Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bungalowpark Herperduin

Herpen, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Zwembad
  • Natuur

reviews

8.4

Vakantiepark Bungalowpark Herperduin scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1058 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Zwembad

Bekijk 1058 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij zijn er al heel vaak geweest. Helaas blijft de WiFi slecht of zoals afgelopen weekend helemaal géén WiFi. En wij vinden het parkeerterrein te ver weg van waar we zaten. Ook was het binnen 15 graden om half 3 dat we binnenkwamen. Omdat het vloerverwarming is hebben we tot 18.30 uur met de jas aan gezeten. Toen was het 17 graden. Zou prettig zijn als de verwarming sochtends al aangezet zou worden. Volgende x toch maar weer op de Bosrand!
10
Naam: E Castel
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Verblijf super, geweldig park, nadeel de hele slechte wifi
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam:
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer goed bevallen
8
Naam: Jeroen Litjens
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Voor de 2e keer binnen 2 maanden een weekeinde verbleven op het vakantiepark. De vorige keer hadden we de wisenten niet kunnen ontdekken vandaar dat we nog een keer terug moesten. Deze keer hadden we de bosvilla 8. Een erg mooi en erg fijn ingericht huisje. De wisenten hebben we niet kunnen vinden dus we moeten nog wel een keer terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Ontspannen Ruimte
9
Naam: Martijn
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisjes was heel mooi sunshower was lekker en ook de borrelbad lekker rustig ik heb lekker genoten van alles
8
Naam: Lia Steenbergen-Baas
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De WiFi-verbinding was heel slecht. Als je al verbinding had met de open WiFi was dat van hele korte duur. Hierdoor waren we vrij snel door onze 4G-bundel heen. Dit is gemeld bij de receptie maar het kon niet verholpen worden. Het belet ons niet om nog een keer terug te komen. Het comfort van de accommodatie was erg prettig
9
Naam: D.J. Hoekstra
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel en de luxe Bosvilla (65) waren absolute pluspunten. Evenals de ligging van het park en de prachtige omgeving! We hebben genoten van het verblijf! Een ernstig en potentieel gevaarlijk nadeel was ook het feit van twee stroomdraden van een stekker in stopcontact welke blootgesteld waren aan de open kamer (=risico op stroomstoot van 230v). (Dit viel op omdat wij wilden checken waarom 2 hanglampen niet werkten.) Dit hebben wij zelf maar veilig gemaakt voor volgende gasten door deze defecte stekkerkop te verwijderen uit het stopcontact.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Heerlijk weekje gehad , even lekker genieten van de buitenlucht. De bungalow aan de bosrand heeft zeker wel wat onderhoud nodig. Een afzuigkap die niet werkt, gaten in de houten kozijnen waardoor de slaapkamer altijd koud is, überhaupt veel tocht. Weinig licht in de keuken en de keuken zelf is ook behoorlijk gedateerd.
10
Naam: Barbara Biesheuvel
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Relaxed en vertrouwd
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Fantastisch park mooie ligging Huisje knus leuk
9
Naam: Michel van Marle
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk sinds lange tijd weer eens een weekendje samen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
10
Naam: Hoek
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Genieten! Even een weekend ertussen uit en wat hebben we het fijn gehad. Een heerlijk nieuw en knus huisje en de ligging van het park is fantastisch, midden in de natuur! Het huisje was schoon, iedereen even vriendelijk. Hier willen we zeker naar terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een geweldige week gehad op vakantie park Herperduin in Bosvilla nummer 29. We hebben de 50e verjaardag van onze moeder/vrouw & dochter gevierd. Voor haar was het een complete verassing dat we bij jullie vakantie zouden gaan vieren. Bosvilla nummer 29 was geweldig! Gezellig interieur, luxe, en in een prachtige omgeving. We hebben een geweldige week gehad ondanks de corona maatregelen!
9
Naam: Martin Koolen
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prettige accommodatie midden in het bos. Gezien ligging en faciliteiten voor kinderen, gaan we zeker met de kleinkinderen hier nog een keer naar toe.
8
Naam: Sandra Buster Buster
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
8
Naam: Petra Willemsen
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
rust
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Prima Wel erg jammer van het vuurwerk op het park Er had een personeelslid aanwezig moeten zijn
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
10
Naam: D. Wezenbeek
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Heerlijke vakantie gehad. Elke dag lekker broodjes besteld in de parkwinkel. Uitgebreid assortiment basis benodigdheden tegen goede prijzen. Heel mooie omgeving, prachtig mega groot bosgebied voor onbeperkt wandelen. Kerstboom met verlichting bij elk huisje gezet. Sfeer huisjes geweldig, medewerkers winkel en receptie super vriendelijk. We hadden het zo naar ons zin dat we de vakantie verlengd hadden met 4 dagen. Wij komen terug!
9
Naam: Pascalle
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Fijn en rustig!
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park ligt goed t.o.v het Herpenduinse bos. Kan er prima wandelen. De slaapkamer met de 2 eens persoon bedden was niet helemaal schoon. onder de bedden waren spinnenwebben en mensen haren op het bed. volgens mij lag er ook nog zand onder het salontafeltje.
7
Naam: Roos
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel mooi park met prachtige huisjes in een geweldige omgeving. Jammer dat het huisje zo gehorig was, wij zaten met 4 volw en een peuter in een bosvilla voor 8 personen en dat was echt vol genoeg, qua geluid en ruimte.
8
Naam: Nathalie Brunet
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We vonden het een fijn knus huisje en heerlijk het bos op loopafstand. We misten alleen een vaatwasser en een senseoapparaat.
8
Naam: Cynthia Laarhoven
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het zou erg fijn zijn als er meer vuilnisbakken op het terrein zouden zijn. Je kan nu je afval ( bijv. zakje met hondenpoep ) nergens kwijt. Ook zou het fijn zijn als er 2 persoons bedden komen ipv eenpersoons. De mogelijkheid om Netflix te kijken is ook fijn Ik was wel erg.blij met de bank! Normaal heb je van die banken met houden leuning en die zitten voor geen meter. Deze leren bank was top! ( huisje nr 11 )
10
Naam: Peter Van Der Linden
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
Wij hebben genoten van de prachtige ligging van het park en de omgeving.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.