Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villapark Akenveen

Villapark Akenveen

Tynaarloo, Drenthe, Nederland

  • Ruime villa's
  • Binnenmeer
  • Buitenactiviteiten

reviews

8.2

Vakantiepark Villapark Akenveen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 309 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 309 reviews

10
Naam: Rudie Haarbrink
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk park, prachtige accommodatie, vriendelijke mensen
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De huisjes liggen mooi en zijn goed uitgerust qua pannen en servies en zo. De ligging van het park is super met alle natuur. Heel fijn dat de hond mee kan. Huisje is lekker ruim en prima qua indeling en meubilair. Wel mag er een keertje geschilderd en plinten en stuc werk hersteld. De huisjes worden als nieuw aangeprezen maar dat is er niet aan te zien. Muren waren overal beschadigd en plinten en trap idem. Doet af aan de verdere prima staat van het huisje. Ook een extra leeslamp in de woonkamer zou fijn zijn.
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het bijvullen van de WC duurde vrij lang waardoor als je snachts naar de wc ging deze heel lang geluid maakte. Dit kan storend zijn voor jezelf als de medebewoners die dan willen slapen. Ook had er wel een gordijn of iets dergelijks voor het raam van de voordeur want als je in je ondergoed van de badkamer of wc afkwam je geen beschutting en konden de buren zo naar binnen kijken. Helaas waren de faciliteiten gesloten (snackbar en restaurant).
8
Naam: Joop v.d. Berg
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De mobile home voor de ingang gaf, na later bleek, een twijfelachtige indruk. De receptioniste was uitermate vriendelijk, klantgericht en vakbekwaam. Het huisje (8) was gedateerd maar schoon en onderhouden. Ook bij vertrek was dezelfde receptioniste wederom uitermate vriendelijk. Wij hebben er met genoegen vertoeft en komen zeker terug. Dit hebben wij de receptioniste ook verteld. Men moet niet alleen klachten maar ook positieve dingen doorgeven. Vandaar dat ik ook even de moeite heb genomen de enquete in te vullen. Tot ziens Fam van den Berg Tilburg
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Uiterst vriendelijke ontvangst. Mooie accomodatie. Keurig schoon.
10
Naam: H Edens-Ten Berge
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We waren aangenaam verrast toen we in ons huisje kwamen. Gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Prachtig uitzicht op het water. En vooral de bedstee was voor de kinderen geweldig. We hebben genoten en komen vast een keer weer
8
Naam: Rinse Bakker
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: G. Wevers
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima geregeld
10
Naam: Dick van Spengen
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
we hebben een heel fijne midweek gehad , en komen zeker nog eens terug op viila park akenveen
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
ligging van het park en vriendelijkheid van de receptie medewerkers, eventuele probleempjes werden snel en correct opgelost
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig en comfortabel
10
Naam: Leny en Wil Sengers
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De attentie die wij mochten ontvangen ter gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk. Door de Corona geen feest, ook vakantie naar Frankrijk geannuleerd. Daarom gekozen voor vakantiepark Hogenboom in Tynaarlo, ( wij waren hier eerder geweest, dus goede herinneringen) en hebben wij op gepaste wijzen onze huwelijksdag gevierd in een mooi huis, rustig en prachtig uitzicht op het water. Ook genoten van de fietstochten in deze mooie omgeving. Het is weer voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groeten, Wil en Leny.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Jos Betz
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
wij hebben hier naar uit gekeken, Mooie ligging. Accomodatie erg mooi en schoon. Super vriendelijk personeel. Mooi schoon park. Wij hebben ons zeer thuis gevoelt in het huisje, en daar willen wij jullie voor bedanken.
10
Naam: J van Brenkelen
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een goede accommodatie gelegen op een rustige plek in een mooie omgeving.
8
Naam: Joop koeling
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooie bungalow aan het water.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Jammer, dat de horeco, ondanks een bijna volledige bezetting van de vakantiewoningen, niet open was.
8
Naam: Rob
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
we hebben een fijne vakantie gehad , alleen de bedden waren slecht .
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een prima weekend gehad in een mooi en schoon huisje, dit is echt voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Dinie En Theo Jacobs
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje mooie ligging, hele rustige omgeving. Fijn huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer prettig ervaren kom hier al jaren.
8
Naam: J.A. Kort
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De rust op het park, het mooie gelegen huisje aan het meer met fijne parkeer gelegenheid er naast, hebben ons een heel fijne week bezorgd. Het huisje was keurig schoon, al met al voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Verzorgd komen graag terug ?
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk huisje, veel privacy en mooie omgeving.
8
Naam: K Moen
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
wat mij erg tegenviel is dat er niet meer meer de werphengell gevist mag worden, iets waar ik mij zeer op verheugd had. Vissen alleen met een vaste hengel is niet meer van deze tijd en zou zeker vermeld moeten worden. De aanwezige vissteiger is prima, maar ik zou de beperkende maatregel t.o.v. enkele jaren terug zeer zeker vermelden in de folder ,dat voorkomt teleurstellingen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een rustig en goed onderhouden park
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.