Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villaparc Schoonhovenseland

Hollandscheveld, Drenthe, Nederland

  • Ruime tuin
  • Recreatieplas
  • Vlak bij Assen

reviews

8.7

Vakantiepark Villaparc Schoonhovenseland scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 257 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 257 reviews

9
Naam: Fardau Buter
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een traphekje zou een enig punt van verbetering kunnen zijn. Voor de rest heerlijk ruime accomodaties met super badkamers en een ontzettend aardige en behulpzame receptioniste.
9
Naam: Mandy
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Woning is comfortabel om met 6 personen te verblijven. We hebben met veel plezier de jacuzzi en de tv gebruikt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een fijn, goed verzorgd park. Een plek om echt tot rust te komen.zeker voor herhaling vatbaar!!!
9
Naam: Marco van den Kieboom
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij hebben van een leuke vakantie genoten!!! Mooi netjes en schoon zijn voor ons de belangrijkste pluspunten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ruim opgezet en rustig park, leuk gerestyled huisje met een heerlijke jacuzzi.
10
Naam: E. Klepke
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geweldig, geen massale toestand gemoedelijke, en ondanks corona was het voor ons top. Het Schoonhovense land is uitblinker die inslaat.
10
Naam: Glenn Switzar
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De vakantie was weer perfect bij dit park . Heerlijk rustig , goede parkeerplaats voor de wagen en prima schuur voor de fiets waar stroom in zit om de fiets op te laden . We komen zeker dit jaar nog voor de vierde keer naar dit park
9
Naam: C.J.C Groen
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig park
9
Naam: Anouk Terpelle
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij vonden het een prachtig huisje. 3chter waren er wel wat kleine mankementjes en verbeterpunten voor onderhoud, serviesgoed (weinig aanwezig). Al met al hebben wij enorm van onze vakantie genoten! Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben gewoon genoten op het park, de ligging, accommodatie en de rust, in deze hectische tijden. Het enige wat vergeten was, het schoonmaken van het huisje, dat hebben we zelf gedaan. Defecten werden z.s.m opgelost indien mogelijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi gezellig huis, heerlijk ruim, vrije ligging, goed bed. Minpunten: niet schoon (bv. vieze keukenkastjes, vieze luchtfilters, veel spinrag). Hele botte messen en geen snijplank aanwezig. Slechte kranen en niet sluitende douchedeur.
8
Naam: Jaap Kraayeveld
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ontspannend & relaxed
9
Naam: Christa Vos
Datum: 29 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten, enige minpuntje was de bank die wel iets comfortabeler had gemogen.
8
Naam: Fam van Schagen
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: M Oevering
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk genieten van de rust en jaccuzi.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Liesbeth
Datum: 16 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten op Villaparc Schoonhovenseland. Lekker ruim opgezet, mooie villas van alle gemakken voorzien en wat straalt het park een rust uit! En handig dat er op loopafstand een restaurant zit. Qua ligging van het park: dat is ook prima, er is genoeg te doen en te zien in de omgeving. Heerlijk dat er van dit soort parken bestaan, we komen graag nog een keertje!
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een leuk weekend ,heerlijk rustig, mooi natuur. Top
8
Naam: Leen Wouters
Datum: 7 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig gelegen
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben het ervaren als een oase van rust zeker nu we in het corona tijdperk leven.
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik was nog niet eerder op een hoogenboom park geweest. Het is ons erg goed bevallen
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Greetje Modderman
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We waren erg verrast dat het interieur van zon prachtige Villa niet comfortabel was. Het zitten op de bank en eetkamer stoelen was veel te laag alleen geschikt voor kleine mensen. We hebben 2 tuinstoelen van buiten moeten halen. En zijn een dag eerder vertrokken omdat we vermoeid en rugpijn hadden door het zitten op de stoelen en bank
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer mooie accommodatie! ?
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn huisje
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.