Finspark Herikerberg

Markelo, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Sauna
  • Wandelgebied

Adres

Finspark Herikerberg

Driebelterweg 2
7475 NA Markelo
Overijssel
Nederland

Reisinfo

Routebeschrijving

Om uw reis zo vlot en ontspannen mogelijk te laten verlopen, kunt u gebruikmaken van onze routebeschrijving. Als u een navigatiesysteem gebruikt, kunt u bovenstaande adresgegevens invoeren. Vanaf de A1: Neem vanaf de A1 de afrit 27 Markelo/Holten richting Markelo (N755). Rijd in Markelo vervolgens de N753 op richting Goor. Net buiten Markelo slaat u rechtsaf de Stokummerweg in. Vanaf hier volgt u de bruine borden met daarop 'Finspark Herikerberg'.

Aankomst

Uw accommodatie kunt u op de dag van aankomst na 15.00 uur betrekken. De receptie is op aankomstdagen geopend tot 17.00 uur. Indien u door omstandigheden niet in staat bent voor deze tijd aan te komen, verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie (tel. 085 401 0399)

Waarborg

Voor een extra snelle check-in vragen wij u vriendelijk om bij aankomst op het park het  machtigingsformulier ingevuld in te leveren. Middels deze machtiging is het niet nodig om de waarborg contant te voldoen.

Vertrek

De uiterste vertrektijd op de dag van vertrek is om 10.00 uur.

Nachtregistratie

Voor uw verblijf dient u het nachtregistratieformulier in te vullen. Wij vragen u vriendelijk om deze bij aankomst bij de receptie ingevuld in te leveren. U vindt het nachtregistratieformulier hier.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.