Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg

Markelo, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Sauna
  • Wandelgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Finspark Herikerberg scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 201 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 201 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam:
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
kleinschaligheid en ligging
8
Naam: Bart
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De staat van het huisje en de schoonheid waren ver onder de maat. Er was duidelijk al weken niet gedweild en overal lag stof. Veel spullen zijn kapot of niet netjes ( lampje die het niet doet, extra koelkast met onnodige verlengsnoeren) er zat saus op de vloer en stopcontacten. Zonde want het huisje was erg gezellig en dit doet dan bijna afbreuk aan een top weekend.
9
Naam: D van Helten
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huis en een prachtige omgeving.
8
Naam: Nikky Wensink
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: A. Hofstede
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super genoten ,Rust , mooie omgeving , allemaal even vriendelijk en behulpzaam
9
Naam: Henk Groenewegen
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke omgeving om te fietsen en wandelen vriendelijke receptie en schoonmaak waren heel behulpzaam gaan volgend weer er naar toe
8
Naam: Inge Klunder
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten van de vakantie. Het huisje had wel achterstallig onderhoud, lampjes waren kapot, een rolgordijn was kapot. In de gang/wc rook het niet fris. Ontbrekende dingen (kinderbedje en kinderstoel) werden na melden snel gebracht. Op het park zelf was niet heel veel te doen, maar dat wisten we vooraf. Kinderen hebben zich heerlijk vermaakt! (En dan is het al snel goed).
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust, ruimte en vrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer relaxd
8
Naam: Sylvia Zanting
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Tweede keer op het park. Ligging is perfect, helaas is receptie niet corona-proof. Schoonmaak mag beter, elk hoekje met rag en oven niet schoon. Maar toch weer goed weekend gehad
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisjes zijn aan een nieuwe inrichting toe en moeten echt beter schoon!
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Henk Beek
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Alexandra Van Haasen
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Leuk huisje en omgeving en zeer vriendelijk personeel.
8
Naam: Martien Schillemans
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was er gezellig en knus
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een mooi rustig park, lieve beheerders komen hier al 20 jaar.
9
Naam: Wilma Balk
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wat een heerlijke rust en een prachtige omgeving
10
Naam: Jacqueline Wagenaar
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooi huisje groot prachtige ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We we hebben zeer genoten
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig en mooie accommedatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben het als zeer goed ervaren. Het enige wat ons een beetje tegen viel waren de vele stof raggen in het hele huis . Het interieur van de keuken was schoon en volledig . Dan de stank uit de badkamer ( riool lucht) dat was heel wisselend , was zeer onaangenaam hoe dit kan weten wij niet . De eigenaar was zeer behulpzaam en vriendelijk. Ook hebben we heerlijk genoten van de sauna op het park echt een aanrader. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen daar hebben we ook van genoten.
7
Naam: G Zwaans
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was leuk en lekker warm. Maar de douche was niet echt handig; de sproeier hing naast het bad, maar gericht op het bad. Er zat wel een putje in de vloer, maar het was onduidelijk waar je nu moest douchen. Bij douchen naast het bad, was er het risico dat de stopcontacten nat zouden worden, maar in het bad moest je de sproeier in de hand houden, wat ook niet handig is!
9
Naam: Hanny Montenarie
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
de service van de eigenaar een 10
9
Naam: Alfred Mulder
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Rustige kleinschalige bungalowpark Uitstekende uitvalsbasis om te fietsen Schitterende landelijke omgeving Mooie knooppuntroutes En als je wilt kun je er ook perfect wandelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben ons goed vermaakt in een ruime blokhut in een mooie omgeving waar we hebben kunnen wandelen en fietsen en de nodige bezienswaardigheden hebben kunnen bezoeken
9
Naam: Gerard Kok
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een woord gezegd geweldig Fam kok
9
Naam: CM Guiljam
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De beheerder doet het geweldig goed
9
Naam: David Trieller
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bij aankomst stond er vuil water in de gootsteen en 2 glazen op het aanrecht, de tuin cq buitentafel had een enorme brandplek en er waren 3 lampen kapot. Maar wat mij het meest ergerde, wij hadden een premiumpakket en er was niets aanwezig, zelf om de handdoeken geweest en onze suprise van naturals nooit ontvangen teleurstellend
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.