deze medewerker. Na 3 uur wachten toch maar naar de receptie gegaan om te vragen wat de stand van zaken was,hier werd ik door een zeker niet klantvriendelijke medewerker te woord gestaan die alleen maar aangaf dat ze er niets aan kon doen En dit meerder malen herhalen. Absoluut niet meedenken in oplossingen ik moest het zelf voorstellen of wij tijdelijk een andere boot konden krijgen want per slot waren we naar Giethoorn gekomen om te varen. Uiteindelijk kregen we een boot ter leen. Fijn maar jammer dat ik er zelf om moest vragen had verwacht dat ons een alternatief vanuit jullie geboden zou worden.En een cursus klantvriendelijkheid is voor deze medewerker zeker aan te bevelen Voor zover mijn eerlijke mening Inge Rijnders
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Compleet
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging maar accommodatie mag wel luxer gelet op de gevraagde prijs...
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
bootje bij ieder huisje was geweldig!
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, helaas was ons huisje minder, bedden kapot, smerig, boot smerig, afvoer badkamer liep niet door,
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.