1 vakantiepark 5 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Op vakantie in Brandenburg Duitsland

Duitsland is een prachtig land. Het is uitgestrekt en bevat een grote diversiteit aan landschappen, culturen en dialecten. U kunt in Duitsland naar zee, naar de bergen, naar het platteland en ook naar de vele prachtige steden gaan. Brandenburg Duitsland is een van de topbestemmingen in dit mooie land. Tijdens een vakantie in Brandenburg kunt u de mooiste dingen beleven. Brandenburg is een van de meest oostelijke deelstaten van Duitsland. Het grenst aan Polen en heeft als hoofdstad Potsdam. Centraal in Brandenburg ligt Berlijn. Deze stad maakt officieel geen deel uit van Brandenburg, maar is een enclave. Uiteraard is deze metropool een bezoek waard. Het is een zeer indrukwekkend stad in Duitsland. Een bezoek aan Berlijn is iets om niet snel te vergeten. Voor wie echter niet per se naar de grote stad wil, is er in Brandenburg ook veel te zien. De meren, bossen en prachtige paleizen in Brandenburg zijn zeer imponerend. Tijdens wandelingen in Brandenburg kunt u uw ogen goed de kost geven.

1 vakantiepark 5 verblijven

Hafendorf Rheinsberg
Hafendorf Rheinsberg
Hafendorf Rheinsberg

Hafendorf Rheinsberg

Rheinsberg, Brandenburg, Duitsland
  • Jachthaven
  • Waterrijke omgeving
  • Buitenactiviteiten

Op vakantie in Brandenburg

Brandenburg Duitsland is een bestemming waar iedereen eens geweest zou moeten zijn. Daarom biedt Hogenboom huisjes aan in Rheinsberg, Brandenburg. Dit is een prachtige gemeente in Duitsland waar u onder meer veel meren en bossen aantreft, en waar het paleis staat waar Frederik de Grote tot 1740 verbleef. De streek is zo mooi, dat u er elke dag zult genieten. Maar dat neemt niet weg dat een uitstapje zo nu en dan ook de moeite waard is. Vanaf Rheinsberg kunt u gemakkelijk naar Berlijn gaan. Daar kunt u uw ogen uitkijken naar de prachtige gebouwen, de mensen en de kunst die hier geproduceerd wordt. Een enkele dag zal niet genoeg zijn om heel Berlijn te zien, maar een onvergetelijke dag zal het zeker zijn. U kunt ook een dagje naar Polen gaan. Dan komt u weer in aanraking met een andere cultuur en een andere taal. Zo maakt u uw vakantie helemaal compleet.

De vakantie is een tijd waarin u wilt genieten en ontspannen. Even geen zorgen, geen beslommeringen en gewoon genieten van het leven en de prachtige streek waar u naartoe gaat. Op vakantie in Brandenburg is dit helemaal mogelijk. Hogenboom heeft mooie vakantiehuisjes, die van alle gemakken voorzien zijn, zodat u optimaal van uw vakantie in Brandenburg Duitsland kunt genieten. Uw tevredenheid is onze zorg en wij zullen er dus alles aan doen om te garanderen dat u het naar uw zin heeft. Geniet dus van uw vakantie in het prachtige Brandenburg, Duitsland!

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.