Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden

reviews

8.6

Vakantiepark Resort Arcen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8783 beoordelingen

Bekijk 8783 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heel nette en moderne accommodatie. Het uitzicht was ook mooi. Ondanks dat de huisjes dicht op elkaar stonden, vond ik dat er best veel privacy was.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Vriendelijk personeel ,ligging huisje was goed, mooi park
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: robert van der vliet
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
we vonden het huisje niet erg schoon , spinrag in veel hoeken dure tomaten gekocht in supermarkt, maar waren bedorven
10
Naam: H.W. Riem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ondanks laagseizoen en kleine bezettingsgraad park was het echt lastig de complete boodschappen te doen. Als klein voorbeeld: toetje waarvan er dan maar een exemplaar stond ... als je dan met z’n twee bent is dat jammer. De volgende dag kwamen wij terug en was het aangevuld met weer maar een toetje .... gek voorbeeld maar met een hoop producten was dit zo. Wij komen al jaren in december of januari en altijd is de keuze beperkter, nu was het echt veel minder. Jammer ..... nu naar Jan van der Linde gereden om daar boodschappen te halen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De faciliteiten (zwembad, jacuzzi) in het huis waren top! Goed onderhouden:)
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Een echte vakantie ondanks Corona
9
Naam: Cynthia
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ik heb echt een goede ervaring gehad! Alles was prima en goed weinig op aan te merken. Alleen jammer was is dat wij vooraf hebben aangegeven dat er 4 mensen zouden komen maar we hadden alleen een 2 persoonsbank en stoelen. voor de rest alles prima verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Comfort en grootte van het huisje. De inboedel heeft ons positief verrast. Alles is er wat je mogelijk nodig hebt. Het enige dat wij hebben gemist is een voldoende grote kluis (bijv. een laptopkluis). Grote waardering gaat uit naar de vriendelijkheid van het personeel. Wij, beiden, zijn zeer bezorgd over het coronavirus uw organisatie doet er alles aan om uw park coronaproof te houden wij zijn daar zeer content mee. Ondanks dat wij geen echte vakantieparken mensen zijn zullen wij terugkeren wanneer blijkt dat we niet meer kunnen vliegen. Wij zien uw park als een nieuwe vorm van reizen.
9
Naam: Marianne Coppens
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Lekker luxe sauna en whirlpool huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Vooropgesteld, uiteindelijk waren wij prima tevreden over het huisje met de faciliteiten. Echter bij aankomst in het huisje moesten we even schakelen omdat op de website de welness huisjes heel anders in beeld waren gebracht dan dat we uiteindelijk kregen. (Er was een afbeelding van een soort minisauna in de tuin weergegeven). Bij navraag bleek het tekstueel wat we konden verwachten tot in punt komma wel allemaal te kloppen, echter de foto en de tekst waren wel wat misleidend. Wij dachten echt dat we ook een open haard in het huisje zouden hebben. De receptiemedewerkster heeft ons keurig te woord gestaan, en als het kon had ze ons ook willen omboeken, echter die huisjes waren allemaal bezet. Voor ons geen probleem uiteindelijk. We hebben het heerlijk gehad. Andere tip; op de plattegrond staat een andere uitgang op een bospad afgebeeld, dat hek bleek dicht te zitten en dan is het best nog een heel eind lopen naar de hoofdingang. Qua veiligheid denk wel ok dat ie dicht is, wij hebben nog betrekkelijk jonge benen, maar wellicht een idee om dan het kaartje aan te passen. Tot slot nog een opmerking, iets waar jullie eenvoudig denk wel wat aan kunnen doen.... De bedden zo los naast elkaar staand, dat vonden wij niet helemaal prettig als je thuis gewend bent om op een groot bed te slapen met 1 groot matras. Wij hebben het matras van de slaapbank als topper gebruikt en met een spanbandje het onderstel van de bedden aan elkaar vast gemaakt en dat ging helemaal prima. Ik denk dat jullie daar echt een verbeterpunt mee kunnen scoren om alle bedden te voorzien van een goeie topper. Bij deze, Met hartelijke groet, Yvonne en Eric
9
Naam: Huub Huijsmans
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Lekker rustig, mooi huisje en een mooie omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Alles was prima behalve de bedden, voor een wellness huisje weinig comfortabele maar vooral doorgezakte matrassen, al een tijdje aan vervanging toe
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Een prettig, ontspannen verblijf. Fijn park in een mooie omgeving.
10
Naam: Janna van der Klei
Datum: 21 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
De mogelijkheden van heerlijk wandelen en fietsen in de natuur.
8
Naam: Anja
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
super verblijf jammer dat alles dicht is.
9
Naam: Chantal Besselse
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie gehad. Wij hadden een zwembadhuisje dus elke dag heerlijk zwemmen. De huisjes waren ook ruim. Het park is gezellig. Onze kinderen genieten volop van de speeltuin en dierenweide.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Comfortabel huis
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Echt geweldig maar wij hadden een baby en in de keuken hadden we stopcontacten op kruiphoogte dus van die veiligheid dopjes zou daar geen kwaad kunnen! Voor de rest was alles super
9
Naam: Pim Van Rijn
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging
8
Naam: Gerard Biersteker
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijke week gehad
10
Naam: Duindam
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prachtig huisje, goed gelegen en met veel faciliteiten
10
Naam: van Dalen
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Gezellig sfeervol en veel faciliteiten!
9
Naam: Andreas Hj Martin
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Het verblijf in ons vakantiehuis was prima. Er zijn nog wel enige kanttekeningen en wel deze: - De stortdouchekoppen moeten nodig ontkalkt worden - In de douchecabine ontbreekt een houder om de douchespullen op te zetten - Er was geen stoffer en blik aanwezig - een bed in de slaapkamer beneden was korter dan de andere - er is een beschadiging aan een van de bedden boven
9
Naam: Henk Pater
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijk die bovenverdieping met het sauna plein voor ons tweeën. En gezamenlijk met zn vieren in de jacuzzi die super van temperatuur was!! Top!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een heerlijk huisje en ligging ook prima service na wat kleine klachtjes snel opgelost en vriendelijk personeel dus volgende keer kom ik graag terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Huisje was super met alles wat we erbij hadden.. jacuzzi was super... golfkarretje ook gebruikt en zeer makkelijk.. wat wel jammer was dat 2 keer aan toe op de zelfde dag iemand voor de deur stond rond 10 uur vond dat een beetje vroeg
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.