Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Beekbergen

Droompark Beekbergen

Beekbergen, Gelderland, Nederland

  • Veel faciliteiten
  • Wellnesscentrum
  • Natuurgebied

reviews

8.2

Vakantiepark Droompark Beekbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 133 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 133 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke midweek gehad. Lekker kunnen ontspannen op dit prettige park!!, Mooi gelegen, park netjes onderhouden en aardig personeel zorgen ervoor dat we het reuze naar ons zin hebben gehad.
7
Naam: Herman ten Tije
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Afspraak was dat wij bericht zouden krijgen wanneer het best te arriveren. Niet gekregen, waarom dan bericht. Bungalow pas om 15.45 beschikbaar. Medewerkers zijn niet erg probleem oplossend bezig. Receptie niet erg klantvriendelijk, en kort in antwoord. BV. Als er iets stuk is bv automaaat bij zwembad een heel onvriendelijk kort ant woord. Slag boom toegang maar 1 kaartje maar je bent met 8 personen met 2 auto,s Enig idee hoe onhandig We hadden gereserveerd via roompot waar wij vaker mee doen Voel me dus niet erg aangetrokken tot hogeboom parken Misschien dat u zich voor kunt stellen dat wij dit op dee manier niet snel zullen aanbevelen bij vrienden en kennissen
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Super fijn!!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Alles op en aan het park was zo ongeveer perfect. Prachtig park, fijne omgeving, prettig huis, goede faciliteiten. Slecht 2 minpunten aan de accommodatie; Een aantal kapotte lampen en de schimmel in de slaapkamer grenzend aan de keuken. In de hoek bij het raam (naast het nachtkastje) erg veel zwarte schimmel. Ik denk dat er achter het nachtkastje en het bed ook veel schimmel zit. Deze kamer voelde ook een soort klam en vochtig aan. Misschien een vochtvreter plaatsen? Verder een perfect huisje! Klein tipje voor Veluwe Plaza; De schnitzel frituren ipv uit de oven. Of de klanten de keus geven. Verder geen op- of aanmerkingen. Wij komen graag nog een terug want hebben enorm genoten!
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Ondanks dat het park vol zat, hebben we absolute rust ervaren!
8
Naam: Eduard Serraarens
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Genoten. Tot rust gekomen, even weg uit de grote stad. Een verademing.
8
Naam: Anoniemkerkhofd
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Relaxt in rustige omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Het was perfect schoongemaakt Allen de berging stonden zes fietsen in een kruiwagen twee losse kasten een aantal stoelen dat is niet zoals het hoort zeker niet als er wat oudere mensen komen die elektra fietsen bij zich hebben dat is wel een minputje en in de douche ruimte is het wenselijk om een kastje of een plakje te maken alles moet op de worden grond gelegd worden. Overigens zeer tevreden
9
Naam: Marijke van Grinsven
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Gezellige midweek gehad op het vakantie park en omgeving . Zeker voor herhaling vatbaar zeker nu in Corona periode is het fijn om er toch veilig ff tussen uit te zijn . Ga zo door ?Mvg Marijke van grinsven
10
Naam: A Noordermeer
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi onderhouden natuurlijk en rustig
10
Naam:
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Echt een super weekend gehad! Prijs/kwaliteit is top!
9
Naam: Thea Kruizinga
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Zo tof dat we een koffiezetapparaat kregen! Want we zijn nog van de filterzakjes en gasfornuis generatie. Ook voor het gebruik van de inductie kookplaat kwam iemand ons instructie geven. Was niet op YouTube te vinden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Het huis opzich was super gezellig en kuns. En zwembad was fijn en hulpmiddelen van klantenservice
8
Naam: Gerson van t Wout
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Smart TV zou niet gek zijn
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Gastvrij
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Zie laatste vraag.
8
Naam: Mark Joosten
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Zeer mooi en verzorgd park. Mooie ruim opgezette huisjes en heerlijk verblijf!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Park straalt kwaliteit uit.
8
Naam: Hans Overmeer
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Verblijf was prima en houden het in onze gedachten voor de toekomst
10
Naam: Aggie Willems Spelthaen
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Netjes de ligging klant vriendelijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Gerard Lassche
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
lekker rustig en een prima omgeving,de huisjes zien er fantastische uit .
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie ligging, schoon en mooi huisje. Hele goede service aan de balie. Miste alleen een extra wc of eventueel douche, voor in een 6 persoonshuisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Het park is mooi en ligt op een geweldige locatie. Wat dat betreft precies waar we naar op zoek waren. Het huisje H0137 is mooi en ligt op een mooie plek in het park. Alleen een punt van aandacht is de schoonmaak. Het huisje heeft een flinke schoonmaakbeurt nodig. De koelkast stonk, de vloer was vies, de gordijnen hebben een flinke wasbeurt nodig, de bank mag eens goed gereinigd worden en spinnenwebben verwijderen. Toen ik het beddengoed afhaalde op de vertrekdag zag ik dat er bloedvlekken op het onderlaken zaten (op grote slaapkamer boven). Dit mag echt niet gebeuren. Zeker niet als de eindschoonmaak €85 kost en de hotelservice nogmaals €35 per koppel. Ik vraag me dan af wat de hotelservice inhoudt. Daarnaast was het jammer dat er geen fietsen meer te huur waren. In de app staat dat je moet reserveren bij de lobby. Toen we dit wilden doen, werd ons verteld dat dit niet kon en dat we de dag erna om 9 uur fietsen konden huren. Toen we de dag erna ons meldden om 8.30 uur, bleek dat er geen fietsen waren. Al met al een fijne week gehad, echter de schoonmaak en het onderhoud kan echt veel beter. Zeker voor het geld dat ervoor gevraagd wordt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
Park is erg mooi en heeft een prima ligging in de bossen. Huisje was erg mooi. Helaas stopte de oven na 2 dagen ermee. Direct melding gemaakt en er kwam dezelfde dag nog iemand kijken. Hierna ondanks beloften, niks mee vernomen. Ook tijden het uitchecken gemeld, men zou erop terugkomen, maar ook nu weer niks gehoord. Schoonmaak kan/moet beter, onderbroek (slaapkamer1) en T-shirt (slaapkamer2) onder het bed gevonden, deze waren niet van ons.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Het was een prachtig park in de bossen. Daarnaast kregen wij huisje D032 welke ook nog eens verrassend ruim was en met een mooie tuin. We hebben daarom genoten van deze week!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Huub van Abeelen
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
De ligging en omgeving. In het vakantiehuis enkele puntjes: verlichting valt enkele keren op een avond weg. Tuindeuren klemmen moeten hard dichtgegooid worden. Klok staat stil. Geen handdoekhaakjes ook niet in badkamer. Waterlekkage onder toilette. Plankje onder spiegel hangt scheef met water erbij schuift alles eraf . Fietsverhuur slecht moet zelf voor vertrek banden oppompen veel fietsen in slechte staat.
9
Naam: Gert Booy
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Prima accommodatie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 september 2020
  • Algehele verblijf
Erg fijn! Lekker huisje, goede bedden, lekker getennist en genoten van de natuur en de omgeving.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.