5 parken 29 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Ervaar het ultieme vakantiegevoel in Friesland

De vakantie doorbrengen in een vakantiehuis in Friesland dit jaar? De ongekende schoonheid en veelzijdigheid ervaren? Niet veel mensen kennen het echte Friesland, en dat is jammer. Heeft u er ooit wel eens over nagedacht om een huisje in Friesland te huren? In de bovenhoek van Nederland is de cultuur en de natuur niet met een andere provincie te vergelijken; daarom is Friesland perfect voor het ultieme vakantiegevoel en kunt u heel goed de vakantie doorbrengen in een gehuurd vakantiehuisje in Friesland. Zeilliefhebbers en natuurkenners komen niet voor niets graag een huisje huren in Friesland.

5 parken 29 verblijven

Havenresort Terherne
Havenresort Terherne
Havenresort Terherne

Havenresort Terherne

Terherne, Friesland, Nederland
 • Scheepshaven
 • Watersporten
 • Nabij Heerenveen
Buitenplaats De Hildenberg
Buitenplaats De Hildenberg
Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland
 • Luxe villa’s
 • Golfbaan
 • Natuurgebied
Vakantiepark It Wiid
Vakantiepark It Wiid
Vakantiepark It Wiid

Vakantiepark It Wiid

Eernewoude, Friesland, Nederland
 • Watersport
 • Nationaal park
 • Bij Leeuwarden
Waterpark Oan 'e Poel
Waterpark Oan 'e Poel
Waterpark Oan 'e Poel

Waterpark Oan 'e Poel

Terherne, Friesland, Nederland
 • Eigen steiger
 • Aan het water
 • Natuur
Waterpark Zwartkruis
Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland
 • Privésteiger
 • Wandelen en fietsen
 • Bij Leeuwarden

Een vakantiehuis in Friesland boekt u via Hogenboom Vakantieparken

Men kan met recht zeggen dat een vakantiehuis huren in Friesland sterk overeenkomt met een trip naar het buitenland. De Friese taal om u heen is uniek en dat geldt ook voor de Friese lekkernijen. Ontdek deze provincie van ons land door in Friesland een huisje te huren en geniet van een heerlijk ontspannen vakantie. Doe in die vakantie de kust aan en ga een dagje shoppen of musea bezoeken in Leeuwarden of Franeker. In Friesland kunt u via Hogenboom Vakantieparken een vakantiehuis huren op een van de vakantieparken van Hogenboom. Het blijft echter altijd wel belangrijk om goed uit te zoeken welk vakantie huisje in Friesland u aanspreekt en of er in de omgeving of op het vakantiepark wel iets leuks voor u of uw gezelschap te doen is. Ga in gesprek met de klantenservice van Hogenboom Vakantieparken over een vakantiehuis in Friesland.

Via Hogenboom Vakantiereizen kunt u informatie krijgen en advies inwinnen over vakantiehuisjes in Friesland, de reismogelijkheden naar Friesland en de voorzieningen op de vakantieparken. Samen met de medewerkers van Hogenboom bepaalt u het voor u meest geschikte vakantiehuisje in Friesland. Doe dat wel op tijd om te voorkomen dat het vakantiehuis Friesland van uw voorkeur al verhuurd is. Vroeg boeken van een vakantiehuisje Friesland geeft ook vaak een betere prijs voor een vakantie huis Friesland. Informeer ook naar de actuele aanbiedingen voor huisjes in Friesland en eventuele last minute toppers. U kunt uw vakantie ook zelf online boeken via de website van Hogenboom Vakantieparken. Hier vindt u ook het e-mailadres. In plaats van uw vraag digitaal te stellen kunt u ook altijd bellen met het contactcenter van Hogenboom vakantieparken. Het telefoonnummer en de openingstijden vindt u hier op de website van Hogenboom Vakantieparken.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.