2 parken 15 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantiewoning Brabant

Het is tijd voor vakantie. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie, kies dan eens voor een van de Hogenboom parken in Noord Brabant? De vakantieparken liggen verspreid over de provincie; zo kunt u kiezen voor een vakantiepark vlak bij Zeeland, waarbij u makkelijk een dagje naar het strand kunt gaan, maar ook kunt u kiezen om vlak bij België of Limburg te verblijven. Een ding is zeker, waar de keuze ook op valt, in een vakantiewoning in Brabant komt u echt helemaal tot rust.

2 parken 15 verblijven

Bospark De Bikkels
Bospark De Bikkels
Bospark De Bikkels

Bospark De Bikkels

Vlierden, Noord-Brabant, Nederland
  • Kleinschalig park
  • Ruim opgezet
  • In natuurgebied
Bungalowpark Herperduin
Bungalowpark Herperduin
Bungalowpark Herperduin

Bungalowpark Herperduin

Herpen, Noord-Brabant, Nederland
  • Ruim opgezet
  • Zwembad
  • Natuur

Geniet in een vakantiewoning in Brabant

De vakantiewoningen in Brabant zijn van alle luxe voorzien, zodat u heerlijk vakantie kunt vieren. Zo bevat iedere vakantiewoning in Noord Brabant een ruime badkamer – vaak met ligbad en douche – en een vriendelijk ingerichte keuken met magnetron, oven en vaatwasmachine. Als er geen wasserette aanwezig is op het vakantiepark kunt u vaak in de vakantiewoning ook een wasmachine verwachten. Daarnaast bevat ieder huis comfortabel ingerichte slaapkamers en natuurlijk een grote, gezellige woonkamer met televisie.
Word wakker in uw vakantiewoning in Brabant en plan aan de zeer ruime keukentafel eens een bijzonder dagje uit. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagje naar de Efteling of naar een van de dierentuinen, zoals Dierenrijk (bij Eindhoven), Dierenpark De Oliemeulen (bij Tilburg), Zoo Parc Overloon (in Overloon) of Safaripark Beekse Bergen. Of bezoek eens de gezellige dorpjes of stadjes en ga bier proeven bij Bavaria, loop in de voetsporen van Vincent van Gogh in Nuenen in het Van Gogh Village of ga kamelen melken bij de Kamelenmelkerij van Berlicum. Dit zijn slechts enkele van de bijzondere uitjes die u en uw gezin nog lang zullen bijblijven. Bij de receptie van het vakantiepark kunt u informatie krijgen over wat er allemaal te doen is bij het vakantiepark in de buurt.

Maar uw vakantiewoning in Brabant ligt ook op een bijzonder park. Ieder vakantiepark is qua thema anders, waardoor u altijd nieuwe ervaringen opdoet wanneer u in een ander park logeert. De vakantiewoningen in Brabant zijn qua comfort en luxe wel hetzelfde.
De vakantieparken zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn er verschillende horecagelegenheden, zoals een restaurant of eetcafé, en een (overdekt) zwembad. Ook zijn er bij de vakantiehuisjes in Brabant veel sportfaciliteiten en een supermarkt waar u zelf boodschappen kunt doen. De vakantiewoningen zijn te huur vanaf twee personen. Kinderbedjes zijn extra bij te huren en op veel parken is uw hond ook welkom in het huisje. In de accommodatiebeschrijving kunt u lezen of dit het geval is.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.