Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Recreatieplas
  • Natuur

reviews

8.3

Vakantiepark Recreatiepark De Tolplas scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2038 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2038 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Annemarie
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging was prachtig. Bij het huisje zelf vonden we dat er te weinig stopcontacten waren of op een onlogische plek. De wastafel in het toilet was overbodig en maakte de doorgang heel smal en niet prettig. In de kleine slaapkamer hadden we bedbakken ipv boxsprings. En dan zaten erachter de stopcontacten ( die je dus niet kon gebruiken) en er zat een gat en een kraangat in de muur bij een van de bedden. Verder hebben we een fijn verblijf gehad met een prachtige omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik heb een super verblijf gehad. Wel vond ik de bank klein voor een accommodatie voor 4 personen. Er waren wel 2 losse zitstoelen alleen had ik graag een wat grotere bank gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke ligging en compleet huisje, niet erg schoon
8
Naam: D.C. van Delft
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heel fijn park met een goed restaurant.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Volmar De Wolf
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er is helaas nog weinig animatie / vermaak voor kids behalve dus de speelvoorzieningen. Het sluit nog niet echt aan bij Roompot in dat geval. Horeca was behoorlijk groot en oogt heel chic. Dit nodigt met kinderen minder uit ok naar toe te gaan. Al was het verder wel goed geregeld de sfeer voor een park als dit mist gewoon door ontbreken van activiteiten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke grote tuin, direct aan het water met veel prive. Dat was het geweldigste. Een heerlijk rustig park. Mis wel een winkeltje, wel was de broodjes afhaal een redelijke compensatie. Echter de mensen van de groenvoorziening maken veel herrie en wilde op vrijdag toen wij om 12 uur hadden ingecheckt de heg komen scheren, nee was ons antwoord, deze man zei oke is goed. Toen op maandag wilde ze het gras komen maaien etc, weer nee was ons antwoord. 1 van de mannen was het daar niet mee eens en bleef vervelend aandringen. Nee liever niet vrijdag om 10 uur zijn we weg, o zegt hij toen dus vanaf 9 uur, NEE 10 uur. Dat was best vervelend. Ook kregen wij pas in de map die we kregen op het park dat het zwemwater niet goed was. Wij zijn echter wel elke dag gaan zwemmen. Dat honden niet in het water mogen vanwege hygiene is raar. Er zijn diverse parken waar ze zeggen, natuurwater is niet schoon en de hond poept niet zwemmend, watervogels wel en die vervuilen het water zo, dus laat je hond maar lekker zwemmen. Dus betere comunicatie vooraf. En groenvoorziening niet in tuinen waar mensen verblijven. En laat honden in water.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een hele fijne vakantie gehad. Goede service, ook vanuit Roompot ruim optijd de nodige informatie. Verder was het huisje netjes en verzorgd. Een top vakantie!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij waren erg blij met de ruimte en het comfort in onze bungalow. Ook vonden we het park zeer goed onderhouden, mooi en sfeervol om te zien. We wandelden er graag doorheen. De kinderen waren enthousiast over de speeltuinen. De mensen op de receptie waren uitgesproken vriendelijk en behulpzaam. Wat we misten waren kussens voor de houten tuinbanken. En 2 parasols voor 18 mensen is ook niet heel ruim. Verder hebben wij op zondagmiddag gebeld met een acute klacht (de kookplaat kon niet meer worden uitgezet en werd loeiheet) en konden helaas niemand bereiken. Toen we de volgende dag zelf iemand hierover aanspraken, werd de klacht overigens goed opgepakt. De monteur kwam daarna ook elke dag checken of het was opgelost en heeft ons ook een noodoplossing geboden in het geval het weer gebeurde. Maar in onze ogen zou het niet mogen gebeuren dat er niemand bereikbaar is of snel terugbellen, ook niet op zondagmiddag/avond.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben voor volgend jaar weer geboekt.
7
Naam: P. Lamers
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jammer dat we voor het 2e jaar door het bed zakken en dat er nu pas wat gedaan word....schuifpui is al 2 jaar defect en nu ook lek bij regenval....service is super van het park en personeel...wat ik wel vind is dat een tuinman nooit bij een klacht aan een cv ketel mag komen..ik ben 6 jaar service monteur geweest en weet wat er fout kan gaan bij een verkeerde beoordeling
