Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Natuur
  • Veel faciliteiten
  • Wandelroutes

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3809 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3809 reviews

8
Naam: Eric
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje, prachtige ligging in de Veluwe. Inrichting was prima badkamer was ook mooi. Alleen nogmaals jammer er was zeer slecht of zelf niet gepoetst bij aankomst.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in de Roompot in Hoenderloo .
8
Naam: Rianne Kamminga
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We vonden de sfeer en uitstraling van het park fijn. Personeel was heel vriendelijk. De gepimpte huisjes hebben een gezellige uitstraling! Dit geeft meerwaarde! De mailtjes van tevoren vond ik niet zo duidelijk. Ik had graag bungelownaam geweten zodat we de inrichting hadden geweten, bijv of er een oven in zat. daar hebben we nu 2 keer voor gebeld. Daardoor ging het ook even mis met de boeking en zat ons huisje vol bij binnenkomst. Gelukkig werd dit verder prima opgelost!
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Lia Leffers
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed park en locatie, schoonmaak en onderhoud van de huisjes kan beter.
9
Naam: Meint Bouland
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Nvt
8
Naam: Margaret John
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We hebben een fijn midweek gehad. Mede door het prachtige weer. Maar het was ook heerlijk thuiskomen in de bosvilla. Van alle gemakken voorzien. De aangescherpte Corona maatregelen maakten het minder aangenaam. Zo konden we helaas geen gebruik maken van het restaurant. Dus ook het geboekte vertrekkers ontbijt niet gebruiken. Wordt netjes teruggestort.
7
Naam: Anton Walters
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was erg donker van binnen. We hebben ons een beetje verkeken op de trap. De bedden boven stonden wel in een erg klein kamertje. Het licht-plan verdient wel enige aandacht. Het licht in de slaapkamer moest vanuit het bed bedient worden. Het zou ook handig zijn de trap te voorzien van een schakelaar beneden, een hotelschakelaar. Groet Anton
7
Naam: Anneke Meinsma
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Pluspunten: - Erg fijn dat de minidisco met Koos Konijn door ging! - Geweldig dat er een Koos bezoek geregeld werd na de val van onze zoon (zie minpunten). - Enthousiast animatieteam! - Bij dit park zit een heel mooie, natuurlijke speeltuin. Vooral de pomp was erg in trek bij onze zoon. - Prima bedden in het huisje. Beter dan het gemiddelde vakantiebed. - Mooie locatie, vlakbij NP de hoge veluwe. Er was genoeg te doen in de omgeving. Minpunten: - In een mailtje voorafgaand aan de vakantie stond dat we gelijk naar het huisje konden gaan. We hebben echter geen mailtje ontvangen met de naam van de woning. - Wij hadden een comfort huisje geboekt. Tijdens de autorit zei ik nog tegen mijn man dat ik zo blij was dat ik dit keer geen bedden op hoefde te maken. Omdat ik me hierop ingesteld had, viel het me flink tegen toen de bedden niet opgemaakt waren. - Nog vervelender vond ik het dat het kinderbed en de kinderstoel ontbraken. Hierover belde ik om 15.15 uur. Om 17.15 uur werden de spullen pas gebracht. - De veiligheid van de accommodatie: de trap begint in de woonkamer. Daarnaast zit er aan één kant geen leuning/hekje. Dit zou opgelost kunnen worden met een leuning/hekje aan de andere kant en een optie voor een traphekje beneden. Boven kon wel een traphekje gebruikt worden. Onze zoon is van de trap gevallen. Hij moest vaak overgeven. Daarom zijn we s avonds nog met hem naar de huisartsenpost in Apeldoorn geweest. Hij bleek een lichte hersenschudding te hebben. Het animatieteam heeft dit geweldig opgepakt door een Koos bezoek te regelen. - Het huisje kwam over het algemeen verouderd over. Kan wel een opfrisbeurt gebruiken.
7
Naam: Sanne Derks
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het eten in het restaurant was erg lekker. Maar er mag wat meer groente bij. En de champignons, paprika en spek bij de schnitzel waren erg vet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Top locatie, heerlijk huisje! Braadpannen moeten dringend vervangen worden, bladeren af. Verder zou het afval wel meer gescheiden mogen worden, dat moet op een plek voor natuurminnaars toch anders geregeld kunnen worden
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn huisje en een mooi park. Bedden zijn erg zacht, we lagen in een redelijke kuil. Verder zou het goed zijn dat de schoonmakers ook eens naar boven kijken want door de gehele bungalow hing aardig wat spinrag. Ook de verlichting in de huiskamer zou een stuk kunnen verbeteren, we hebben nu van bedlampjes de verlichting aangepast. Verder zag het er allemaal keurig uit en is het een fijn huisje. Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Gerda Schutmaat
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was super,tip maak een aantal fietsroutes en wandel routes en iets grotere supermarkt mischien natuur was fantastisch
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: A. Stillebroer
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zijn vaker geweest en bevalt uitstekend!
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: P.W.A. Lieshout
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was schoon en bij klacht goede service gekregen. De ligging was heel goed
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, mooie omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was aan schilderbeurt toe, renovatie/modernisering toe. Uitlaten van honden als zeer onaangenaam ervaren door donkere onverlichte fietspad . Regelgeving omtrent inleveren sleutel in corona tijd was onduidelijk, hierover gemaild maar geen reactie terug gehad hierop, misschien in de mail vermelden bij aankomst info.
8
Naam: N. Noordam
Datum: 15 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zoals eerder aangegeven hebben de vorige bewoners het smerig achtergelaten (keukengerei, glazen, kopjes en pannen). 2 medewerkers zijn alles komen afwassen. Verder waren de kamer stoelen vol vlekken en zakte door, als we opstonden bleef er een hele kuil in de zitting staan. Wat ons verder tegen viel was de bergruimte voor kleding en keukenspullen. Als dit huisje voor 4 personen is kan je de spullen en kleding niet kwijt. Ter compensatie van alles hebben we de schoonmaak kosten terug ontvangen, dit is verder netjes afgehandeld Voor al het personeel niets anders dan lof dat dit adequaat is opgelost.
8
Naam: Truus Paalman
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Ligging park erg mooi. Zwembad is toe aan een opknapbeurt. Bewegwijzering huisjes kan beter. Misschien dmv simpelweg wat bordjes te plaatsen of de huisjes nummers geven. Accomodatie Esdoorn is een heerlijk verblijf.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zijn erg tevreden over het park
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park ligt midden in de natuur. Het is vanuit het park fijn wandelen en fietsen. De huisjes staan zo gesitueerd, dat je niet bij elkaar in de ramen kijkt,veel privacy. Genoten van de eekhoorntjes die graag van de pindas kwamen snoepen. We komen vast weer een keer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
fijn park genoeg ruimte mooie huisjes met alles er op zwembad wat aan de kleine kant ook de omkleed ruimte
9
Naam: Yvonne van der Maat
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bij aankomst kun je direct naar het huisje ipv receptie. Vlak na binnenkomst van de opgegeven tijd belt de receptie of alles naar wens is. Het huisje is compleet. De badkamer is heel klein met een heel klein wastafeltje. Hele badkamer wordt nat van de douche. Echt gedateerd. Huisje staat in de bossen vlak bij wandelroutes. Prachtig!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.