5 parken 6 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Kindvriendelijke bungalowparken in het buitenland

Hoewel ook op alle bungalowparken in het buitenland kinderen van harte welkom zijn, heeft het bungalowpark Narvik in Belgisch Limburg ook het speciale predicaat 'kindvriendelijk' verkregen. Het zijn de speciale voorzieningen in de accommodaties die het Belgische bungalowpark, net als de Nederlandse bungalowparken, kindvriendelijk maken. U treft er bijvoorbeeld een flessenwarmer, een box en kinderstoel aan, maar ook is de accommodatie voorzien van kindersanitair, een kinderspeelhoek en speciale bedden die voor kinderen zijn ontworpen.

5 parken 6 verblijven

Bungalowpark Schin op Geul
Bungalowpark Schin op Geul
Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland
 • Heuvellandschap
 • Buitenactiviteiten
 • Steden nabij
Landgoed Het Grote Zand
Landgoed Het Grote Zand
Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland
 • Bosrijke omgeving
 • Buitenactiviteiten
 • Cultuur
Vakantiepark Het Drentse Wold
Vakantiepark Het Drentse Wold
Vakantiepark Het Drentse Wold

Vakantiepark Het Drentse Wold

Hoogersmilde, Drenthe, Nederland
 • Autovrij park
 • Veel natuur
 • Leuke dagtripjes
Bungalowpark Herperduin
Bungalowpark Herperduin
Bungalowpark Herperduin

Bungalowpark Herperduin

Herpen, Noord-Brabant, Nederland
 • Ruim opgezet
 • Zwembad
 • Natuur
Ferienresort Bad Bentheim
Ferienresort Bad Bentheim
Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland
 • Landhuisvilla’s
 • Animatieprogramma
 • Bosrijke omgeving

Kindvriendelijke bungalowparken

Hoewel op alle bungalowparken van Hogenboom kinderen meer dan welkom zijn, bestaan er een aantal parken die het speciale predicaat 'kindvriendelijk' verdienen. Deze kindvriendelijke bungalowparken zijn niet alleen toegankelijk vanwege de vele faciliteiten in de speciale accommodaties, maar ook de faciliteiten en de activiteiten op het park zelf maken de bungalowparken kindvriendelijk.

Op de vakantieparken bevinden zich accommodaties in diverse prijsklassen die voorzien zijn van speciale faciliteiten voor kinderen. Zo zijn er appartementen, bungalows en villa's die het predicaat 'kindvriendelijk' hebben. Deze accommodaties zijn bijvoorbeeld voor de allerkleinsten voorzien van speciale veiligheidsvoorzieningen, kindermeubilair - zoals een ledikantje, commode en box - en speelgoed. Speciaal voor de wat oudere kinderen zijn de kinderkamers voorzien van bijvoorbeeld een boomhutbed of een piratenbed. Ook speciaal kindersanitair is in een aantal accommodaties aanwezig.

Op de bungalowparken van Hogenboom bevinden zich meerdere speelplekken met speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden en de zwembaden zijn voorzien van een baby-, peuter- en kleuterbad. Op sommige parken is een kleine kinderboerderij of bijvoorbeeld een eendenvijver aanwezig. De recreatieteams verzorgen activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, zodat een vakantie op een dergelijk bungalowpark ontspannen vakantie houden is voor het hele gezin. Op de meeste bungalowparken kan bovendien voor kinderen tot 12 jaar een 'coole kidspakket' worden afgenomen en dit pakket geeft recht op de huur van een kinderfietsje of skelter, een ijsje en een patatje en ook nog een leuk presentje.

Op de meeste kindvriendelijke bungalowparken in Nederland kan Ekkie Eekhoorn uw kinderen vermaken. Dit leuke vakantievriendje kan onder andere gezellig met uw kinderen spelen, knutselen, dansen en muziek maken. Om alvast kennis te maken met Ekkie Eekhoorn, kunt u hem als vriend toevoegen op Facebook, Hyves of Twitter. Zo beleeft u met uw kinderen alvast de voorpret voor een echte gezinsvakantie. Natuurlijk kunnen uw kinderen ook na de vakantie vriendjes blijven met de populaire Ekkie Eekhoorn. De speelse mascotte van Hogenboom zorgt ervoor dat het bungalowpark kindvriendelijk is!

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.