2 parken 18 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken in landelijk Brabant

De bungalows in Brabant op een van de vakantieparken van Hogenboom bieden u de mogelijkheid om op ontspannen en comfortabele manier de veelzijdigheid van het eigen land te ontdekken. De vakantiebungalows in Brabant zijn op de prachtigste locaties gelegen en van alle gemakken voorzien. De vakantieparken in Brabant bieden vele faciliteiten op het sportieve en recreatieve vlak: zwemmen, midgetgolfen, paardrijden, tennis, fitness en nog veel meer is mogelijk. Ook kunt u natuurlijk heel gemakkelijk vanuit uw vakantiebungalow Noord Brabant de Brabantse dorpstradities leren kennen. Kermissen, braderieën en jaarmarkten hebben een gezellige folkloristische sfeer die veel toeristen trekken. Na afloop van een vakantie in een bungalow in Brabant zult u zeker een keer terug willen.

2 parken 18 verblijven

Bospark De Bikkels
Bospark De Bikkels
Bospark De Bikkels

Bospark De Bikkels

Vlierden, Noord-Brabant, Nederland
  • Kleinschalig park
  • Ruim opgezet
  • In natuurgebied
Bungalowpark Herperduin
Bungalowpark Herperduin
Bungalowpark Herperduin

Bungalowpark Herperduin

Herpen, Noord-Brabant, Nederland
  • Ruim opgezet
  • Zwembad
  • Natuur

Op vakantie in een bungalow in Brabant

Noord Brabant - vaak verkort tot Brabant - is een van de grootste provincies van Nederland qua grondoppervlak. Het midden van de provincie is het meest verstedelijkt met de 'vlieger': het gebied Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. De meeste bungalows in Brabant zijn te vinden in het landelijke gebied van de provincie met prachtig natuurschoon: de Kampina, de Loonse en Drunense Duinen en de Strabrechtse Heide zijn voorbeelden van stuifzand- en heidegebieden, terwijl grote delen van de Peel hoogveengebied is. Nationaal Park De Biesbosch in het noorden van de provincie is een van de mooiste watergebieden van Nederland. De natuurliefhebber komt tijdens een vakantie in een bungalow in Brabant helemaal aan zijn trekken.

Wie een bungalow in Noord Brabant huurt en van winkelen houdt, kan zijn hart ophalen in steden als Den Bosch, Breda en Eindhoven. Waar Den Bosch en Breda vooral leuke winkeltjes in karakteristieke oude panden herbergen, heeft Eindhoven een geheel eigen winkelsfeer met het nieuwe winkelcentrum Urban Shopper in het voormalige Philipspand Anton. Een labyrint aan galerietjes, boetiekjes en ateliers biedt volkomen unieke kunst en designproducten. Een bezoek aan het Graphic Design museum in Breda is in dat licht ook zeer de moeite waard voor wie in een vakantiebungalow in Brabant verblijft. Het Chassé Theater in Breda en het Parktheater in Eindhoven zijn de grootste theaters van het zuiden van het land. Verder heeft Brabant natuurlijk nog het meest beroemde attractiepark van Nederland: de Efteling in Kaatsheuvel. Bent u met uw gezin in een van de bungalows in Noord Brabant, dan zijn er in deze provincie voor elke leeftijd leuke en gezellige uitstapjes te maken.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.