Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkoop Denemarken: voordelig genieten van uw vakantie!

Goedkoop naar Denemarken met Hogenboom

Goedkoop naar Denemarken met Hogenboom

Denemarken is een gemoedelijk land vol met historie, een bijzondere natuur en mooie steden. En u kunt met de auto goedkoop naar Denemarken rijden. Al na zo'n 600 kilometer bereikt u vanaf Nederland de Deense grens. Denemarken beschikt over meer dan 400 eilanden en heeft een uitgestrekte kustlijn met veel zandstranden en kiezelstranden. U kunt heerlijk uitwaaien langs de zee of door de duinen. De vele bossen en natuurgebieden zijn ook perfect voor een ontspannen wandeling of fietstocht. Of breng eens een bezoekje aan de fjorden aan de oostkust van Jutland. Dit levert mooie uitzichten op om even lekker bij weg te dromen. Maar ook de krijtrotsen van Møn Klint in het oosten van het land zijn een spectaculair natuurfenomeen. Misschien vindt u zelfs wel wat fossielen als u afdaalt naar de kustlijn. Tijdens uw goedkope vakantie in Denemarken ontdekt u echter niet alleen de schoonheid van het land, want ook de Denen zelf zijn gastvrij en vriendelijk. Hier gaat u zich zeker welkom voelen.

Koninklijk Kopenhagen

Een goedkope vakantie in Denemarken is een mooie gelegenheid om de hoofdstad Kopenhagen te bezoeken. Het icoon van de stad is de beroemde Kleine Zeemeermin. Het beeld is geïnspireerd op een sprookje van de Deense schrijver Hans Christian Andersen. Sinds 1913 kijkt ze weemoedig naar de schepen die aan haar voorbijtrekken. Behalve de Kleine Zeemeermin staat Kopenhagen bekend om haar koninklijke gebouwen. Zo vergaapt u zich aan al het moois in Amalienborg, het winterpaleis van de Deense royals. Ook de wisselijk van de Koninklijke Wacht mag u niet missen. Dit schouwspel trekt elke dag weer vele toeristen die deze traditie gefascineerd volgen. Gaat u goedkoop naar Denemarken, dan houdt u geld over om te shoppen in de vele winkeltjes van de stad. Of kom gewoon even bij op een gezellige terras met een glaasje wijn of een lekkere lunch.

Goedkope vakantie in Denemarken met Hogenboom

Denemarken heeft een rijke geschiedenis. Houdt u van cultuur en historie, dan komt u tijdens uw goedkope vakantie in Denemarken zeker aan uw trekken. In verschillende musea kunt u archeologische vondsten of moderne kunst bewonderen. Bent u op vakantie met kinderen? Dan komen al hun fantasieën tot leven in Legoland. Hier worden grote bouwwerken van LEGO afgewisseld met spannende shows. En 's avonds komt u heerlijk tot rust in het vakantiepark van Hogenboom. Onze parken staan altijd op de mooiste plekjes van het land, en zo geniet u van een prettige accommodatie tegen een scherpe prijs. Met een vakantie bij Hogenboom kunt u al goedkoop naar Denemarken. Wij bewijzen dat uw reis helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.