Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark It Wiid

Vakantiepark It Wiid

Eernewoude, Friesland, Nederland

  • Watersport
  • Nationaal park
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark It Wiid scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 333 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 333 reviews

8
Naam: Ed Bandsma
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig park, prachtige ligging, wandelen en fietsen
9
Naam: Janine
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk genoten van een weekje rust op een mooi park. Al het water maakt er een fraai geheel van.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi net huisje op een mooi park.. Veel ruimte en een mooie omgeving
8
Naam: Marianne Duiverman
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooie omgeving, te lage bedden
8
Naam: Hessel Van der Veen
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje is een beetje gedateerd wbt. Interieur en inrichting. Denk dat je met iets meer aandacht, andere gordijnen, kleurtje op de muren e.d.
9
Naam: Harrie ten Berge
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima vakantie mooie woning en prima ligging alleen matrassen beetje hard en veel storing op tv .
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer goed.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fantastisch.
10
Naam: Wim Janssen
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Algehele ligging van het park en het onderhoud op het park, de accomodatie zijn allemaal prima bevallen.
8
Naam: J.A. Koldewijn
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Rene De Groot
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goed Mooi huisje en ligging Vriendelijke receptie Alleen slecht geen restaurant en supermarkt En niets gemeld
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ontspannen.
9
Naam: K Vlaanderen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Via via kwamen we bij dit park terecht. Mond op mond reclame dus. En ze had niks te veel gezegt, want het is een mooi park met mooie accommodatie. Enige wat jammer is, dat je de pont moet betalen als je op het park verblijft.
8
Naam: J Bolders
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
bij aankomst was het heel verwarrend waar wij moesten aanmelden,er zijn 2 locaties it wiid, er stonden geen borden , wij zaten op camping it wiid. wij waren ook niet de enige die het verwarrend vonden. Verder een prima vakantie gehad.
8
Naam: Jan De Graaf
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Alles prima. Muv schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben in een tijdsbestek van een paar jaar dit huisje gehuurd. Dit heeft nl. een fantastische ligging. Wat ons verbaast, is dat nog altijd hetzelfde interieur aanwezig is en in onze beleving verouderd. In het bankstel zitten ook gaten. We missen horren voor de ramen op de benedenverdieping en op de bovenverdieping zijn deze stuk. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat overal muggen of andere beesten zijn platgeslagen op de muren, plafonds en zelfs op de vitrage en gordijnen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Willen nog een keer terugkomen
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
WiFi heeft het bijna de hele week niet gedaan. Receptie moeilijk telefonisch bereikbaar. Modem had blijkbaar al vervangen moeten worden. Slechte communicatie tussen receptie en technicus, waardoor reparatie lang op zich liet wachten. Toen de technicus er eenmaal was, was het zo opgelost. Veel gedoe voor ons, erg jammer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie accommodatie met een prachtige ligging. Perfect.
8
Naam: Lampert
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Handdoekenpakket erg duur
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijne bungalow met een mooie ligging naar het water en de steden Leeuwarden en Heerenveen.Hygiene op het eerste oog netjes, maar kan beter. Al met al een super midweek gehad.
10
Naam: Fred Moes
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bungalow 503 fijne en complete accommodatie op een heel mooi plekje en fijne tuin met heel veel privacy. Zowel binnen als buiten was het genieten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijke tijd gehad op itt Wiid Eernewoude. Het huisje was brandschoon. Prachtig tuinmeubilair zelfs kussens. Het was heerlijk rustig. Personeel receptie heel aardig en attent. Schoonmakers hebben we niet gesproken maar het was keurig!
9
Naam: Piet de Graaf
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heb ik al ingevuld
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima verblijf op een mooi park. Alleen de bungalow verdient wat aandacht ivm onderhoud
7
Naam: Ew Kieboom
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bij aankomst op de camping werden we teruggestuurd naar het huisjespark daaemr hebben we moeten zoeken voor de sleutelbontvangst op het oark rondgevraagd en werden naar het zwemwater gestuurd want daar zou devreceptie zijn. Daar stond eem houte keet. Wederom terug naar het park. Uiteindelijk gevonden, maar niet zichtbaar bord stond achter de struiken was niet te zien. In de acommidatie stond in de badkamer veneden vollop de verwarming te loeien die we niet uitkregen. Bij het tuinmeubelair geen kussens. En de matrassen waren zeer slecht zeker voor mensen met zwakke rug. En 1 sleutel van het huisje is te weinig we waten met 7. Verder mooi huis mooi park alleen jammer dat we op de achterkant van de wasserij keken wad niet echt leuk.
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park is mooi en goede rustige ligging. Maar het huisje was slecht! Het was niet goed schoon gemaakt en veel ongedierte daarin. De keukeninstallatie was matig en de koelkast niet schoon!
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi voor de water recreatie
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.