Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Culinair arrangement: heerlijk samen genieten van al dat lekkers

Culinaire arrangementen

Culinaire arrangementen

Bent u ook zo'n liefhebber van de Bourgondische levensstijl? Lekker ontspannen met een hapje en een drankje op het terras van uw riante villa? Chique dineren bij kaarslicht dankzij de met zorg uitgezochte verrukkelijke culinaire arrangementen? Mmm... het water loopt u in de mond alleen al bij de gedachte aan al die heerlijkheden! Ontzettend aardig van die collega om het culinaire arrangement van Hogenboom vakantieparken onder uw aandacht te brengen. Gelukkig is er voor de kinderen ook genoeg te doen. Hoeft u zich niet zo schuldig te voelen als u ligt uit te buiken aan de rand van het zwembad.

Het verrukkelijke culinaire arrangement

Even lekker een weekendje weg. Uitwaaien en pierewaaien langs strand en boulevard. Relaxen in een mooie bungalow te midden van het woeste duinlandschap. Lange strandwandelingen, terrasje pikken en helemaal losgaan op de winkelboulevard met als hoogtepunt culinair genieten. Wat gaat het worden vandaag? Een heerlijk 3-gangen diner met een flesje wijn, of liever steengrillen op het beschutte terras met de romantische verlichting? Gelukkig hoeft u niet te kiezen. Het kan allebei met de uitstekende culinaire arrangementen van Hogenboom. Wat een luxe dat u zich eens niet het hoofd hoeft te breken over de boodschappen voor het eten. Vanavond besluit u zich feestelijk te kleden voor een uitgebreid diner in het sfeervolle parkrestaurant. De rest van het weekend huurt u een paar fietsen om de omgeving te verkennen, te picknicken in de duinen en pootje te baden in de zee. U keert iedere keer weer voldaan terug in uw moderne bungalow. Een echte topper, zo'n korte culinaire vakantie.

Culinaire arrangementen in Nederland

In een aantal Hogenboom vakantieparken heeft u de mogelijkheid om tijdens uw vakantie te genieten van verschillende culinaire arrangementen. U kunt kiezen voor een barbecue arrangement in een bospark vlakbij een natuurgebied met fantastisch ruime moderne kampeerplekken, maar u kunt ook een driegangen diner reserveren in een riante vrijstaande villa in een waterrijk gebied: een echte familievilla voor de watersportliefhebber. Hier kunt u zwemmen, zeilen, surfen, vissen en zelfs duiken. Stelt u zich eens voor hoe heerlijk het is om op uw eigen terras te genieten van het bijzonder complete culinaire arrangement. Tot in de kleine uurtjes buiten zitten met een boek, een spelletje doen, of gewoon even lekker praten over koetjes en kalfjes. Niets hoeft, alles mag. U had nog nooit zo'n relaxte vakantie! Ook een absolute aanrader is een chalet midden in de natuur.
De schoonheid van de bossen is adembenemend in alle seizoenen. Gourmetten in deze sfeervolle ambiance van boslucht en een kabbelend beekje is een van de hoogtepunten van Hogenboom culinaire vakanties.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.