Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkoop kamperen? Volop goedkope campings bij Roompot!

Goedkoop kamperen?

Goedkoop kamperen?

Wilt u graag goedkoop kamperen? Bij Roompot vindt u binnen de kortste keren een fijne, goedkope camping. Goedkoop, maar wel altijd gelegen op een mooie locatie en uitgerust met de beste voorzieningen. Hier heeft u namelijk de keuze uit tientallen vakantieparken op de mooiste plekken van Nederland, maar ook in het buitenland. Wilt u lekker uitwaaien aan de kust of bent u op zoek naar goedkope campings in België of Duitsland? Welke voorkeur u ook heeft en met wat voor gezelschap u er ook tussenuit wilt: bij Roompot bent u verzekerd van succes.

Goedkope campings, volop luxe

Hoewel goedkoop kamperen een garantie is bij Roompot, hoeft u er niet bang voor te zijn dat u geen luxe om u heen heeft. De goedkope campings zijn stuk voor stuk uitgerust met allerlei voorzieningen, die ervoor zorgen dat jong en oud zich niet hoeven te vervelen. Bovendien kunt u in elke accommodatie, groot of voor kleinere gezelschappen, gebruik maken van de beste faciliteiten. Welke goedkope camping u ook boekt: samen kunt u volop genieten van alle mogelijkheden, de omgeving, de rust en gezelligheid.

Goedkope camping zoeken? Volop (extra) mogelijkheden

Goedkope camping zoeken? Volop (extra) mogelijkheden

Bij Roompot vindt u altijd, zowel in het binnen- als buitenland een voordelige camping. Goedkoop voor iedereen, maar met de beste faciliteiten en voorzieningen. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal aantrekkelijke opties, die het verblijf zo mogelijk nóg aangenamer maken. Wat dacht u van de bij te boeken extra’s, heerlijke arrangementen of actuele aanbiedingen? Met alle mogelijkheden bij Roompot stelt u helemaal zelf uw verblijf samen, zodat u met elkaar met volle teugen kunt genieten van de uitgekozen camping. Goedkoop, gemakkelijk en precies zoals u het wilt hebben!

Onze suggesties

Bospark de Bikkels

Bospark De Bikkels

  • Veel wandel- en fietsroutes
  • Rustig park middenin De Peel

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

De Schaapskooi

De Schaapskooi

  • Temidden van bossen en heidevelden
  • Overdekt zwembad

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.