Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkope hotels, zodat u echt kunt genieten van uw vakantie!

Goedkope hotels en de beste zorg bij Roompot Vakanties

Goedkope hotels en de beste zorg bij Roompot Vakanties

Wist u dat u bij Roompot Vakanties goedkoop hotels kunt boeken? Naast goedkope vakantiehuisjes en campings, bieden we onze gasten de keus om goedkoop in hotels te verblijven. De leuke hotelkamers vindt u op verschillende bestemmingen in Nederland en Duitsland. Een hotelkamer is ideaal als u echt wilt genieten van uw vakantie. Heerlijk uit eten gaan, overdag mooie uitstapjes maken en ’s avonds een drankje in de bar. Voor velen is dit dé manier van vakantie vieren. Gek is dat niet, want in een hotel hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken als bedden opmaken, de kamer opruimen of afwassen. U komt echt tot rust. Dat een hotelvakantie geen duizenden euro’s hoeft te kosten, ontdekt u bij Roompot Vakanties. Goedkope hotels en appartementen zijn bij ons volop beschikbaar.

Boek goedkoop hotels en andere accommodaties

Zonder tussenkomst van agenten en andere verkopers boekt u bij Roompot Vakanties direct goedkope hotels, appartementen, vakantiehuisjes, stacaravans en veel meer bijzondere accommodaties op meer dan tweehonderd parken in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. U kunt zelfs met Roompot Vakanties naar Spanje, Italië en Frankrijk voor een zonvakantie aan de Middellandse Zee.
In Nederland kunt u ook goedkope hotels aan zee of in de buurt van water boeken. In onze hotels aan de Zeeuwse kust geniet van echte luxe en maakt u ’s avonds mooie wandelingen over de boulevards. In Volendam boekt u op het Marinapark een hotelkamer met uitzicht over het IJsselmeer. De hotels in Gelderland en Duitsland liggen midden in de natuur en zijn ideaal voor vakantiegangers die veel willen wandelen en tot rust willen komen tussen mooie flora en fauna. Op een aantal parken is het ook mogelijk een vakantievilla met hotelfaciliteiten te boeken. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt en u kunt elke dag genieten van een ontbijt dat u al tijdens uw reservering hebt geboekt.

Als u zorg nodig hebt

Als u zorg nodig hebt

Roompot Vakanties biedt verschillende mogelijkheden voor goedkope hotels. Goedkoop hotels boeken kan op basis van een arrangement met verschillende extra’s, of u boekt een themavakantie. Een bijzondere service van Roompot Vakanties is RP Care. Ook als u herstellende bent van een operatie, slecht ter been bent of zorg nodig hebt vanwege een andere beperking, is vakantie vieren bij Roompot geen enkel probleem. Via RP Care wordt u tijdens uw vakantie begeleid. RP Care werkt met specialisten en staat in direct contact met medici en zorginstellingen, zodat u professioneel wordt verzorgd. Met uw hele familie kunt u onbezorgd met Roompot op vakantie.

Onze suggesties

Bospark de Bikkels

Bospark De Bikkels

  • Veel wandel- en fietsroutes
  • Rustig park middenin De Peel

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

De Schaapskooi

De Schaapskooi

  • Temidden van bossen en heidevelden
  • Overdekt zwembad

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.