Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland

  • Privésteiger
  • Wandelen en fietsen
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.8

Vakantiepark Waterpark Zwartkruis scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 307 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 307 reviews

9
Naam: Pien Broenink
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Enorm genoten van villa, sauna, jacuzzi en omgeving. Heeerlijk en we gaan zeker terug komen!
9
Naam: MSA Ligthart
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie, mooie ligging huisje. Veel luxe in het huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben het prima naar onze zin gehad, ruim huisje, mooi ingericht, mooie ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk park met prachtig gelegen villas.
9
Naam: Guus
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontvangst was zeer positief, prettige medewerkers en zelfs op onze vragen m.b.t. huren boot hadden ze een antwoord. Aankomst bij het vakantiehuisje kwam een medewerker de Jacuzzi uitleggen, vriendelijke jongen en heldere uitleg. Ook de dag erna het brengen van de huurboot ging prima. Helaas vonden wij het huisje niet overal even schoon. Ventilatieroosters in raamkozijnen waar toch de nodige schimmel en stof aan zit. Badkamers waar de zeepresten in de voegen zitten. In de woonkamer was het plafond niet overal even schoon (spinnenwebben, veel dode vliegen en muggen). Maar het huisje zelf is geweldig. Liggen perfect met een zeer mooi onderhouden steiger. Meubilair is ook erg comfortabel en netjes. Wij waren dan wel eens waar met zijn tweeën in een 10 pers. huisje, maar hebben ontzettend van genoten van de ruimte en rustige ligging!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super verblijf heerlijk ontspannen en zorgeloos
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, fijn groot huis.
8
Naam: Monique Borst
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een heerlijk huis op een heerlijk plekje. Ondanks 12 persoons was het met ons tweetjes erg gezellig in de woonkamer. Netflix was geweldig. Louncheset en jacuzzi ook. Ik vond wel dat 1 wc rolletje wel erg weinig was.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
uitstekend internet Villa nr 119 liggen enkele tegels los in het toilet beneden
10
Naam: Ilona Lennips
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Waterpark Zwartkruis is een prachtig park. De accomodaties zijn erg mooi en ruim en liggen allemaal aan het water met eigen steiger, top! Verder kun je bootjes en fietsen huren. Er is geen restaurant, dat zou nog een welkome toevoeging zijn aan dit park maar in de buurt is er gelukkig genoeg te beleven!
8
Naam: Deirdre Verkleij
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Jan Linden
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Verblijf prima alleen in huis te kort ophang mogelijk heden voor je kleding
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig, netjes en een echt weekend weg gevoel
10
Naam: Coby van der Meulen
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super. Ligging en huis.
8
Naam: Mart Kuiper
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was niet fris toen wij aankwamen. Bijvoorbeeld veel haren op het bed, vieze kopjes, etensresten op bestek. Verder was het helemaal top.
9
Naam: Anne
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
super accommodatie, prettige faciliteiten. Wij kregen erg laat te horen dat wij 900 euro keer borg moesten betalen dan bij boeking op het kostenoverzicht stond. Hier waren wij niet over te spreken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben het heerlijk gehad. Complimenten voor de parkeigenaar want een super nette man! Helaas heeft het huisje wel wat gebreken oven was stuk en vaatwasser deed het ook niet goed.
8
Naam: Ron van Rossum
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima en schone accommodatie. Enige punt wat wij jammer vonden is dat er geen louche set en of lekkere stoelen op de veranda bovengedeelte was.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jacuzzi was niet heel schoon water helaas. En de douchecabine lekte heel erg waardoor alles zeiknat was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Over het algemeen waren we zeer tevreden en vonden we het huisje en park fantastisch. Het enige wat tegenviel was de schoonmaak: er was slecht gestofzuigd, de wasbakjes bij de wcs waren niet schoon, op de afzuigkap had al lange tijd niemand gekeken, er lagen nog gedroogde grassprietjes op de bedden.
10
Naam: Ronald van Beek
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In 1 woord......fantastisch verblijf in zwartkruis waterpark...goede service..fijne mensen die er werken..receptie..buitenpersoneel..mag wel keer vermeld worden TOPPARK
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ruimte en comfort.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust en luxe
8
Naam: Rita Van Rijs
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super?
9
Naam: Rika Koelewijn
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
wij hebben weer heerlijk genoten van de villa en de omgeving
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige huisjes direct gelegen aan het water. Modern ingericht, schoon en netjes. We hebben een heerlijk en relaxt weekend gehad!
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig. 1 tip; we misten een Nederlandse beschrijving van o.a.de combi magnetron
10
Naam: Joop van der Ham
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ruimte rust en comfort
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.