Bospark De Bikkels

Vlierden, Noord-Brabant, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Ruim opgezet
  • In natuurgebied

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark De Bikkels scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3980 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf

Bekijk 3980 reviews

10
Naam: Sandro Louisa
Datum: 10 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Ellen Kool
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het vakantiehuis is erg mooi en sfeervol ingericht. Met een volledig uitgeruste keuken, mooi sanitair en uitstekende bedden. De ligging midden in de natuur is prachtig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Nieuw huisje, was heel mooi en modern ingericht. Echter de douchwand lekte, en er zou iemand langs komen om te maken, maar niemand is geweest....
7
Naam: Mandy
Datum: 7 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
prima huis en locotie en wifi en receptie de rest van het park is natuurlijk op dit moment niet veel te bleven maar zou fijn zijn als er straks weer een supermarkt komt en een restaurant zou komen , en weer een goede midgetgolf baan voor terug komt . zo dat je weer meer bezoekers binnen zal krijgen
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij waren de eerste in een compleet gerenoveerde bungalow. Ik heb een bungalow nog nooit zo schoon en netjes gezien! Helemaal top! Helaas was er niks open. Zoals een midgetgolf.. en de receptie ook dicht in het weekend. Een afhaal restaurant had fijn geweest! Maar veder prima in orde!
8
Naam: S Tuithof
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super huisje op prachtige locatie!
10
Naam: Wendy Scholten
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel fijn paas weekend gehad op bospark de bikkels, heerlijk rustig tussen de bossen en weilanden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een fijn verblijf gehad. Als eerste gasten in een volledig gerenoveerd chalet. Heerlijk schoon en nieuw. Heerlijk rustig op t park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig omgeving, mooie huisje, rustig en ontspannend.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi gerestyled huisje.es nieuw en fris. Fijne ligging bij tbos. Wel jammer dat er geen fietsen verhuur mogelijk was. Eerlijk gezegd niet van te voren op gelet hoor. Maar meestal hoop je dan evt tips oid te krijgen. Dat kon nu ook niet.
9
Naam: Karin Beumer
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig gerestyld chalet voorzien van alle gemakken. Mooie rustige ligging. Helaas door corona geen faciliteiten geopend. Komen zeker weer eens terug.
8
Naam: H.Y. van der Reijden
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Op zich hebben we een fantastisch weekend gehad. We zaten op de Bikkels in een hagelnieuw huisje. Ik moet wel zeggen dat als we niet zon mooi huisje hadden gehad, ik hier nooit naartoe had gegaan. Het is een heel oud park waar eigenlijk niets is en dat wat er is (speeltuin, midgetgolf) en echt oud en op. Daar mag echt meer aandacht voor zijn. Als dat gebeurd dan is het een super plek om te verblijven!
8
Naam: Kevin
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Nieuwe accomodatie. Vloer had beter gedweild kunenn worden. We zagen het de 1e avond aan onze vies geworden sokken
8
Naam: A. Schouten
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk verblijf in de bossen met uitzicht op de eekhoorntjes en vogels. Echt een vakantiegevoel. We komen graag nog eens terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Ariëne van Oers
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zoals ik vanmorgen tegen de dame bij de receptie al zei: Wij komen zeker terug Prachtige omgeving, schitterende chalet, rust. Wij waren hier zo aan toe en zijn heerlijk ontspannen weer naar huis gegaan vanochtend. Petje af voor dit geweldige bospark de bikkels Zelfs in deze moeilijke coronatijd was alles perfect geregeld.
7
Naam: Caroline Smith
Datum: 8 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
in eerste instantie een erg vies en oud huisje gekregen. Na melding hiervan heeft de medewerker verschrikkelijk goed haar best gedaan en hebben wij genoten van een nieuw huisje. dat was super
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie ligging in het bos, prima voorzieningen, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Check in via cijferslotkastje was handig. Enige minpuntje is dat er een goed mes miste, er was alleen een half kapot aardappelschilmesje, hebben wat gekocht. Verder ben ik nog wel benieuwd hoe het gaat met terugstorten borg, deze heb ik nog niet ontvangen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park is heerlijk, rustig gelegen. Daarnaast is het autovrij. De woning is wel wat gedateerd, maar ruim genoeg voor vier personen. Wij vinden de prijs-kwaliteit van deze huisjes prima in orde. We hopen dat de prijzen na de renovatie niet, te veel, zullen stijgen. Het is nu een heerlijk no nonsens park. Hou dit a.u.b.
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Gezellig sfeervol park
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bosrijk
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke plek in het bos. Lekker gewandeld en eekhoorntjes gespot!
10
Naam: Mary
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk ontspannen in de natuur met uitzicht op de eekhoorns en diverse vogels. En dat vanuit een knus huisje.
6
Naam: Sandra Westdijk
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was erg oud , de bedjes heel erg smal . Dekbed was verschrikkelijk dun en het hoofd kussen mag echt geen kussen genoemd worden , ....
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was een heerlijk rustig park
8
Naam: Ilse Tanis
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goede ligging om veel boswandelingen te maken. Heerlijk rustig park
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
zeer verouderd meubilair, bed slecht zeker als je rugklachten heb huisje mocht wel beter schoon gemaakt worden omgeving was heerlijk veel gewandeld
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.