Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Fietsvakantie: heerlijk in het bos of aan de kust!

Fietsvakanties bij Hogenboom vakantieparken

Fietsvakanties bij Hogenboom vakantieparken

Wat is er nu mooier dan een fietsvakantie in een schitterende omgeving? Bij Hogenboom vakantieparken bent u voor fietsvakanties aan het juiste adres. De vakantieparken van Hogenboom liggen midden in de natuur en beschikken over alle faciliteiten die een vakantie compleet maken. Bovendien bevinden de vakantieparken zich op de meest schitterende locaties in Nederland, Belgi├ź of Duitsland. Zo kunt u kiezen uit vakantieparken midden in het bos of een vakantiepark aan de kust. Hierdoor kunt u tijdens de fiets vakantie telkens een andere omgeving verkennen en fietst u het ene jaar in een prachtige bosrijke omgeving en het andere jaar langs de kust, onderwijl genietend van de heerlijke zeelucht. Bovendien kunt u kiezen uit grootschalige vakantieparken met veel faciliteiten waar ook de kinderen zich kunnen vermaken en kleinschalig opgezette vakantieparken waar natuur en rust een grote rol spelen. Gezien het hoge kwaliteitsniveau van de Hogenboom vakantieparken zal het verblijf u telkens weer aangenaam verrassen.

Een fietsvakantie voor het ultieme vakantiegevoel

Niets geeft zoveel rust en plezier als fietsvakanties. Lekker in uw eigen tempo op de fiets de omgeving verkennen. En na een dag fietsen lekker relaxen in een uitstekende en comfortabele vakantiebungalow. Ook kunt u bij Hogenboom een fietsarrangement boeken die uw fietsvakantie nog aangenamer maakt. Zo is er onder andere; het "Vroegzomer fiets arrangement" en het "Happen & Trappen arrangement". Bij deze arrangementen zijn diverse extra's inbegrepen, afhankelijk van welk arrangement u kiest. Voor fietsarrangementen bent u bij Hogenboom dus aan het juiste adres. En als u geen mogelijkheid heeft om uw eigen fiets mee te nemen, dan biedt een fietspakket de oplossing. Voor een klein bedrag heeft u dan de beschikking over een huurfiets tijdens uw verblijf.

Comfortabele bungalows

Of u nu met twee personen bent of met een grote groep, er is altijd wel een accommodatie beschikbaar die aan uw eisen voldoet. De accommodaties zijn ruim van opzet en zeer sfeervol ingericht. Bovendien is er een grote diversiteit in accommodaties. Van comfortabele bungalows tot appartementen en van chalets tot authentieke vakantieboerderijen, u zult altijd iets vinden wat bij uw persoonlijke situatie aansluit.

Nieuwsgierig of direct boeken?

Als u geïnteresseerd bent in fietsvakanties en u wilt er eens lekker tussenuit, overtuig u dan eens van de mogelijkheden bij Hogenboom vakantieparken. En mocht u een fietsvakantie willen boeken, kijk dan ook eens naar de aanbiedingen die beschikbaar zijn of naar de fiets arrangementen die worden aangeboden. Misschien rijdt u dan wel binnenkort op de fiets in een schitterende omgeving, genietend van alles om u heen. Wat kan het leven toch mooi zijn!

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.