Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

4 parken 43 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Zuid Limburg vakantie

U bent dol op heuvelland en daarom brengt u graag uw vakantie in Limburg door. Dit jaar boekt u bij Hogenboom vakantieparken een luxe bungalow op bijvoorbeeld Buitenplaats de Mechelerhof aan de rand van het pittoreske Mechelen. In Limburg op vakantie gaan biedt zoveel mogelijkheden voor uitstapjes en culinaire hoogstandjes, dat u een paar keer per jaar een weekendje weg boekt. Buitenplaats de Mechelerhof is een kleinschalig park met een gezellig restaurant, waar u heerlijk achterovergeleund geniet van al het lekkers dat de kok voor u heeft klaargemaakt. Terug in uw bungalow pakt u nog even de laatste warmte van de zwoele zomeravond mee en proost u met elkaar op vakantie Zuid Limburg!

4 parken 43 Verblijven

Vakantie in Limburg

U gaat met een aantal dierbare familieleden een midweek op vakantie in Limburg. U had geen idee van de mogelijkheden en de prachtige locaties van de Hogenboom vakantieparken. Ontdek bijvoorbeeld de Maasplassen of de mooie omgeving van Mechelen. Verblijf in een luxe bungalow en ga op ontdekking het het mooiste stukje Nederland. Lekker slenteren door verschillende mooie dorpjes of heerlijk genieten van het vele groen in de mooie omgeving. Het echte vakantiegevoel ervaar je zeker in Zuid-Limburg, want Limburg en vakantie blijkt een gouden combinatie!

Tegen het einde van het seizoen bent u volkomen afgepeigerd en wilt u niets anders dan rust aan uw hoofd en leuke dingen doen. U kiest voor een weekje vakantie in Limburg. Uw voorkeur gaat uit naar Landgoed Hommelheide, een Hogenboom vakantiepark in Susteren. Dit leuke oude stadje ligt op de smalste plek van Nederland en is een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes naar België en Duitsland. De bungalow van uw keuze is bijzonder luxe en ligt midden in de natuur aan het meer. U wordt helemaal blij van de gedachte aan een dagje shoppen in Maasmechelen en slenteren over de markt in Luik. Vanuit het Drielandenpunt in Vaals bent u zo in Aken voor wat culinaire Duitse hoogstandjes, waarbij natuurlijk een lekker stuk taart niet mag ontbreken. Nog voordat uw vakantie in Zuid Limburg begonnen is, kan hij al niet meer stuk!

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.