Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Golfbaan
  • Natuurgebied

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1339 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1339 reviews

8
Naam: Klaas Vaatstra
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We vonden het huis aan de buitenkant groter lijken dan de woon ruimte aan de binnenkant werkelijk was. De slaapkamers waren groot. Maar de keuken en de woonkamer zijn klein in relatie tot de slaapvertrekken. Wel is het overdekt terras een plus. En ook de tuin is een plus. De uitstraling van het geheel gaf ons geen idee op een resort te verblijven maar meer het verblijf op een standaard park (12 in een dozijn). De gebruikte materialen en de afwerking van bijvoorbeeld de woonkamer kan beter. Zo waren er nog buizen zichtbaar waar waarschijnlijk een gashaard had moeten zitten. In de slaapkamer was een tv aanwezig die geen beeld gaf?! Super dat de bedden waren opgemaakt bij aankomst. Badkamers beneden aan de krappe kant. Park buiten netjes en verzorgd. Bijzonder was dat er wel een huisdier was toegestaan op het park en in de woning maar buiten het park uitgelaten diende te worden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne week met mooi weer
7
Naam: A. Peters
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging, natuur en rust was heerlijk. Het huisje was niet goed onderhouden. Ik het bubbelbad kwam bij het badderen allemaal zwarte troebel in het water. Jakkes. Schimmel? In de nacht hebben we allerlei apparatuur uitgezet omdat we niet konden slapen door het luide brommen. Onder de bedden en langs de randen van de kamers lagen hele vlokken stof. Wanneer je iets liet vallen was het wit. De tuintafel was besmeerd met olieachtige substantie die plakte. Hier hebben we geen gebruikten kunnen maken. Jammer want de zon scheen dus we hielden onze kopjes maar vast. Dit wel aangegeven bij de receptie om te voorkomen dat we een rekening zouden krijgen. Helaas niet vervangen. Maar goed. De rust en de sfeer op het park hebben ons doen bijkomen. Volgende keer beter? Vriendelijke groet Fam Peters
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruimw opgezet park met grote tuin. Huisje zelf was alleen wel redelijk verouderd en heeft nodig een opknapbeurt nodig. Van de mensen bij de receptie ook vernomen dat dit binnenkort zal gebeuren.
7
Naam: Pijls
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alhoewel het hele mooie villa’s zijn is de staat van onderhoud niet volgens standaard. Niets is kapot, maar verfwerk en de deur van de badkamer zijn duidelijk aan een opknapbeurt toe. De villa geeft ons een beetje het idee dat dit voor de ‘brood verhuur’ in de markt is gezet. Wij verhuren zelf onze villa in Portugal en hanteren toch echt een hogere standaard.
8
Naam: Rens Liebrand
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
als van ouds weer een fijne vakantie gehad op dit park
10
Naam: Janneke Van der Kleij
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Genieten van het huis aan de bosrand i.v.m. onze hond.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Misten iets voor de kinderen (meer speeltuin)
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf, nette ruime woning met royale tuin. Opgemaakte bedden bij aankomst. Vriendelijk personeel. Rustig gelegen. Goede bedden, heel prettig ook om was- en droogfaciliteiten in de woning te hebben. Zeer geschikt ook om langere tijd ite verblijven.
8
Naam: Robert van der Elst
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima park. Zeer mooie huizen. Alleen weinig vuilnisbakken op het terrein. Betreft het huis. Alles was top. Alleen de stofzuiger is niets. Die zuigt totaal niet. Klein verbeterpuntje
10
Naam: Daniel Wolters
Datum: 3 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Tweede keer dat ik op dit park was, en zeker niet de laatste. Heerlijke huisjes!
10
Naam: Waylon Minck
Datum: 1 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig...heel mooi huis...top weekend gehad met mijn gezin en aanhang!!
10
Naam: JE de Fouw
Datum: 1 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We waren aangenaam verrast door het luxe sfeervolle huisje en de mooie ligging met veel privacy. Heerlijke wandelmogelijkheden
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Perfect gelegen
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
6
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Frits van Geen
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Helemaal prima!
9
Naam: Fam van Rossum
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De 3de keer dat we in dit park waren. Bevalt prima. Alleen de meubels en de bedden in dit huisje zijn echt aan vervanging toe. Zit en ligt echt niet lekker 😢
10
Naam: Arie Smit
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een zeer mooi en rustiggelegen park
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoonmaak van bungalow was ondermaats. Heb zelf veel schoongemaakt. Oa binnenkant kastjes keuken en buitenkant kastdeuren keuken. Boven op keukenkastjes is denk ik nog nooit scoongemaakt. Ook douche zwarte schimmelplekken
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn park ruim opgezet en prachtige omgeving. Fijne golfbaan. Het huis waar wij verblijven mag echter wel een upgrade krijgen. Voor 2 foodies was het echt behelpen in de keuken zowel qua apparatuur als qua keukeninboedel (geen champagneglazen en dat met oudjaar..........we kregen er 2 in de herberg van Smallingerland waar wij eten afhaalden) geen ovenschaal alleen een bakblik, geen vriesvak, geen vershouddozen alleen wat oude yoghurtemmertjes en een oude vieze kookplaat. Verder gaan wij niet klagen over de jaren 70 inrichting met oranje stoelen en nep bloemen dat is een kwestie van smaak. De bank en stoelen zaten overigens prima.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig huis in mooie omgeving.
10
Naam: M. van de Weerdt
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn hier al meer dan 10x geweest en altijd is alles tiptop in orde. We kregen deze keer zelfs een kerstboom van de beheerder van het park
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima!
6
Naam: Marco de Bruijn
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De staat van onderhoud in de bungalow is slecht. Oude versleten bankstellen, een doorgezakte stoel, slechts 5 zitplaatsen in een 6 persoons huis, doorgezakte bedden, beschadigde meubels, slecht schoongemaakt, kortom geen goede ervaring. De staat van de woning is absoluut niet in verhouding met het bedrag wat er voor gerekend wordt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Weinig voor kids te beleven, ligging is wel super mooi, huisje prima (afgezien van een brommend geluid in de slaapkamer aan de achterkant), WiFi werkte ook niet. Wel fijn dat je twee auto’s kwijt kan, keuken rijk gevuld met goede spullen. Behoorlijke tuin erom heen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was weer heerlijk!
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabel
9
Naam: Harm Megens
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Net park, fijne ligging en erg fijn huisje!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.