Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Groepsverblijf: altijd comfortabel & betaalbaar bij Roompot Vakanties!

Groepsverblijven voor elk gezelschap

Groepsverblijven voor elk gezelschap

Organiseert u binnenkort een bedrijfsuitje? Zoekt u een groepsverblijf voor uw wintersportvakantie met vrienden of bent u op zoek naar grote vakantiehuizen voor de komende familiereünie? Bij Roompot vindt u de beste groepsverblijven met stuk voor stuk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In deze verzorgde én sfeervolle accommodaties komt u helemaal tot rust en kunt u altijd genieten van de talrijke faciliteiten en mooie omgevingen. Of u nu houdt van wandelen, fietsen, zwemmen, eten, borrelen, kletsen, snowboarden of lekker niks doen… Elk groepsverblijf biedt volop mogelijkheden.

Geef zelf invulling aan uw verblijf

Door de talloze grote vakantiehuizen in binnen- en buitenland en verschillende thema’s en arrangementen is er altijd wel een groepsverblijf dat precies aansluit op uw wensen. Daarnaast kunt u allerlei extra’s boeken om u en uw gezelschap een verblijf op maat te bezorgen. Van praktische tot culinaire extra’s en van groepen- tot cultuurextra’s: bij onze groepsverblijven bieden we allerlei aanvullende mogelijkheden om u een heerlijke tijd te bezorgen. Wat dacht u van kindermeubilair of een eindschoonmaak? Genieten van een feestontbijt of gebruik maken van een handige bolderwagen? Niets is onmogelijk!

Groepsverblijf boeken?

Groepsverblijf boeken?

Kijkt u op de website van Roompot eens in alle rust naar alle locaties en mogelijkheden en maak voor uw gezelschap een keuze uit een van de vele accommodaties in binnen- of buitenland. Snel een last minute aanbieding boeken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Wilt u iets weten over onze groepsverblijven of heeft u een andere vraag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem contact op met Roompot. We wensen u een zorgeloos verblijf toe!

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.