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Tim Ponsteen
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke vakantie in een huisje met een mooie ligging
8
Naam: Tjeerd Douna
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn en rustig park. Heerlijk vakantie kunnen vieren.
7
Naam: Sander De Vries
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heerlijk zwemplek, maar we miste verdere faciliteiten zoals bijvoorbeeld een supermarkt en meerdere keus uit eetgelegenheden.
10
Naam: J.G ter Smitten
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De Tolplas is echt een supermooi park !!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een leuke vakantie gehad. Mooi huisje in een mooie omgeving. Ook veel te doen in de omgeving.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten! Was echt top!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke week gehad in een prima chalet. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, al misten we wel horren voor de ramen. Bedden lagen goed. Prachtige locatie aan de zwemvijver. Het eten in het restaurant was super.
10
Naam: M Nijhof
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Keurig en verzorgd park,resaurant is klasse echt een aanrader ,vrije ligging van het huisje en de mederwerkers zijn echt gastvrij ,al met al : GA ZO DOOR !!
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een heerlijke week gehad in een mooie omgeving. Regelmatig in het restaurant gegeten waar echt supervriendelijk personeel liep! Ook hadden wij een nieuw huisje met airco. Helemaal top!
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een heerlijk weekendje weg. De huisjes met ligging zijn erg mooi. Vermaak voor kinderen is minimaal waardoor dit geen park is geschikt om lang te verblijven met kinderen. Ophalen van broodjes is best laat in de ochtend bij receptie voor als je een dag eropuit wilt of een vroege vogel bent. Daarnaast jammer dat op zondag geen mogelijkheid is om ontbijt te verkrijgen. Het is een mooie omgeving om te fietsen, jammer dat er geen kinderfietsen beschikbaar zijn om te huren om een langere afstand mee af te leggen. Het huisje was erg netjes en schoon. Het eten in de snackbar en het restaurant waren erg goed. Het restaurant ziet er sfeervol uit, de medewerkers zijn heel aardig en zorgden voor een zeer aangename ervaring.
10
Naam: Jan en Karin van Gijlswijk/Helmons
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie gehad op een rustig park in een complete woning met heel veel privacy en zeer spontaan en betrokken personeel.
10
Naam: Sander de Leeuw
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Echt een geweldig park, veel andere vakantiegangers gesproken en echt iedereen was positief. Mede hierdoor was de sfeer geweldig! De tolplas is echt veruit het beste vakantie park waar wij ooit geweest zijn.
9
Naam: Richard van Berkel
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Dool Walenkamp
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging van het huisje, mooie badkamer en keuken 10 vissen gevangen.(In de avond) Heerlijk gezwommen met drijf attributen. 2x gegeten in het restaurant was heerlijk erg vriendelijk personeel. Hondje heeft het ook heerlijk gehad Ook zijn we gaan waterskiën 30 min verderop waterskiën Twente echt een aanrader ! Min punten : Huisje erg stoffig .wc stinkt heel erg muf 30 poepzakjes met ganzenpoep van terras moeten halen kon niet lopen in de tuin zo vies was het. Douchedeur viel bij open doen er uit meneer gelijk het zelfde uur nog gemaakt. Helaas was het water opblaas glijbaan er niet en het trekvlot was ook kapot Voor tienerjongens niks te beleven als je niet van vissen houd Je kan niet met stepjes op het park er ligt soort grind. Ook was het zwemwater niet goedgekeurd dus zwemmen op eigen risico alleen mijn kinderen waren in het water wel fijn voor de vissers natuurlijk. .Ik heb voor een midweek 6 personen huisje met 4 personen ingezeten 1435 euro betaald dit is veel te duur de verwachting zijn hierdoor erg hoog. Als ik 600 euro had betaald zou ik de min punten niet hebben opgeschreven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hoi het park en het huisje was mooi maar de schoonmaak van het huisje was vies borden kastjes wc bril los bestekbak was vies de ladens waar de pannen in stonden was vies heb eerst alles schoon gemaakt en daar betaal je dan 60 euro voor kan je nog zelf schoonmaken .de rest van het park en de ligging van het huisje was mooi .alleen schoonmaken van het huisje mag stukken beter .dus hoop dat jullie daar wat aan gaan doen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.