Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Hooge Veluwe

Droompark Hooge Veluwe

Arnhem, Gelderland, Nederland

  • Zwembad
  • Nationaal park
  • Bij Arnhem

reviews

8.3

Vakantiepark Droompark Hooge Veluwe scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 89 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 89 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Toch wel veel verkeerslawaai helaas. Mooie ligging in het bos. Ruim opgezet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Tiny house is erg sfeervol. Hottube staat op een ongezellige plek. WiFi was de eerste dagen prima maar de laatste drie geen verbinding te krijgen. Gelukkig niet echt gemist. Fijne vakantie gehad bij jullie!
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Erg rustig
9
Naam: Willemien Ras
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
heerlijk ontspannen voelt als echt thuis!
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Een heerlijk midweekje weg gehad. Rustig gelegen park naast de Hoge Veluwe. Rust en de natuur is precies wat ik nodig had!
7
Naam: Ad de Jong
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Droompark veluwe Het geluid van de autosnelweg 24 uur per dag
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
prima plekje, kleinschalig, verzorgd, prachtig gebied. Het enige wat ik miste was een aparte wc
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Ik vond 42 euro voor het huren van een campingbedje en kinderstoel wel veel geld. Verder was er geen beddengoed aanwezig op het bedje Voor onze dochter bij aankomst, terwijl er voor 4 personen was gereserveerd. Ook de handdoeken die op de bevestiging stonden waren niet aanwezig. En wat je moest betalen voor het ontbijt en wat je uiteindelijk kreeg stond niet echt in verhouding. De service in het restaurant was wel erg goed. Vriendelijke mensen die met je mee willen denken.
9
Naam: Ad den Elzen
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
goed alleen jammer van de bevroren brood die we besteld hadden. Is vlgs mij niet de kwaliteit die jullie nastreven. Verder prima verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk!! Park vlak tegenover het Park Hooge Veluwe. We hebben 2 x bij het restaurant gegeten en beide keren was dit uitstekend. Ook het kleine parkwinkeltje voldeed prima aan onze wensen! Alleen de schoonmaak van de chalets kon wel iets beter, vooral in de badkamer zaten boven de deur en bij de ventilator enorme stofpluizen die je eigenlijk niet over het hoofd kon zien en met een stofzuiger in 1 minuut weg zouden zijn. Park zeker voor herhaling vatbaar!!!
8
Naam: Ko van Houten
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
De uitstraling van het park spreekt erg aan en het personeel was heel gastvrij en erg vriendelijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
Was een relaxt verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke ontspannen vakantie genoten, veel van de omgeving en het weer genoten, in de omgeving veel te beleven en makkelijk te bereiken ook per fiets.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Super relaxt park.
10
Naam: Fideel Amand Boshouwers
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Zeer servicegericht , mooie ligging in een prachtige omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Heel veel verkeerslawaai, helaas. Ik heb nog wel wat andere punten, maar kennelijk mag ik er hier maar 1 noteren.
8
Naam: A. de Jong
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
We vonden t park en de chalet prima alleen de bedden waren veel te zacht en te klein. Dat was heel jammer want we hebben niet goed geslapen
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Rust en ruimte in een prima onderkomen op een mooi park met vriendelijke mensen die voor je klaarstaan als je vragen hebt. Wij hadden zo’n week echt nodig om daarna weer volop aan het zorgen te gaan???
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Rust en veel mogelijkheden tot fietsen
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Zeer tevreden. Mooi, ruim chalet op een mooie plek (zon).
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Sobere inrichting, niets aan de muur als schilderij en geen leeslamp, beperkt sfeer verlichting .
8
Naam: Jeroen
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Rustig, vriendelijk, overzichtelijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Erg prettig, we hebben genoten. Voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 september 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Tom Easton
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Petra Rijke
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Mooie natuur in en om het park. Vriendelijke medewerkers receptie en restaurants. Chalet viel tegen,met name de badkamer: douchedeur sluit niet, douchebak roestig,geen haakjes voor handdoeken etc. Geen plank voor toiletartikelen. Idem in de douche niets om shampoo op te zetten. Kleine slaapkamer: geen lampjes en plankje ofzo voor bijv glaasje water:alleen 2 bedden en 1 kast.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het was een heerlijk rustig park met leuke dingen voor de kinderen. Roompot, Hogenboom, droompark, hoe zit het eigenlijk met die namen, dat is verwarrend als ik mijn boeking wil terugzoeken in mijn mailbox.
8
Naam: Yvonne van Dreunen
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
We hebben het heerlijk naar ons zin gehad ,zeker nog een keer het boeken waard
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.