Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkope vakantiehuizen Nederland: succes met kiezen!

Goedkope vakantiehuizen in Nederland

Goedkope vakantiehuizen in Nederland

Lekker weg in eigen land! Of u nu met twee of met twintig personen op vakantie gaat, met of zonder kinderen, Roompot biedt u de keuze uit diverse goedkope vakantiehuizen in Nederland. U hebt de keuze uit een enorm aanbod, verspreid over het hele land. Liefhebbers van strand en zee kunnen terecht in diverse accommodaties langs de kust van Noord-Holland, maar ook in Zeeland of op de Waddeneilanden. Bent u meer het type dat graag lange wandelingen of fietstochten maakt? Boek dan een goedkope vakantiewoning in Drenthe, Limburg of op de Veluwe. Friesland is met zijn meren de provincie van de watersport, en zo is er in ieder deel van het land wel iets bijzonders te beleven. Nederland is een fantastisch land om op vakantie te gaan. Maar de vakantiehuizen van Roompot bieden nog veel meer mogelijkheden.

Familiefeestjes

Ook voor speciale gebeurtenissen in de familie, zoals een re√ľnie of een bruiloft, is het leuk om met het hele gezelschap een uithoek van Nederland op te zoeken waar je anders nooit komt. Roompot heeft talloze goedkope vakantiehuizen in Nederland die ruimte bieden aan grote groepen mensen. Ook is het mogelijk om een zaal te huren voor een feestje, waarbij Roompot zelfs voor de hapjes en de drankjes kan zorgen. Zo maakt u met weinig kosten van uw familiebijeenkomst een unieke gebeurtenis waar iedereen nog lang met plezier aan zal terugdenken. U hoeft alleen maar de uitnodigingen te versturen en verder heeft u helemaal geen speciale talenten nodig om een dergelijk grootschalige bijeenkomst te organiseren. U kunt volledig vertrouwen op de ervaring van Roompot.

Ook voor bedrijfsuitjes

Ook voor bedrijfsuitjes

Nu het economisch tegenzit, zoeken steeds meer bedrijven naar alternatieve locaties voor hun personeelsfeestjes of teambuildingsactiviteiten. Het is daarom goed om te weten dat er heel veel goedkope vakantiehuizen in Nederland zijn die zich uitstekend lenen voor dit soort doelen. Op de keper beschouwd zijn er geen grote verschillen tussen een bedrijfsuitje en een vakantie, althans voor wat betreft de eisen die worden gesteld aan de accommodatie. Voor bedrijven is het huren van vakantiehuizen extra aantrekkelijk, omdat grote groepen over het algemeen minder per persoon betalen. Bovendien vinden bedrijfsuitjes haast per definitie buiten de belangrijkste vakantieperiodes plaats. Daarom pakken de tarieven in de meeste gevallen nog eens extra voordelig uit. Wist u trouwens dat Roompot aparte arrangementen heeft die speciaal voor bedrijven zijn bedoeld? Maak kennis met Roompot Business als u hier meer over wilt weten.

Onze suggesties

Bospark de Bikkels

Bospark De Bikkels

  • Veel wandel- en fietsroutes
  • Rustig park middenin De Peel

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

De Schaapskooi

De Schaapskooi

  • Temidden van bossen en heidevelden
  • Overdekt zwembad

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.