Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland

  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Schin op Geul scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4192 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 4192 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zeer klantgericht
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb net een reactie gegeven,maar op de verkeerde plaats denk ik. We waren erg blij dat onze reservering omgeboekt kon worden. We hadden nl een verkeerde datum geboekt. We hebben genoten van een heerlijk weekje op het park, bedankt!
8
Naam: Jan Willem van der Heijden
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn inmiddels wel 10+ keren op dit park geweest. De reden is het prachtige uitzicht. Helaas werd dit nu nogal wreed verstoord door noeste arbeiders die luidruchtig de huisjes liggend voor ons uitzicht verduurzaamden. Natuurlijk prima en heel belangrijk, alleen voel je je behoorlijk bekocht als je en niet geïnformeerd bent en ook nog eens betaald hebt voor je voorkeursligging.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige omgeving
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig uitzicht, praktisch huisje, vriendelijke en flexibele receptiemedewerkers! En het weer zat natuurlijk ook mee, de laatste week van februari!
8
Naam: Albert Hendriks
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie rustige plaats, veel mogelijkheden voor wandelingen
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad op het park, een schitterende ligging in een mooie omgeving. Het mooie weer werkte zeker mee.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxt verblijf.. geen gedoe.. gewoon lekker basic
8
Naam: Jan Boon
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door het prachtige weer eind febr.kon het niet op.Prachtige midweek.Leuk huisje.Prachtige omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dank voor de fijne vakantie in deze Corona periode!
10
Naam: Gerard Kornet
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging , uitzicht, mogelijkheid tot fietstochten, bezoek Valkenburg.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker ruim huis (we zaten met 6 personen in een 10 persoons huisje ivm Corona). De ligging is fantastisch. De schoonmaak zou ik zeker verbeteren. Onder bedden en banken niet schoongemaakt. Haren in doucheputje en tegen de wand. Kleverige deurklinken. Lijkt me in Coronatijd een belangrijke besmettingsbron. Bedlinnen was voor alle bedden kapot. Tot op de draad versleten. Toe aan vervanging lijkt me. De oven boven de koelkast is niet zo handig, want de koelkast wordt heel heet als de oven aan staat. Ligstoelen lagen lekker, net als de bedden.
8
Naam: Werrie En Rosalinde Leunissen
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje lag in een mooie omgeving
10
Naam: Inge Lemmink
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke week was het
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden bij aankomst dat het schoon was en alles wat aanwezig. Kledingkast was wat wiebelig; als je langsloopt, gaat hij klapperen. Elektrakastje in de slaapkamer was s nachts vervelend aanwezig door de lampjes die daarop knipperen. Verder was alles prima. Vriendelijk personeel en netjes park. Mooie ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gaan zeker weer eens terug. Prachtig wandelgebied.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad. In 1 huisje hebben we problemen met de afvoer gehad. Dit is netjes en snel verholpen!!
8
Naam: Steef van Adrichem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, uitstekend geschikt om de omgeving te verkennen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: John De Bruijn
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bedden slecht , badkamer bleef maar nat en toilet en douche erg koude vloeren!
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was hier heerlijk vertoeven en het was rustig op het park.
8
Naam: Leon Van den Bos
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Maria Limborgh
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de ontvangst bij de receptie was heel attent: ze zagen dat ik niet zo goed ter been ben, en gaven me een invalide parkeerkaart voor tijdens mijn verblijf.
9
Naam: Bertine Roos
Datum: 21 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Stilte.
9
Naam: Claudia van Beers
Datum: 21 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Klein rustig park, mooie ligging, heel fijn huisje bungalow 17
9
Naam: Richard B.
Datum: 20 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf. Vriendelijke ontvangst bij receptie met duidelijke uitleg. Mooi gelegen en we zaten in een gerenoveerd huisje. Helaas drukke buren wat je goed hoorde maar kan t park niks aan doen. Centraal gelegen dus alle uitstapjes snel bereikbaar. We komen zeker weer.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.