Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Binnenmeer
  • Veel sport en spel
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.1

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2437 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2437 reviews

7
Naam: Niels de Haan
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een aantal dingen. Er wordt op de site voorgedaan dat er op de verdieping een toilet zal zijn. Als dat dan niet het geval is, is dat wel een tegenvaller. De vaatwasser lekt (doorgegeven aan de receptie). Kapotte lampjes en wat ik wel ernstig vind is een doorgezakte bank met een gat. En ik raad aan om ovenhandschoenen neer te leggen als er een oven in het huisje zitten en wat onderzetters kan ook geen kwaad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke locatie mooi groot huisje alles erin
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig plekje bij het water en in de buurt van een heel mooi bos. Heel vriendelijk en meedenkend personeel bij het boeken. Ook toen we later aankwamen werd er goed meegedacht. Het park was heel mooi, rustig. Min punt was het meubilair in de huisjes, oud, beschadigd, sommige dingen kapot, zelf gerepareerd. Er was onduidelijk of we wel/niet moesten schoonmaken omdat in de informatie map stond dat ivm Corona maatregelen alle huisjes grondig gereinigd werden en hoe de schoonmaak dit doet. De hele week konden we hier niemand over bereiken omdat er alleen een algemeen nummer bereikbaar was. Zij konden hier geen antwoord op geven. Een uur voor vertrek de receptie op het park kunnen spreken. We moesten de schoonmaak zelf doen met allemaal instructies of 50 euro betalen terwijl er dan daarna nog een schoonmaak ploeg komt om alles te reinigen ivm Corona. Ons huisje was bij aankomst niet helemaal schoon en hebben het uiteindelijk schoner achter gelaten dan toen we er aankwamen. Daarnaast hadden wij een rookvrij huisje gereserveerd en rook het huisje erg sterk naar rook.
10
Naam: Erik Olyslager
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park met prachtig huisje.
9
Naam: Paula Hoogeveen-Riesebeek
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Henk Achterberg
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een super mooi en luxe huis. We hebben het heerlijk gehad.
7
Naam: Matteo van Kooten
Datum: 23 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: J.M.H. Oonincx
Datum: 21 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
- Beter onderhoud huisjes en net wat beter poetsen. - € 65,- is veel te veel voor een dergelijke poetsbeurt van hooguit 45 minuten. - Basisset servies en bestek in de huisjes is veel te karig, waardoor alle vaatwassers veel te vaak zullen draaien met slechts enkele artikelen erin of mensen doen veel kleine handwasjes. Niet erg duurzaam. In deze tijd van energiebesparing zouden parken dat moeten oppakken. - Beter onderhoud park algemeen. Houtwerk is allang aan vervanging toe.
9
Naam: Henk Timmer
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke ervaring ondanks Corona.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeker voor herhaling vatbaar, maar wel in een tijd zonder corona. Gezien de uitstraling van het park zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De locatie is erg mooi. Liepen tegen veel kleine onderhouds dingentjes aan. Mooi om te zien dat er nieuwe chalets zijn bij gekomen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische week gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons weekje was een groot succes. Het mooie vries weer en de ligging van het mooie huisje op een prachtig park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op details: aangekoekte etensresten op bestek, aangekoekte kring op de eettafel, papiertjes van snoep onder het bed kunnen jullie verbeteren. Maar dat is dan ook alles, verder geen enkele op- of aanmerkingen!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de winterse omstandigheden genoten. Als gevolg van advies van overheid om niet de weg op te gaan was het geen probleem om een dag extra te boeken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig. Er mag wel wat gedaan worden aan het onderhoud van de verblijven, zoals scheurtjes in het vloervinyl en reparatie aan het behang en het reinigen van de afvoeren. komen soms nare luchtjes uit. zijn allemaal kleine dingetjes maar het het repareren geeft wel dat de verblijven beter en mooier blijven wat weer ten goede komt aan een fijn verblijf. Verder hebben wij het altijd prima naar ons zin op het Hunzepark.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jadine
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was echt super! Er was zelfs een extra huisje beschikbaar als er een rioolgeur was in ons huisje. Helaas hebben wij er wel maar 24 uur gebruik van kunnen gemaakt ipv het hele weekend, dit door de sneeuwstorm. Maar zeker voor herhaling vatbaar!
8
Naam: D.E.B. Van de Poll
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijke mensen en schitterende omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben een fijne 10 dagen genoten van chalet en omgeving. Verder zijn we als het weer het toe liet aan de wandel gegaan in de omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vond het jammer dat fietsen verhuur niet kon, omdat het winter is.
8
Naam: Harm Boertjes
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk ontvangst bij de receptie. Mooie ligging accommodatie. Onderhoud van accommodatie matig ( schimmel in de badkamer en scheuren in de vinyl).
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Net huisje, ruim. Prima ligging. Goed bereikbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn nu voor de 2de keer op Hunzepark geweest. Vorige keer was het super. Door de coronamaatregels kunnen wij geen beoordeling over de faciliteiten geven. Minpunten van het laatste bezoek: - we konden maar 3 tv-zenders aan vanaf de 2de dag - het internet was niet zo goed als de 1ste keer, viel ook geregeld uit. Dit is doorgegeven aan de receptie bij vertrek vermits deze niet altijd open was vanwege corona. Een tegemoetkoming zou wel heel fijn zijn. Nu moesten we op ons eigen internet zowel programmas kijken als internetten.
8
Naam: Els Meijer
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een grandioos compleet huisje. Van alle gemakken voorzien, schoon, we voelden ons thuisen welkom
9
Naam: Antoine Braeckman
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
klein maar mooi park was winter en corona tijd dus was erg rustig op het park van de bars of resturand kan ik naruurlijk niets zeggen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.