Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Resort Duynzicht

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland

  • Luxe strandvilla’s
  • Zee en strand
  • Natuur

reviews

8.4

Vakantiepark Resort Duynzicht scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 375 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 375 reviews

8
Naam: B. van der Waaij
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig huisje, fijne ligging.
9
Naam: Lc Van Dongen
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een zeer mooi park maar door corona totaal niks te doen . En op het park was ook haast niemand. Jammer , we hadden het ons iets anders voor gesteld, en het was natuurlijk ook erg prijzig!! Haast 1300 euro voor 4 nachtjes!! Maar goed we hebben zelf geboekt natuurlijk!! Volgende x toch maar een ander park, en dan hopelijk zonder corona!!
8
Naam: Krista
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi appartement, luxe ingericht en van werkelijk alle gemakken voorzien! Keuken was heel compleet ingericht. Wat kan extra? Jacuzzi was pas aangezet toen we aankwamen, was leuk geweest als die al was opgewarmd, broodjesservice was ook leuk geweest (al hebben we die niet heel erg gemist met de oven en een zak afbakbroodjes).
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: G. van Middelkoop
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Yvonne Dekker
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijk fijn lang weekend gehad in een prachtig gelegen sfeervol huisje aan de kust. Fijne plek!
9
Naam: W. Noort
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super fijn huur huis, alles perfect, echter een kleine uitzondering hierop. Je komt voor je rust en dat was er, heel fijne stilte. Maar dan: de permanente lucht afzuiging in het huis. De motor hiervan staat ergens op de boven verdieping en dat hoor je snacht heel erg op de slaap kamers.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf gehad Enige minpuntje: slecht schoon gemaakt, volle vuilniszak in de hal, hal stinkt naar pis, tafels vies, geen schoonmaakpakketje
8
Naam: Daan
Datum: 26 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige plek en huisjes. Irritant was dat de WiFi en daardoor de tv zeer slecht werkte. Vervolgens viel de verlichting voor een deel uit. Dat was jammer. Sporen van eigenaren: sjoelbak/ boeken/ privé spullen iets te nadrukkelijk aanwezig.
5
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bij aankomst vreselijke stank (poep?); ws stofzuigerzak of dweil of riool. Na 2 dagen veel ventileren was de geur te doen. Veel stofnesten in alle ruimtes; ook in sauna. Inventaris keuken kookgerei incompleet. Bedlampjes kleinste kamer deden het niet. Wel verlengsnoer geregeld door receptie. Bestek, servies wel top! Voorafgaand aan het verblijf hadden we enkele vragen over koffieapparaat en mogelijkheid netflix te kijken. Daar kregen we snel en adequaat antwoord op. Heel klantvriendelijk!! Verder prachtige locatie, mooie tuin, goeie bedden en fijne tvs.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen in behandeling genomen en zullen binnen één week contact met u opnemen.
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Complete woning met alle luxe die je vakantie ontspannen maakt.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastische locatie! Mooie ligging! Heerlijke comfort. Nu voor een goede prijs kunnen boeken. Ik wilde wel weer komen, maar dan is het wel heel duur. (Bijna het dubbele)
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer fijn en zeker aan te raden aan anderen.
5
Naam: Kii Regelink
Datum: 21 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zie voorgaande punten.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw accommodatie niet geheel in orde was bij aankomst. Als tip willen wij u graag mee geven om maximaal voor 12uur de volgende dag een melding te maken, als er iets betreffende de schoonmaak niet in orde is. Wij hadden dit graag zelf voor u opgelost U heeft tenslotte vakantie. Onze excuses hiervoor! Wij hebben uw feedback opgenomen met de parkdirectie. Wij hopen dat u verder een prettig verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Hilda Leek-Eckhardt
Datum: 14 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig, complete woning!
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig huis en loopafstand naar zee, voor herhaling vatbaar in het voorjaar (bollenvelden en heerlijk fietsen in de omgeving)
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig lekker dichtbij het strand
10
Naam: Anja Van Kuilenburg-Steeman
Datum: 11 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prachtige gerenoveerde accomodatie, heerlijk genoten van de jacuzzi en de sauna die het huis rijk was. Alle comfort was aanwezig. Het park was stil en geen faciliteiten maar daar hebben we voor gekozen. Een heerlijke week!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huis. Comfortabel ingericht. Schoon. Netjes.
10
Naam: Rietdijk
Datum: 7 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk warm door de haard en genoten van de sauna
10
Naam: T. Woutersen
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf gehad vlakbij het strand en genoten van de sauna.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie accomodatie op een goede plek
10
Naam: Monique dW
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Kleinschalig maar perfecte ligging en een huis met sauna... dat is ontspannen en genieten, zeker in deze tijd!
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn net zo tevreden als een aantal jaar geleden dat wij dit park, met ander gezelschap, bezochten. De huisjes zijn ruim en schoon en de ligging is perfect.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Uitermate vriendelijke en behulpzame receptioniste
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
wij hebben een heerlijke week gehad op duinzicht met onze honden. Dicht bij het strand, winkels ed. Het huisje had hier en daar wat opknap punten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Netjes , schoon , rustig
9
Naam: Kerkhoff
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabele bungalows
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.