Bungalowpark De Riethorst

Plasmolen, Limburg (NL), Nederland

  • Recreatieplas
  • Wandelen en fietsen
  • Vlak bij Nijmegen

reviews

8.8

Vakantiepark Bungalowpark De Riethorst scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 291 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 291 reviews

8
Naam: Henk Bouwman
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker rustig en comfortabele woning. Voor het eerst wat problemen gehad. Verstopping wc, uitgevallen combi magnetron en op het laatst een defecte zonwering. Mocht de pret niet drukken. Alles word snel verholpen. Prima beheerders.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje vonden we in eerste instantie wat kleiner dan verwacht, maar bleek heel handig ingericht. De bijkeuken was bv erg handig voor onze vieze wandelschoenen! De locatie was fantastisch! Je loopt in enkele minuten naar de bossen op de St.Jansberg of naar de Mookerhei. In het infomapje wat in het huisje klaar lag zaten folders van wandelingen, zodat je meteen kon gaan wandelen.
8
Naam: Gerdy Balendong
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: E Rommers
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn klein park, mooie ligging, prettige huizen
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben genoten van het verblijf. Mooi schoon en ruim huisje. Rustig parkje.
8
Naam: Jeanine Frints
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Accomodaties prima T viel mij wel op dat niks op id gebeuren werd gecheckt. Helaas had een van onsje hondjes zich stout gedragen en een deur beschadigd dit werd uiteraard door ons vergoed en ik begrijp dat het niet fijn is maar echt vriendelijk waren ze niet ook al bij aankomst er werd niks gezegd over 3 hondjes maar t werd voor kennis aangenomen maar blijkt dat er maar 2 mogen dat werd bij vertrek gezegd. Verder alles prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten. Voor 4 personen is de accomodatie ruim genoeg.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk park, ontzettend rustig, wat erg fijn is. Perfecte locatie voor ondernemen van activiteiten. Dicht bij bossen en water. Zou hier zeker terugkomen en zeker aanraden bij kennissen en familie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer positief. We hebben er twee weken gezeten ivm verbouwing eigen woning. Er comfortabel gezeten met alle gemakken van thuis. Eigen afgesloten tuin is erg prettig met jonge kinderen. Omgeving is prachtig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Klein park, in het voorseizoen heel rustig. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima. Alleen de douchebak in glad en vraagt om een handgreep(je).
10
Naam: Petra Kruizinga
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn, kleinschalig park. Mooi huis en tuin in mooie omgeving.
10
Naam: Anja van der Harg
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heerlijk SCHOON huisje nabij veel fiets en wandel routes
10
Naam: P. Bregman
Datum: 14 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goede ligging van het vakantiepark, schoon en prettige woneing
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie plek. Eenvoudig maar compleet huisje. Helaas geen zon op terras in namiddag.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huisje. Als je voor het wandelen en fietsen erheen gaat ligt het perfect. Genoeg horeca in de omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het gaat om huisje ‘Walnoot’. Prima huisje in mooie omgeving - Het licht in het toilet boven werkte alleen minder prettig. Dat is namelijk de enige lamp in het huisje die op een bewegingsschakelaar werkt. Als die 15 seconden (schat ik) geen beweging heeft gedetecteerd gaat ie uit. Dit leidt ertoe dat je, als je op het toilet zit, constant moet zwaaien om niet in het donker te zitten. Ik had een normale lichtknop, denk ik, prettiger gevonden. - Het valt op dat je in het huisje regelmatig licht gekraak/ geklop/getik hoort. Het is alsof het dak werkt.
8
Naam: Els Henzen
Datum: 30 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtige omgeving. Je loopt vanuit het park de bossen in. Er zijn voldoende eetgelegenheden in de buurt.
8
Naam: H. Dik
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Keurig onderhouden rustig gelegen park met veel mogelijkheden in de omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer prettig. Rustig park. Verwarming ging kapot, er is meteen actie ondernomen om dit te herstellen.
10
Naam: C. Hartog
Datum: 23 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Luxe
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi schoon, rustig park, gelegen in een mooi gebied.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer goed. Schoon en alle benodigdheden aanwezig. Mooie makkelijk toegankelijke afgesloten tuin. Auto mooi bij huisje. Viel ons op dat bedden allemaal uit elkaar staan, zijn wel te verplaatsen door optillen en draaien. Minpuntjes Stofzuiger was stuk, melding van gedaan. En water loopt langs zijkant douchegoot badkamer in mits je er geen dwijl voorlegt. Spoelbak in wc zit erg in de weg tijdens de stoelgang in deze vierkante meter. Boven is toilet iets groter. Verder zeer tevreden.
9
Naam: J. Janssen
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Accommodatie kleinschalig en in directe omgeving van gezellige restaurants en prachtig wandelgebied. Ligging centraal in het land, bij minder goed weer veel mogelijkheden om musea of steden te bezoeken.
9
Naam: Gerard Selier
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer prettig
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een prima verblijf gehad! Komen vast nog een keer terug.
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke week gehad, vooral ook door het stralende weer en de goede ligging van het huisje.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.