Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Recreatiepark De Tolplas

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Recreatieplas
  • Natuur

reviews

8.3

Vakantiepark Recreatiepark De Tolplas scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1449 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1449 reviews

7
Naam: Missler
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De accomodatie was verouderd. De keuken gedateerd. We gingen voor het viswater maar niemand ten tijde van ons verblijf heeft vis gevangen. De ligging is prima.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel ontspannend
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Hans Verschoor
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een blijvertje, we komen er nu voor de 12e keer achter elkaar.
10
Naam: Ebel Werkman
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Klasse
8
Naam: Syl
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke week in Twents buitenverblijf, daar al direct weer geboekt, dat zegt genoeg!
10
Naam: J.A. Pepping-Troost
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Accomodatie was heerlijk schoon en sfeervol ingericht ???
8
Naam: C.H. Offerman
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed
9
Naam: Richard van Berkel
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Annie Kabalt
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig, mooi gelegen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
prima, alleen jammer dat in het restaurant geen honden mogen (wel op het terras). Dit is ook nergens terug te vinden op de site, ook niet als je on-line reserveert. En dan sta je dus met je hond voor een dichte deur.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Conform richtlijnen RIVM
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk relaxed!
9
Naam: Fenneke Averesch
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super chalet...ligging was perfect . Personeel super vriendelijk en vrolijk.
9
Naam: Har Bellemakers
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer zachte bedden zeer slecht geslapen. Verder was het een topvakantie in het park
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
verblijf is zo fijn dat we voor volgend jaar alweer hebben geboekt op de tolplas dus gaan we er heen voor de 7e keer
9
Naam: Tineke Swagerman
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Over het algemeen, hele vriendelijke mensen, goede horeca. Mooi park.
8
Naam: Gerrit Schipper
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk ontspannend
8
Naam: Jeroen Lagraauw
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn voor de tweede keer naar de tolplas geweest en verbleven in een twents buiten verblijf, keurige accommodatie en plek, mooi park niets van te zeggen. wat mij echter verbaast is dat net zoals wij ruim 80% komt om te vissen op karper op het park. Echter word er niets aan visstand beheer gedaan, regels van het vissen worden niet gecontroleerd. Ik denk dat hierin roompot de tolplas volledig de plank misslaat. Karper die er zwemt is van zeer klein formaat en beschadigd bekken. Ondanks dat ik er bijna van overtuigd ben dat met deze opmerking niets gedaan word wilde ik het toch even melden als ik de eigenaar van dit vakantie park was zou ik t aantrekkelijker maken voor de doelgroep die dit park bezoekt.
9
Naam: Corry Verschoor
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
was een heel leuk park. mooie accomodatie. miste alleen een kleine supermarkt
8
Naam: Erna Nieuwenhuis
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park met mooie visvijver lekker rustig maar ook dicht bij winkels
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De gezelligheid op het park vriendelijk personeel een top restaurant met heerlijk eten en vooral ook het onderhoud buiten het ziet er top uit Wij hebben heerlijk genoten en kijken al weer uit naar de volgende vakantie
2
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was heel slecht Roompot moet beter de eigenaars huisjes gaan beoordelen.In dit huis waren de bedden erg zacht en het meubilair in huis en zitgedeelte waren oud en zeker niet comfortabel. in een 2 pers huisje stonden. 2 lage 3 zitsbanken maar geen enkele comfortabele stoel.Ook de eetkamerstoelen waren van slechte kwaliteit.De tuin was in tijden niet onderhouden.Al met al zijn wij zeer teleurgesteld.Wij zijn al een aantal keren in een huisje wat door Roompot verhuurd werd geweest en waren altijd erg tevreden maar dit was een afknapper
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. De accommodatie moet immers in orde zijn, ook zullen wij de eigenaren hier op aanspreken. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Jille Nieuwenhuis
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De rust en makkelijk toegang met fiets en auto naar de accomodatie.
9
Naam: Hennie en Thekla
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn al meerder keren op Tolplas geweest,nu ook alweer geboekt voor 2021.Ook dit jaar was t weer genieten,
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het was prima alleen schoonmaak van het huisje kan beter. overal spinnenwebben vooral op de slaapkamers vieze trapleuning stof
8
Naam: Antonie van der Burg
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijn rustig park, alles in het chalet was super schoon, de schuifdeur werkte niet goed, werd direct verholpen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.