Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Natuur
  • Veel faciliteiten
  • Wandelroutes

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4584 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 4584 reviews

10
Naam: H.A. Hartman
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Aart Dirks
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park is echt prachtig gelegen. Heerlijk rustig om er te verblijven ook al was er toch veel bezetting. Huis was echter zeer krap en zeer weinig kastruimte. (Slaapkamers en kleding kast ruimte) Te weinig zitplaatsen voor de hoeveelheid personen die er in mogen. Alleen het hoognodige is aanwezig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Service was prima Huisje had een prima ligging. Mooiegroene ligging
8
Naam: Joke Rijnberg
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Marchel Kluijtmans
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
voor bij vroeg tijdig vertrekken (zondags) de sluiten inleveren mocht wat duidelijker zijn. was even zoeken. en jammer dat receptie niet open is.
9
Naam: Jeroen De Boer
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Er rijden erg veel auto’s, en er wordt ook best wel hard gereden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Hans Vis
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Compact park met de nodige faciliteiten in een zeer mooie omgeving!
8
Naam: Jan Bakker
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi huis en netjes bijgehouden. goed restaurant goed parkeren
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was prima geregeld wij zijn zeer tevreden over ons verblijf bij Roompot
8
Naam: Patricia Kas
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De ligging is fantastisch maar wij zijn nog nooit naar Roompot Hoenderloo geweest omdat de accommodaties ons niet aanspraken. Wij hebben nu gekozen voor een huisje dat gerestyled was. De woonkamer was op zich prima maar wij misten een update van de keukeninventaris (servies/glaswerk kan echt niet meer!) badkamer, het toilet en de bedden.
7
Naam: Kees en Lummie
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hadden niet in de gaten dat ons huisje 4 persoons classic weinig comfort had. Moeilijk te bereiken per auto voor in en uitladen. Als je te dichtbij kwam kregen we commentaar. We zijn ook de jongsten niet meer. Je merkt ook wel dat het een wat verouderd park is.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Otto Pisters
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooi ingericht huisje, uitstekende ligging, rustig, privacy van de huisjes, goede en vriendelijk geprijsde faciliteiten, vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prachtig gelegen park midden in het bos, vogels zijn goed aanwezig met vriendelijk horeca personeel. Niet direct op de hoogte van glutenvrije opties maar na navragen in de keuken bleek er glutenvrij brood voor bij mijn salade, kruidenboter nog even nagevraagd en gekregen. Twee keer heerlijk gelunched. Gezellig gepraat met een team member tijdens de lunch gister, was leuk een beetje historie over het park te horen. Tv gaf foutmelding bij aankomst wat best irritant was bij elke keer schakelen, naar gekeken door td maar kon niet gefixed, geen aanbod tot compensatie of iets ontvangen. Wel een kaartje met excuses. Matrassen mogen vervangen worden, zakken wel erg door. Jammergenoeg kleine badkamer zonder bad, wel ruime inloop douche. Geen linenpakket ontvangen zoals besteld op aankomst. Perfect horsysteem op de ramen en deuren, om jaloers van te worden!
9
Naam: Bert Jansen
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Als ik met een elektrische auto kom, waar kan ik hem dan opladen?
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bij parkeerterrein en de weg naar slagboom is het wegdek erg slecht. Gevaarlijk voor mensen die slecht ter been zijn. Verder goed verzorgd park met vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
mooie omgeving, vriendelijk personeel, wel zachte matrassen als je dat niet gewend bent
7
Naam: Corrie Hijman-Van Veen
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Als je 72 jaar bent en wat spierklachten hebt is de auto niet bij het huisje wel een dingetje. De bedden zijn veel te dik en te zacht het is een circusact om om te draaien. Jammer dat de winkel niet groter is en apart van de receptie. Ook jammer dat er geen aparte cafetaria is.
8
Naam: Loek Knaap
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
zie de vorige vragen
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zoals gezegd aardig verblijf maar moet beter worden schoongemaakt en onderhouden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We hebben een fijne vakantie week achter de rug met familie. Genoten van het goede weer, maar bovenal de rust. sMorgens wakker worden met de vogelgeluiden, schitterend! Ook de leuke positieve mensen in het restaurant en de goede keuken hebben ons aangenaam verrast.
7
Naam: Koos Oskam
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Huisje was slecht schoongemaakt. Hebben het zelf schoongemaakt bij aankomst. Verder vonden we het een zeer kaal huisje zonder sfeer
9
Naam: Piet Mastenbroek
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Claudia
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Iets betere TV, huidige wil steeds een update en is erg klein Een sinaasappel pers elektrisch Kranen draaien niet makkelijk goed dicht Een grotere (sla) schaal Het huisje is wel wat gedateerd Bankstel zit erg goed
7
Naam: Anton Doele
Datum: 9 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
In de enquete reeds laten blijken dat er met de verzorging van de bungalows nog wel het een en ander kan verbeteren om gasten tevreden te houden. Ook uit de reviews hadden wij al van te voren gelezen dat daar vaak de pijnpunten zitten. MAar niet alle reviews zijn steekhoudend vandaar toch geboekt. Zelf nu door ondervinding in de enquete samengevat.
8
Naam: Jan Driessen
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hadden niet verwacht dat de take-away twee dagen dicht was (dinsdag en woensdag). Dit was niet verteld bij aankomst en stond ook nergens vermeld. Pas toen we probeerden te bestellen kwamen we er achter dat ze gesloten waren. Dit soort informatie verwacht je eigenlijk bij aankomst te krijgen. Verder hebben wij in bungalow Kastanje meerdere keren problemen met het televisiesignaal gehad: 1 hele avond wat daagserna pas opgelost kon worden door iemand van de technische dienst de zenders opnieuw te laten instellen. Daarvoor hadden we 1 avond opeens helemaal geen signaal; een half uur; daarna was het er op eens weer. De laatste dag van het verblijf was het signaal ook meerdere keren gestoord, mogelijk door het slechte weer (onweer en forse regen).
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.