Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkope vakantiewoning? Optimaal plezier op uw vakantie!

Goedkope vakantiewoningen voor optimaal plezier

Goedkope vakantiewoningen voor optimaal plezier

Bent u ook zo'n fan van een onbezorgde vakantie in een luxe omgeving? Dan bent u bij Roompot precies aan het juiste adres. Alle vakantiehuizen in de Roompot vakantieparken zijn ontworpen om u een optimaal comfort te bieden. En zegt u nou zelf, dat heeft u na een periode van hard werken toch ook gewoon verdiend?
Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want als het op vakantiewoningen aankomt, heeft Roompot een bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. De goedkope vakantiewoningen van Roompot vindt u op allerlei toplocaties. Bijvoorbeeld aan zee, in het schitterende Zeeland, maar ook in de fraaie bossen van Limburg is een goedkope vakantiewoning van Roompot eenvoudig te boeken. W

elk soort goedkope vakantiewoning wilt u deze keer boeken?

Wanneer u de mogelijkheden op onze website bekijkt, is het nog best moeilijk om te kiezen. De locaties met onze vakantiewoningen zijn allemaal even mooi. Vanzelfsprekend kunt u alvast boeken voor het volgende seizoen, maar wilt u direct de komende week op stap, dan hebben wij ook een ruim aanbod voor u.
Bij het boeken van onze goedkope vakantiewoningen, kunt u kiezen uit diverse niveaus van luxe. Om te beginnen staat altijd de prima verzorgde accommodatie voor u klaar. Maar wilt u zich eens een keer laten verwennen? Dan kan dit tot en met een all inclusive arrangement aan toe. Ontbijt en diner staan dan dagelijks voor u klaar en bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. En de eindschoonmaak? Die is dan onze zorg. Dat is nog eens genieten! Zo heeft echt iedereen vakantie!
Roompot is er alles aan gelegen om het iedereen naar de zin te maken. Boekt u een groepsaccommodatie met familie of vrienden? Dan is er ook voor de oudere kinderen genoeg te doen. Bijvoorbeeld in de Chillzone die op sommige parken aanwezig is en waar zij lekker kunnen chillen en gamen. Ondertussen vermaakt u zich dan uitstekend in het schitterende zwemparadijs.

Dicht bij huis of wat verder weg

Dicht bij huis of wat verder weg

Een vakantie in een vakantiehuis wordt extra leuk als u deze combineert met een van de arrangementen van Roompot Vakanties. Zo hebben we golf-, wandel-, fiets- en wellnessarrangementen. Groot voordeel hierbij is dat u ter plaats niet meer op zoek hoeft naar een verhuurder van fietsen of een kaart met de mooiste wandelroutes, maar dat wij alles al voor u hebben geregeld. Dat is pas echt genieten! Maar ook zonder arrangement is het prettig vakantie vieren in een van de Roompotparken. Al onze parken zijn gesitueerd in prachtige landschappen met verschillende soorten natuur: ze liggen in een bos, aan een meer of aan de kust. Er zijn altijd meer dan genoeg voorzieningen en activiteiten om gasten van alle leeftijden te vermaken. Dat is ook de reden waarom duizenden mensen elk jaar opnieuw voor een vakantie bij Roompot Vakanties kiezen.

Vakantie begint bij Roompot

De goedkope vakantiewoningen van Roompot zijn niet alleen in Nederland op de mooiste plekjes te vinden. Ook in Duitsland treft u fraaie vakantieparken van Roompot aan. Zo huurt u eenvoudig een schitterende goedkope vakantiewoning op onze parken in Cochem, Bad Bentheim of Oberhambach. Wilt u nog iets verder weg? Bekijkt u dan in alle rust de mogelijkheden in Frankrijk of Italiƫ. Onze fraaie stacaravans op de mooiste campinglocaties bezorgen u daar een onvergetelijke zomervakantie. Zoals u ziet heeft Roompot alles in huis om uw vakantie optimaal te laten verlopen. Gun uzelf rust en vrijheid en kies uit een van onze fantastische bestemmingen.

Onze suggesties

Bospark de Bikkels

Bospark De Bikkels

  • Veel wandel- en fietsroutes
  • Rustig park middenin De Peel

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

De Schaapskooi

De Schaapskooi

  • Temidden van bossen en heidevelden
  • Overdekt zwembad

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.