Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland

  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Schin op Geul scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3668 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3668 reviews

8
Naam: Roelof van der Vaart
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toilet; de wc bril verschuift als je er op zit, en de wc deksel valt naar beneden / tegen je aan. Bedden iets aan de smalle kant. Voor 2 personen moet je eigenlijk wel een 4 persoons huisje nemen om ook wat ruimte te hebben. Verder was het mooi park, mooi modern huisje met smart tv, dvd speler en cd speler en vaatwasser, dus heel luxe, en mooi terras met vrij uitzicht op de heuvels en vriendelijke mevrouw in de supermarkt en bij de receptie.
9
Naam: Rga Brouwer
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een geweldige vakantie gehad. De locatie mooie omgeving en de rust. Wij komen graag nog eens terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben er genoten. het is een net schoon park met nette schone huisjes en een omgeving die prachtig is. we hebben er vele fotos gemaakt
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk mooi nieuw gerenoveerd huisje met heerlijk ligbad en lekkere keuken en prima geslapen. Was een genot
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gastvrij, rust(autovrij), ligging, super vriendelijke receptie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig, mooie locatie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Wilhelmus Huijben
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf op uw park is ons uitstekend bevallen, vooral de ligging van het park in het prachtige heuvellandschap.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging en mooi uitzicht! Leuk dat je bovenaan het park naar een prachtig pad kunt lopen via een achteruitgang. Geen hinder van buren doordat de terrassen achter elkaar geschakeld liggen. Wel helaas last gehad van rokende mensen op het terras naast ons ;( Leuk dat er huisdieren mee mogen. Er is te weinig licht in het huisje; vervang de ledlamp(en) door meer lumen! (Goedkoop bij de Action!) Waterdruk is gering. Verder alle comfort aanwezig. We denken dat we nog een keer zullen komen. Met vriendelijke groet, Fred en Lieske van Eijndthoven (met hond Tommy).
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De bungalow mag wel een likje verf, er zaten vieze plekken op de muur wat leek op ontlasting. Het was wat stoffig en smoezelig. Dus daar zijn zeker nog verbeterpunten. Nu snappen wij ook dat er mensen zijn die de boel uitleven. Dit is misschien ook niet te voorkomen. Wij hebben het erg naar onze zin gehad en flink genoten. Het is bedoeld als positieve kritiek.
10
Naam: M. Meijer
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Je komt er heerlijk tot rust
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een hele mooie bungalow,Alles was keurig schoongemaakt.We zaten lekker dicht bij de receptie . Mooi modern interieur.Alles was aanwezig. Winkel heeft wel erg weinig. Heerlijk rustig complex. Het was mooi dat je voor een nette prijs Wifi kon kopen voor alle mensen in je bungalow. We waren met een baby maar er waren verschillende kinderspeeltuintjes in de buurt,trampoline . Wel jammer als je met een kinder of wandelwagen wil wandelen in het park dat er veel grind ligt,loopt niet zo makkelijk. Maar verder hebben we het heel erg naar ons zin gehad ,voor herhaling vatbaar. Lekker dicht bij Valkenburg en ongeveer 20 min van Maastricht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Klantvriendelijkheid en service was top
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging met voldoende privacy
9
Naam: A.G.C. Bogers
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bungalow was keurig interieur, fijne bedden enz.
10
Naam: Marc Van Bruggen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima gehad komen volgend jaar terug
10
Naam: Elizabeth Heemskerk-Verheij
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische ligging.Heel vriendelijk personeel.Super schoon,zowel huis als park.
8
Naam: Harry Zirkzee
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park en vriendelijk personeel.
8
Naam: J.E.J. van der Meer
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zeer goed
7
Naam: Jan Schep
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De vriendelijk heid in de reseptie viel tegen ben van alle andere parken beter gewend waar we zijn geweest van Roompot.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: F Bastiaansen
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn er heel erg vrij,en hebben het er altijd erg naar onze zin.onze dochter vraagd met nieuwjaar al van wij gaan toch weer zeker .Toch nog een klein te kort komingkje in de kleine slaapkamer zou het fijn zijn als er inplaats van de krukjes nachtkastjes zoude staan als ouderen weet je nu niet waar je bijvoorbeeld met je medicijnen moet blijven al vast dank.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad met top weer en veel kunnen fietsen/wandelen dus gewoon goed!
8
Naam: Dirk B
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dik in orde. Rustig park. Mooie ligging
7
Naam: Leslie Achterhof
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij waren best op tijd aanwezig maar konden nog geen kop koffie krijgen het restaurant was pas om 4 uur open
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, met een goede service. Huiskamer was mooi opgeknapt. Keuken, badkamer en slaapkamer zijn wat verouderd. Tip: wanneer de drempels uit de badkamer gehaald worden is dit een prima huisje voor een minder valide. Zelf verbleven wij met iemand in een elektrische rolstoel waardoor de drempels wel een uitdaging was.
10
Naam: Dennis Brus
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig genoten op het park. De douche moet een betere afbuiging hebben. Het vocht kan niet weg in die ruimte. Dat merkte ik zelf en zag ik aan de schimmel op plafond en kitranden.
8
Naam: Chantal Becker
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het erg leuk gehad Ligging van het huisje perfect ! Het huisje was niet zo schoon dat was jammer Verder prima verblijf Iedereen op het park is erg vriendelijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.