Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuur
  • Cultuur

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12662 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12662 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is ruim opgezet, er is van alles aanwezig, maar vooral: het ligt in een fantastische omgeving!
10
Naam: Mark Leegsma
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk tussen de bomen gelegen huisje. Zo de bossen in maar ook zo door de weilanden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huis 264 was best slecht. Dit zijn we niet gewend van dit park. De schoonmaak was niet goed gebeurd. Er lagen nog kruimels op de grond bij de eettafel en op de stoelen en er zat spinrag op de staande lamp. In de keuken waren hoekjes af van de lades en de vaatwasser. De vaatwasser was ook kapot; het vaatwastabletje werd niet opgenomen en zat na afloop nog gewoon in het klepje. Glazen en bestek waren niet goed schoon, maar nu blijkt dus wel waarom. De bedden (en met name de slappe kussens) waren een fiasco. Mijn man heeft 3 nachten niet goed geslapen en we zijn zelfs een dag eerder naar huis gegaan. Heel erg jammer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Dayenne Zwarts
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke midweek gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het chalet is simpel. Maar daar kom je niet voor. De omgev en natuur is geweldig. Ook bij je huisje komen de mooiste vogels. Je gaat blij weer naar huis....
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bosrijk, rustig, ruimte
9
Naam: Wim Abrahams
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk huisje, goede matrassen. Ligging perfect voor ons
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Corona proef was goed.Handig dat je gelijk door kunt gaan naar je vakantie huis
8
Naam: Kees Zwarts
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We haddrn gelukkig goed weer anders was er er weinig te dien geweest..
9
Naam: Sytske
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijke, meedenkende medewerkers!
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ideale uitvalsbasis voor fietsen en wandelen. Accommodatie prima!
9
Naam: Esmeralda
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We wonen zelf maar 1,5 km van het park af, maar zodra je de poort binnenrijdt heb je direct het gevoel dat je ver weg op vakantie bent. Andere omgeving, we hebben heerlijk genoten met het hele gezin.
8
Naam: Annemarie
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van ons huisje was erg prettig. Het huisje was netjes en schoon ondanks dat het voor huisdieren geschikt is. De bank zat prettig en de bedden waren ook prima. Het enige mindere was de douchecabine want die sluitte slecht en ik miste wat plankjes in de douche om bijv. je ondergoed en kleren even neer te leggen. Maar verder was het een heerlijke week en hebben we genoten !
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de corona was het aangenaam om in het park te verblijven. Attent het pakketje van Koos konijn. En de boys waren super blij om hem nog rond te zien rijden. Als de kinderen het naar hun zin hebben dan hebben de ouders dat ook😉
10
Naam: Gabriela Bulczynska
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik kom daar tot rust😊
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Patricia Lots
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was geweldig. Alles was met de Corona maatregelen heel netjes en efficiënt geregeld. De badkamer in het huisje kan wel een upgrade gebruiken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk verblijf tijdens een geweldig zonnig voorjaarsweekje
9
Naam: Nicolette Venema
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxte sfeer en gastvrij onvangst
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne midweek gehad. Prima service, contactloos met pasje het park op en huisje in. Broodjes bij het huisje, worden persoonlijk afgegeven , super service. 1x verassingsontbijt voor 2 personen besteld. Goed verzorgd en erg lekker. Voldoende eten voor een ontbijt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Simpel maar leuk park. Super schone charlet. Leuke speeltuinen voor elke leeftijd is er wel wat.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke plek Prachtige wandel gebied Volop van genoten Huisje heeft alles maar kan wel een opknapbeurt gebruiken
8
Naam: Margriet
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weer prima paar dagen er tussen uit!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prijs/ kwaliteit verhouding.
8
Naam: Karel Smit
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele mooie omgeving, leuk park fijne chalets, lekkere bedden
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke midweek genoten. Prima accomodatie, fijn, rustig en gezellig Park. Zeker voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima, mooi gelegen in de natuur, rustig. Accomodatie ruim, bedden heerlijk.
9
Naam: Theo van Zeeland
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.