Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Buitenactiviteiten
  • Cultuur
Landgoed Het Grote Zand

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5579 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 5579 reviews

10
Naam: Otto Peelen
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer relaxed, snelle service van de receptie en de technische dienst. Goede ligging, mooie omgeving. Net huisje
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
nette woning op een perfecte ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje, bosrijke omgeving. Fijn dat er zoveel kinderfaciliteiten aanwezig waren! Bedden waren alleen wat te zacht.
10
Naam: Louise Kolker
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn compleet huis met prachtige ligging. Heerlijk zo vanaf het park schitterend wandelgebied. Vriendelijk personeel. Heerlijk rustig.
8
Naam: Joke Verberg
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een prachtig park,en we hebben genoten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: PPM Buller
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig, maar ook een beetje saai door Corona
10
Naam: Marc De Boer
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huis heerlijk rustig park
9
Naam: R Westdorp
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk midweekje gehad, zeker in deze Corona tijd, een echte opsteker!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig in een mooie natuurlijke omgeving!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed verzorgde chalet op fijne locatie
10
Naam: L Brouwer
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn Net terug heerlijk weekje gehad Echt een prachtig huisje met veel luxe De bedden zijn perfect En het huisje zo gezellig ingericht Ondanks de carona maatregel natuurlijk weinig te doen maar we hebben ons echt niet verveeld Ik kan het iedereen aanraden Wij komen zeker nog terug Dank jullie wel
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige omgeving Ruime opzet ligging huisjes Ziet er verzorgd uit Kleinschalig
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk, ontspannen midweek in een fijn,luxe huisje
8
Naam: Patricia Brummel
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel mooi huisje, heerlijk met sauna. In de keuken miste wij wel wat aan het keukengerei, een snijplank, ovenwanten en wat extra mesjes in de lade zou fijn geweest zijn. De vaatwasser in het huisje liet een bepaalde laag achter op de vaat wat erg vies was, bij aankomst was alle vaat namelijk vies hierdoor. Later kwamen we er dus achter dat dit echt door de vaatwasser komt. Verder hebben wij echt genoten, heerlijke bedden. Leuke inrichting!
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi en heel schoon huisje . Gezellig aangekleed .hebben een mooie week gehad
9
Naam: E ten Caat-Engels
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
prachtig huisje van alle gemakken voorzien in een prachtige omgeving
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat een mooi en net onderhouden park. Veel sfeer, prachtige huisjes, veel buitenruimte en de kinderen konden spelen en fietsen op het park. We waren echt positief verrast!
10
Naam: Paul Weggemans
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk genieten van de accommodatie en de ligging, top !! Het was weer heerlijk echt bijtanken!
10
Naam: Hans van Milligen
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastische locatie. Prima accommodatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ondanks de corona hebben we prima van het huisje en de natuur genoten
6
Naam: Anoniem
Datum: 9 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In eerste instantie teleurgesteld, wij hadden een D bungalow (op de website gekleurd in hardroze en op de plattegrond in boekje in het groen) daar zat verschil in. Vervolgens was het toilet kapot 2x technische dienst erbij, maar we losten het op met een duwtje tegen spoelbak. Commentaar monteur dat we de laatste huurders waren, want de bungalow was verkocht. Verschillende lampjes kapot, rolgordijn boven kapot, lampje koelkast kapot. Alles kwam wat armoedig over. De prijs / kwaliteit verhouding vonden wij daardoor niet in balans. Iets wat wij niet gewent zijn van Roompot. Jammer!!
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen in behandeling genomen en zullen binnen één week contact met u opnemen.
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoner huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
bij aankomst een korte wachttijd bij de receptie voor de sleutel was prettig jammer natuurlijk dat er weinig te doen was, zowel op park als buiten park door de coronamaatrdegelen , maar hebben heerlijk gewandeld
9
Naam: Aad de Ruijter
Datum: 7 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
prima
9
Naam: G van Ettekoven
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellige relaxende lokatie. Je hoeft de auto niet te gebruiken om in het bos te gaan wandelen. We hebben de auto bij aankomst neergezet en pas weer gebruikt bij vertrek. Dat is onze luxe dan. Vanuit de bungalow het bos inlopen, dan bij thuiskomst een drankje doen bij het kacheltje , relaxen in het ligbad. Eten bestellen en laten bezorgen. Wat een luxe. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlijk.
8
Naam: R. Agelink
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prima, ondanks covid -19, vakantie gehad. De bestelde maaltijden prima en op tijd thuisbezorgd. Perfecte accommodatie en een schitterende omgeving.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.