Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuur
  • Cultuur

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10555 beoordelingen

Bekijk 10555 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Waren er nu voor 4e keer. Met Acsi kaart een hele nette prijs
8
Naam: Rika Horlings
Datum: 2 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prima week weer gehad. Wij komen dit jaar nog weer terug.
10
Naam: Ilse Herweijer
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van de rust, de vrijstaande ligging van het huisje. Echt een plek om even bij te komen, vanuit het drukke westen. Prachtige omgeving om heerlijk te fietsen.
9
Naam: Ludo Claes
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
beste ,het was eerst even zoeken een plannetje had welkom geweest bij de opgestuurde keycard maar eens bungalow gevonden was het verblijf fijn maar 1 opmerking de eettafel kleefde behoorlijk misschien iets teveel product gebruikt om schoon te maken ?? genoten van een rustig verblijf en vriendelijke service bedankt familie claes
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ontvangst was top en ons verblijf heerlijk rustig!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: H Hoiting-Pol
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Jan de Bruin
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het slot was kapot, en toevallig hadden wij dat vorig jaar ook al. Met Hemelvaart was dat ook al zo, toen zaten wij in het huisje ernaast en die mensen hadden ook al een sleutel ipv pasje. Dit hebben we doorgegeven. Er miste ook een kussen hebben dit doorgegeven maar die is niet gekomen
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het chalet lag op een mooie plaats tussen de bomen. We hebben genoten van de rust en de omgeving.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
na elk jaar een vakantie te hebben geboekt bij Lunsbergen , hebben wij wederom volop genoten van ons prettige en zonnige verblijf. het heeft ons aan niets ontbroken!! Bedankt!!!!
9
Naam: Joke Leen Huissoon
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij kennen het park al jaren, en komen ook natuurlijk terug. Vooral de bungalow`s zijn mooi, Daarbij is de omgeving dus ook de dorpen er om heen bijzonder gezellig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig huis in een mooie groene omgeving.
9
Naam: Paul Tolsma
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat ik jammer vind is dat in het huisje geen spiegel is, alleen in het was gedeelte en die is dan te hoog geplaatst
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
rustgevend,
10
Naam: Andre de Jong
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
schoon, mooi en prima onderhouden,
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje mistte goed licht. De spaarlampen gaven net net voldoende licht om een gezelschapsspel te kunnen doen. Plassen doe je zon beetje in het donker. Voor de lamp goed en wel licht geeft, ben je klaar. De kraan in de keuken zat bijna tegen de wand wat betekende dat je m iets ongemakkelijk open en dicht draaide. We misten kussens voor de stoelen, zowel binnen als buiten. Geef het aan, dan hadden we ze zelf meegenomen. Geef van tevoren aan dat 2 euro voor de kar handig is om bij je te hebben.
10
Naam: H van Vulpen
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zoals altijd prettig, gastvrij, mooie ligging.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon weer goed
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig
10
Naam: Wim van de Poll
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het fantastisch gehad! Prachtige plek en een mooi park!
9
Naam: D.de KLEIN
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustgevend omgeving van het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen kunnen genieten
8
Naam: John Le Noble
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het is een mooi park mooie huisjes en waar wij zaten lekker vrij door afscherming van bosjes. Komen zeker nog een keer terug.
8
Naam: C.G.J. Hogeveen-van de Wall
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een leuk chalet prachtig gelegen in de bossen. Het was lekker rustig op het park en de fietsmogelijkheden rondom zijn eindeloos. We hebben er van genoten. Door omstandigheden hebben we alleen de laatste avond gegeten in het eetcafe, dat was echt supergoed, hadden we eigenlijk vaker moeten doen. Dikke pluim voor de kok en het bedienend personeel. Ondanks de Coronamaatregelen toch een prima avond gehad en heerlijk gegeten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
mooie ruime plaatsen. Kleine opmerking; GRASMAT GRAAG WAT KORTER---MOGELIJK MEER SNOEIWERK LANGS DE RANDEN OP HET VELD.
8
Naam: Marinus van Alfen
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben het goed naar ons zin gehad,Best wel een ruim chalet als je met z,n tweetjes bent.Jammer dat we z,on last van mieren hadden ,op het terras konden we echt niet buiten eten hadden we gelijk de hele tafel met mieren.
8
Naam: P.B. Vos
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele fijne vakantie gehad op een prachtige locatie
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.