Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Havenresort Terherne

Terherne, Friesland, Nederland

  • Scheepshaven
  • Watersporten
  • Nabij Heerenveen

reviews

8.9

Vakantiepark Havenresort Terherne scoort gemiddeld een 8,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 390 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 390 reviews

9
Naam: Hjgm Jagielnicki
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor ons was het perfect.
10
Naam: Antoon Punt
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De havenhuisjes voor ons al jaren een mooie unieke ervaring met veel uitstraling, ligging en inhoud. Belangrijk is dat de nieuwe vlag het bijzondere karakter zal behouden
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was perfect, zelfs het weer, en ondanks alle restricties qua Corona hebben we een heerlijke week gehad.
9
Naam: van Hemert
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een knus huisje en vriendelijke beheerders met vooral de ligging in een knus dorpje. Voor herhaling vatbaar maar dan in betere tijden en in de zomer.
10
Naam: G-J Rebel
Datum: 7 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het meedenken en het ook uit voeren .Wij gaan met regelmaat een aantal dagen vissen en voor ons is dit een van de meest perfekte lokaties voor een Roofvis visser.Speelt heel erg ook mee de veiligheid van de haven .
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg mooie omgeving en een leuk huisje.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Over het algemeen prima, met name de ligging. Met een paar kleine aanpassingen zou het goed zijn: fatsoenlijke WiFi, een filterkoffiezetmachine is echt uit de tijd, 2 fatsoenlijke stoelen (de rieten tuinstoelen zitten niet heel fijn). En ik zou eens denken over nieuwe bovenkanten van het bed, deze stoffen boarden zijn niet echt hygiënisch.
8
Naam: Ron Szalata
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf. Fijne locatie. Vriendelijke ontvangst. Negatief: slechte wifi
10
Naam: Josselyn van Stokkum
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Superleuke huisjes, heerlijk aan het water. Lekker rustig en genieten. Traphekje was fijne bijkomstigheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi schoon huisje op een mooie plek en dat in deze Corona tijd. Personeel staat voor je klaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi, schoon en gezellig huisje in een bijzondere omgeving.
9
Naam: Hanriët Eppink
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
wij vonden het een prettige omgeving een leuk huisje helaas vonden wij de stoelen en het bankje niet prettig om op te zitten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige plek voor een relaxte vakantie
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
de ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijk personeel. Invalidehuisje was prettig voor mijn ouders. Bedbank in woonkamer sliep heerlijk. Stoelen vond ik niet erg stabiel (zeker voor een invalidehuisje) en je kon nergens de hand- en theedoek ophangen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne vakantie gehad !
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij waren zeer tevreden over de ligging van ons verblijf. Een nadeel was dat we in de slaapkamer geen raam konden openen en er was geen wasbak in het toilet, terwijl er wel ruimte voor was. We vonden het ook zeer aangenaam dat we geen geluidsoverlast van buren hadden. De huisjes waren goed geïsoleerd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Liever geen filterkoffiezetapparaat maar een senseo of andere met cups. Verder heel comfortabel en compleet ingericht, geweldig schoon en super ontbijt, echte verwennerij. Snel lekker warm. Voldoende inventaris om te kunnen koken. Het gaat wel over niet al te lange tijd wat verouderd worden, bijv. wc en badkamer (moeite met vocht en gaat wat ouderwets aandoen), pannetjes. Superleuk gelegen aan het haventje.
9
Naam: Brigitte Croonen
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne midweek weg in mooie omgeving met vriendelijke mensen.
9
Naam: Gerrit jan Van Doesburg
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabel en prachtige ligging
10
Naam: Gert van Wolde
Datum: 7 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Locatie om terug te komen.
10
Naam: Henrie Greveling
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben hier een super mooi weekend gehad
8
Naam: Rjt Kusters
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi aan water, dicht bij centrum met winkeltjes en restaurant. Erg veel watermogelijkheden in de omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Slecht WiFi Geen vaatwasser
10
Naam: N.J. van Lammeren
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer mooie locatie en huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooie ligging aan de haven.
9
Naam: Sharon Swinkels
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging is perfect! Ligt mooi aan een haven, rustig, klein gezellig dorpje. Eigenaren van het het park/haven super vriendelijk. Leuke en mooie omgeving voor te fietsen/wandelen en leuke kleine dorpjes in de omgeving. Dus als je van rust en een mooie/leuke omgeving houd en niet teveel waarde aan animatie hecht zit je hier perfect
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.