Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bergresort Winterberg

Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berglandschap
  • Wandelen
  • Dorp vlakbij

reviews

8.7

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 629 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 629 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Maurice te Brake
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie locatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zie voorgaand
10
Naam: G.P.F. Berkers
Datum: 2 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Accomodatie was omschreven als kindvriendelijk echter ik zie niet in waaraan het deze omschrijving heeft verdiend. Afgezien van het aanwezig zijn van een kinderbed en stoel is er niks dat het kindvriendelijk maakt. De deur naar het balkon konden de kinderen (2jaar) zelf openen waardoor je geen moment rustig kan zitten omdat je altijd moet opletten of er niet een op de stoelen of balustrade klimt. Verder was het appartement wel netjes.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn weer zeer tevreden geweest met deze vakantie en komen hier in de winter zeker terug.Met het gezin.
9
Naam: Patrick van Kwikkelberghe
Datum: 21 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles wat je nodig heb is aanwezig
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer prettig
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Dit verblijf paste prima bij ons
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was niet de eerste keer in het complex in winterberg. Accommodatie en ligging zijn perfect. We komen er graag voor een break met zn 2en of met vrienden.
9
Naam: Renee Butterlin
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het appartement is zeer mooi en van alle gemakken voorzien. Gezellig interieur en alles behoorlijk nieuw. Het enige is dat de schoonmaak niet perfect was. Er lag nog een ballon achter de televisie en een zakdoek achter het bed.
10
Naam: F. Van Es
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoon! Handige ligging! Prima uitvalbasis
9
Naam: Karl Sluiter
Datum: 6 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Edith Vroon
Datum: 6 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Ellen bus
Datum: 6 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Beste parken en personeel die ik ken. En we zijn op veel parken geweest
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn appartement, met veel lichtinval
10
Naam: Martin van Rijswijk
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bergresort Winterberg ligt prachtig vlakbij het centrum en station met prachtig uitzicht. Accommodatie zeer sfeervol en netjes afgewerkt en erg ruim (6-8 pers). Parkeren voor de deur.
10
Naam: R Dopstra
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heerlijk verblijf op goede locatie met alles erop en eraan
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk, een saunabezoek na een dagje skiën!
10
Naam: Ilse de Wael
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een top vakantie!!!!
9
Naam: Olga
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig verblijf gehad ! Fijn en sfeervol appartement Vriendelijke gastvrouw Toen duidelijk was dat zij er om 15 uur zou zijn was alles perfect geregeld. Wij waren handdoeken vergeten en binnen 10 min kwam zij een pakket naar ons brengen Enige minpunt is echt het matras van het baby bedje, ademt niet (dreumes lag enorm te zweten) en veel te zacht matras
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne ruime accommodatie met een mooi uitzicht. Voor het schoonmaken moesten we wel terugvallen op wat we zelf hadden meegebracht. Het zou prettiger zijn als alles wat je nodig hebt voor de schoonmaak aanwezig is.
3
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was erg slecht schoongemaakt. Vuil op de vloer, vieze muren en wc’s. Bestek en servies niet schoon. Etc Beddengoed oud en verwassen. Bedden heel oud. Diverse apparaten werkten niet goed waaronder vaatwasser. Verder alleen sfeerlampen etc maar alleen tl lampen aanbeet plafond. Huisje veel te duur voor wat aangeboden wordt.
Bedankt voor uw review. Het is vervelend om te lezen dat het verblijf niet was wat u had gehoopt. Dit vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Naar aanleiding van uw bericht hebben wij contact opgenomen met de parkreceptie en zij geven aan dat er echter geen melding heeft plaats gevonden. Wij raden u altijd aan dit te melden, zodat de receptie naar een oplossing kan kijken. We zien u graag nog eens, voor een betere ervaring.
Reactie van Roompot Vakanties
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super mooie bungalow en ligging tov stad
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is ons goed bevallen, een kleine aantekeningen wij hadden een kinderwagen bij ons en daar hebben we behoorlijk mee moeten slepen. Het zou handig zijn als daar op de begane grond een plaats voor zou zijn!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi appartement. Mooie ligging. Tegelijk: TV werkte niet - Verwarming slaapkamer slaat aan als raam open is - GEEN magnetron, zou wel fijn zijn, juist in wintersporttijd - (te) weinig leeslicht (s avonds - aanrader: 1 of 2 goeie leeslampen).
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.