Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiehuis in Belgie

Vakantiehuis in Belgie

Vakantiehuis in Belgie

Lekker op vakantie met uw gezin naar Belgie? Boek een vakantiehuis in Belgie met Roompot. U heeft een comfortabel en betaalbare vakantiewoning wanneer u via Roompot boekt. Door jarenlange verhuur van vakantiehuizen heeft Roompot Vakanties de mooiste locaties gevonden en haar vakantieparken goed uitgerust. In Belgie een vakantiehuis bij Roompot boeken, betekent het gehele jaar door beschikbaar. Zoek uw Belgie vakantiehuizen via het uitgebreide aanbod van Roompot op haar vakantieparken in Vlaanderen en Limburg. Neem nu gelijk een kijkje hier op onze website.

Relaxen in uw Belgie vakantiehuis

Roompot biedt vakantiehuizen aan in Belgie op diverse vakantieparken. U kunt een vakantiehuis in Belgie in Limburg boeken op het park Molenheide of op het vakantiepark Narvik Homeparc Mooi Zutendaal. In West-Vlaanderen kunt u huren op Camping Nieuwpoort of op Kustpark Strand Westende. Dit zijn slechts een paar van de goed toegeruste vakantieparken van Roompot in Belgie. Op Strand Westende kunt u zeekajakken op de Noordzee en een uitstapje maken naar het door kantklossen bekende Brugge. In Brugge vindt u bovendien attractieparken voor het hele gezin en een dolfinarium. Op Park Molenheide in Limburg kunt u genieten met uw kinderen in het zwemparadijs, de enorme speelhal of eropuit trekken naar het nabij gelegen wild- en wandelpark. Roompot geeft u graag alle informatie over de locaties en de parken, zodat u uw gezinsboeking op maat kunt doen.

Boek uw vakantie in Belgie nu via Roompot

Boek uw vakantie in Belgie nu via Roompot

Een Belgie vakantiehuis is een haalbare kaart voor veel gezinnen uit Nederland. U bent in een andere omgeving en in een andere cultuur, maar kunt uw eigen taal blijven gebruiken. Belgie heeft veel leuks te bieden zoals het bekende Plopsaland aan de kust. Roompot vindt het een uitdaging om mooie vakantiewoningen aan te bieden tegen een scherpe prijs. U bent blij in uw prachtige vakantiehuisje in Belgie en wij weten dat de kans groot is dat we u in komende jaren spoedig opnieuw mogen begroeten. Kom kennis maken met Belgie via een vakantiehuis op onze parken en laat de kinderen proeven van de Belgische frieten en het thuisland van K3. Op onze vakantieparken hebben wij een recreatieprogramma voor uw kinderen. Regelmatig kunt u genieten van livemuziek en/of animatie. Een vakantiehuis in Belgie boeken doet u eenvoudig zelf vanachter uw laptop op kantoor of thuis, en de klantenservice van Roompot helpt u graag een handje bij de boeking. U kunt dan gelijk uw vragen stellen en uw reisverzekering afsluiten. Ga nu meteen naar verder naar onze website om uw keuze voor een vakantiepark in Belgie te bepalen.

Onze suggesties

Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix

  • Mountainbike-, kano- en grottentochten
  • In het hart van de Belgische Ardennen

Parc La Clusure

Parc La Clusure

  • Gelegen aan de rivier de l'Homme
  • Verwarmd openluchtzwembad

Camping Nieuwpoort

Camping Nieuwpoort

  • Gelegen aan recreatieplas en vlak bij het strand
  • Hertenkamp, zwembad en sportfaciliteiten

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.