Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villapark Akenveen

Tynaarloo, Drenthe, Nederland

  • Ruime villa's
  • Binnenmeer
  • Buitenactiviteiten

reviews

8.2

Vakantiepark Villapark Akenveen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 337 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 337 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De accommodatie en de service
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Klantvriendelijk en rustige omgeving
9
Naam: K Bakker
Datum: 12 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Grandioos
9
Naam: Leo Dinnissen
Datum: 1 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was een fijn verblijf, een kanttekening er was geen toilet boven. Verder hebben wij met veel plezier daar 14 dagen doorgebracht.
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik blijf het raar vinden dat je maar 1 apparaat op de wifi kan aansluiten. Wil je meer dan moet je bijbetalen, niet echt van deze tijd.
10
Naam: Ronald S
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij zaten in een huis van private eigenaren op het park. Wij hebben het heel goed gehad ! Wel wil ik graag aan de eigenaren meegeven dat op 1 of andere manier ergens een nare riool lucht uit kwam op de bovenverdieping. Misschien kunnen zij dit onderzoeken. Ook stonden er heel veel spullen van de bewoners zelf. Waardoor het wat lastig is om onze eigen spullen na een week weer terug de vinden en te onderscheiden van de andere spullen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke vakantie gehad. Dank.
8
Naam: Ruchtie
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Op wat heel kleine minpuntjes na ( vermeld dat er zelf toiletpapier meegenomen moet worden), wij konden vanwege Nieuwjaarsdag niks kopen .
8
Naam: Gcm Harperinkgeerdink
Datum: 29 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
omdathetgoedis
8
Naam: Jantina van der Grift
Datum: 7 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging van villa nr.1, het uitzicht, fijne bedden en goede keukeninventaris.
8
Naam: Jelle de Vries
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
rustig en mooi ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi gezellig huisje aan het water. Schoon. We hebben gewandeld en verder het weekend binnen gezeten. Prima vermaakt. Alles werkte en de mensen, receptie die we gezien hebben waren heel vriendelijk.
9
Naam: Arie Smit
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig mooi park en lekker rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn
5
Naam: J van Wijk
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Verblijf in vakantiewoning nummer 13. Bungalow is voor 6 personen. Wij hebben de bungalow met 5 personen een weekje geboekt. Helaas maar 4 zitplaatsen . We moesten tuin meubilair in de kamer zetten om te kunnen zitten. Bestek en borden voor 5 personen. Glaswerk was nog bescheidener. Bijvoorbeeld 4 bierglazen, 2 longdrinkglas etc. Deurbeslag van het toilet was defect waardoor de deur niet goed op slot ging. Lampje op slaapkamer kon niet aan omdat het snoer er wel was, maar stopcontact te ver weg was. Kleine dingen die best te overkomen zijn, maar zeker deze woning is echt aan een opknapbeurt toe. Tussendoor de inventaris aanvullen tot het aantal waar de bungalow voor bestemd is, lijkt mij het minste wat gedaan kan worden. Ik heb geen verstand van de regelgeving met betrekking tot verhuur... maar er was geen brandmelder aanwezig.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Akenveen niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Christine Van Veen
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging is prachtig, bij de receptie is er heel aardig en behulpzaam personeel. Hele ruime openingstijden. Mooie omgeving, mooie tips gehad. Door de corona maatregelen niet van alles kunnen genieten en gebruik kunnen maken.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Cor Grim
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje en de ligging van het huisje, voldeden aan onze verwachting. De koekenpannen in de keuken zijn aan vervanging toe. Ik vond het niet fijn dat de deur van de 2-persoonskamer niet dicht kon, dor de plaatsing van het bed.
10
Naam: Inge de Laat
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
genoten van een midweek in het prachtige Drenthe. rustig park, rust was wat we zochten. vriendelijk personeel, huisje was ruim en netjes, er waren wel enkel dinge kapot, maar daar was al contact over geweest met de eigenaar. Een minpuntje was, dat het een niet rokers huisje was, war wel degelijk flink gerookt was, dit rook je ook aan meubels, gordijnen, brandgaten in de bank, gewoon de geur in het huisje. Maar hier kan het park niet zoveel aan doen.
9
Naam: Bianca Dalstra
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi plek mooi uitzicht over water eendjes in het water je komt echt op rug
10
Naam: G.H. Kol
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een fijn verblijf. Een min punt dat niet iedereen op de Wi-Fi kan . Je moest dan nog weer een code kopen. Hoort niet meer in deze tijd. Twee kinderen had de een Wi-Fi en de andere niet. Jammer.
7
Naam: Jeffrey van der Bijl
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Over het algemeen leuke ervaring gehad . Alleen een zwembad ( binnen ) voor de kids en een beter visbeleid ( voor karpervissers ) zou het park 50% aantrekkelijker maken voor ons . We komen hoer zeker nog wel een keer terug !!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bij aankomst 17-10 en vertrek 23-10zat er vriendelijk personeel achter de receptie. In het midden van de week zat er tot 2 keer toe de zelfde persoon achter de receptie die een cursus lachen wel kan gebruiken. Verder top is het een top park
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Rudie Haarbrink
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk park, prachtige accommodatie, vriendelijke mensen
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De huisjes liggen mooi en zijn goed uitgerust qua pannen en servies en zo. De ligging van het park is super met alle natuur. Heel fijn dat de hond mee kan. Huisje is lekker ruim en prima qua indeling en meubilair. Wel mag er een keertje geschilderd en plinten en stuc werk hersteld. De huisjes worden als nieuw aangeprezen maar dat is er niet aan te zien. Muren waren overal beschadigd en plinten en trap idem. Doet af aan de verdere prima staat van het huisje. Ook een extra leeslamp in de woonkamer zou fijn zijn.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.