Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer

Vlagtwedde, Groningen, Nederland

  • Familiepark
  • Met binnenmeer
  • Golfbaan

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Emslandermeer scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 733 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 733 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
de omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Wij vonden het echt een prachtige plek waar we zaten, uitzicht over het water. Het huisje was prima, het enige nadeel vond ik dat het een huisje was waar honden zijn toegestaan, omdat we elke dag vlokken hondenhaar tegen kwamen. Verder echt een heerlijke tijd gehad, leuk huis en zeer mooi aangelegd park!
8
Naam: John Van Raalte
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
geen beet gehad (helaas) met vissen verder heerlijke midweek - misschien extra aandacht voor visstand? kleine vis als voorn, baars, brasem - ook in grote vijver.
8
Naam: André Aansorgh
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
mooi park heerlijk genieten van rust en vissen
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Vast mooier in de zomer , als het park in bedrijf is. Kanoën, vissen, zwemmen. Mooi opgezet park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Fijn gehad maar ook echt paar minpunten. Waren met een 4-jarige en geen traphekje aanwezig. We hebben de boekenkast elke keer voor het trapgat moeten plaatsen om te voorkomen dat onze dochter in het trapgat zou vallen. Ook geen kindvriendelijke stopcontacten helaas.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
wij zijn tevreden, alles was naar zin, huis was schoon, restaurant eten lekker
9
Naam: Marieke Gefferie
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtige locatie met mooi huisje. Fijn dat de wifi zo goed was. Schoonmaak had wel wat beter gekund. Toch wat spinnenwebben en stofnesten in hoeken en minder makkelijk te bereiken plekjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prima uitval basis echter huisje was echt vies. Gemiste kans.
9
Naam: Judith van Baar
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Heerlijk, die privacy, ruim huisje, fijn parkeerplaats bij huisje
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
We hebben een fijne rustige vakantie gehad.
9
Naam: John Meijer
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Alles was zeer naar wens
9
Naam: Annieke Ingenpasz-Knaps
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
De rust en de uitstraling. De accomodatie zelf met zijn complete inventaris. Een leuk zwembad en restaurant. De mooie omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Nico Spoolder
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het park is heel goed alles was verder netjes . Maar in het huisje zat wel veel spinnenrag en spinnen . Wij vinden dat hier eens extra aandacht aan gegeven moet worden verder was alles netjes .
9
Naam: Richard Heidsieck
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Vriendelijk en service gericht
8
Naam:
Datum: 11 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijne week gehad!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
de afwasmachine en de wasmachine werken niet naar behoren.
10
Naam: Erwin Jansen
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super huisje, vriendelijke en attente receptie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Netheid vh huisje viel tegen. Ook vond ik het huisje erg klein. Wij waren met 2, maar voor 6 personen echt te klein. Het heet welness, dan verwacht je meer luxe, dan alleen infraroodcabine.... Ook was het huisje rommelig...
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Was prima voor elkaar, alleen de vloer in ons huisje was vies. Is schoongemaakt, maar met teveel zeep... de vloer pikte, en met natte schoenen inlopen werd beetje oppassen. Tip: plavuizen alleen reinigen met heet water.
8
Naam: Wouter Verbeek
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Wij hebben een fijne vakantie gehad en komen zeker weer een keer terug. Echter vonden wij het jammer dat de Hot-Tub die bij het huisje zat (speciaal om gevraagd) niet te gebruiken was, hier moesten wij eerst zelf op onderzoek uit om te kijken hoe hij werkte en vervolgens ook nog eens zelf spullen kopen om hem warm te krijgen. Nadat we de spullen hadden gehaald bij de Welkoop (met de auto 10min rijden) en 3 uur verder waren, was het water nog steeds koud en werd maar stukje bij beetje warmer. Kortom, we hebben hem maar niet meer gebruikt na 1x, want om nou de hele dag te stoken met alle materialen van dien en vervolgens in een lauw bad te zitten,.. Dus aanrader aan het park, doe die Hout-Gestookte Hot-Tubs weg en plaats een normale op electra zodat je hem gewoon aan kan zetten wanneer je erin wil en uit als je hem niet gebruikt! Echt heel jammer, want je betaald wel extra voor de Hot-Tub terwijl je hem eigenlijk niet kan gebruiken. Receptie en TD wisten ook niet echt hoe hij werkte, je moest alleen een vuurtje maken en dan werd hij warm,... Daarnaast als tweede was het jammer dat er veel activiteiten niet meer waren zoals vroeger, bijvoorbeeld warme broodjes in de ochtend. Die kleine dingen maken dat je écht het vakantiegevoel beleefd,. ook zonde dus. Misschien een paar verbeter puntjes, hoop dat jullie er iets mee doen. Voor de rest heerlijk genoten, uitgerust thuis gekomen!
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
hoop vaste bewoners mist de vakantie stemming huisje viel een beetje tegen goed voor 4 personen niet voor 8 maar we waren met ze tweeen . Jammer dat er geen speciale ruimte was met zwembad bar etc
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig en ruim opgezet park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig park (in dit seizoen) in mooie omgeving
10
Naam: C.M. Remmerswaal-Fakkeldij
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een fijn verblijf gehad voor een midweek. In het huisje een paar ongemakken gevonden. Misschien was dit nooit goed doorgegeven. Dat is nu gebeurd. Verder een zeer goed restaurant en prima faciliteiten voorzover kunnen benutten ondanks Corona.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.