Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Buitenactiviteiten
  • Cultuur

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5293 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 5293 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: K de Graaff
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel gezellig huisje met mooie tuin en leuke wandelroute naast de deur.
8
Naam: J.L.M. van Elferen
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Ab de Jong
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een erg prettig en rustig verblijf! Bij aankomst rook het toilet wat naar. Echter dit werd supersnel opgepakt door de schoonmaak afdeling. Dank daarvoor! Verder was het huisje erg compleet.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Met de kerst gaan wij weer !
10
Naam: Elke Michiels
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooie accomodatie, erg rustig, ruime tuin en privacy. Prachtige ligging te midden van vele natuurgebieden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We waren heel blij met het ruime, schone huis op een perfecte ligging van bos en hei. Daarnaast is alles binnen een half uur rijden. We komen zeker terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park ,lekker rustig
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie, nette huisjes
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooi gelegen tussen de bossen, mooie wandelroutes in de omgeving, leuke activiteiten in en buiten het park voor kleine ki deren
8
Naam: Richard cs
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi park gelegen in een aantrekkelijke omgeving. Huisjes zijn ruim, prettig ingericht en heerlijk in het groen. 1 Nadeel was de irritante afzuiging/aanzuiging die bij een avondje borrelen onprettig bleek. ( ook de extra afzuiging in het plafond van de keuken van vermoedelijk een warmtepompunit in de afgesloten ruimte op de eerste verdieping)
10
Naam: Arjan Kruizinga
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Leuk weekend gehad, we hadden nog wel langer willen blijven!
9
Naam: Sandra van Herwijnen
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten van ons verblijf, we hadden een fijn huis. Er waren veel mogelijkheden om met de honden te gaan wandelen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Supermooi gezellig ingericht huis. Mooie ligging vlakbij bos. Mooie fietsroutes!
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke huisjes in een mooie omgeving. Helaas schoonmaak douche en magnetron niet goed.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Geweldig mooi park en mooie knusse huisjes. Bij aankomst rook het huisje alleen wel erg naar rook. (Nummer 220) Die lucht bleef een beetje hangen. Met twee kleine kindjes was dat het enige minpunt wat wij kunnen aanmerken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooi park met grote accommodaties. Veel speelgelegenheid voor de kinderen. Ideaal om zo vanaf het park de bossen of de heide op te kunnen. Veel wandelmogelijkheden.
8
Naam: J.A.M. de Beer
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lekker kunnen uitrusten. Mooi huisje dicht bij ingang met alle voorzieningen. Wij hadden hond mee en heerlijk gewandeld in de omgeving. Wij zijn met de hond gewend om poep direct op te ruimen. Stonden ook voldoende bakken maar wat mij wel opviel is dat er toch nog veen hondenpoep langs de wegen en paden op het park lag. Daar kunnen jullie ook niet veel aan doen behalve mensen er evt. op aanpreken of bij aankomst nogmaals in info-map op attenderen. Vindt hondenpoep, zeker waar ook veel kleine kinderen lopen, niet nodig / niet kunnen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We komen sinds drie jaar in dit park. De uitstraling van het park is prachtig, je hebt het gevoel dat je midden in het bos zit. Door de ligging kun je in korte tijd op veel leuke plekken komen. Personeel is heel vriendelijk. We hebben de afgelopen 2 jaar mooie huisjes gehuurd. Dit jaar helaas pech gehad met een huisje waar gewoon veel aan mankeerde.
7
Naam: Wim Koops
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zo jammer, een hele leuke woning die je eerst zelf moet gaan poetsen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prachtig park in een mooi gebied. Je hebt genoeg mogelijkheden om er in de buurt op uit te trekken. Verder een mooi huisje van alle gemakken voorzien. Alleen de Wifi was drama. We hadden dit aangegeven bij de receptie. Toen is er iemand geweest, maar dat heeft niets geholpen. We waren genoodzaakt om alles op 4G te doen, wat ons aardig wat geld gekost heeft.
9
Naam: Inge Kats
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Gewoon een leuke week gehad
8
Naam: Peter Gouwentak
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park en leuke ruime vakantie woning vlakbij fraai natuurgebied. Onderhoud van het huisje en schoonmaak voor verbetering vatbaar. Alles bij elkaar een leuke week gehad.
8
Naam: Lilian Nuis
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Accommodatie was goed. Annimatie was goed. Genoeg speeltuinen Goed aanbod met het halen of brengen van de maaltijden. Mooi chalet
9
Naam: Janco
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Over het algemeen was het een uitstekende vakantie. Huisje was goed, ligging perfect. Veel privacy en vlakbij mooie natuur. Aandachtspunten zijn de Wi-Fi en schoonmaak. Wifi was erg slecht (sowieso maar voor 1 persoon) en er kan nauwelijks normaal op internet worden gezocht. Bij de schoonmaak was echt alleen het hoognodige gedaan, verder niet. Verder is het een prima huis in een fantastische omgeving dus komen wij graag nog een keer terug!
8
Naam: Manon de Jeu
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was een erg mooi park, waar veel rust heerst in en om het park. De ligging was goed, we konden gemakkelijk de wandel- en fietsroutes vinden. De accommodatie was goed en netjes toen we aankwamen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Natuur
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.