Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Actieve vakanties: sportief eropuit in een mooie omgeving!

Spetterende actieve vakanties

Spetterende actieve vakanties

De actieve arrangementen vormen voor ieder gezin het hoogtepunt van het jaar. Bent u ook zo'n sportieve vakantieganger die in een natuurlijke omgeving graag veel onderneemt? Dan is een actieve vakantie op een van de vele toplocaties van Hogenboom een fijne optie. Behalve dat het mogelijk is om met z'n tweeën lekker te gaan fietsen, varen of sporten zijn ook actieve vakanties met kinderen een reële optie.

Overal genieten

Een actieve vakantie in Duitsland bijvoorbeeld geeft je de kans om te genieten van de prachtige natuur die net even wat anders is dan in ons kleine kikkerlandje. Een actieve vakantie in Nederland is vanzelfsprekend ook heel fijn; zo zijn de verschillende fietsarrangementen in bijvoorbeeld de Limburgse heuvels echt adembenemend. De actieve vakanties worden nog leuker als je 's avonds thuiskomt in je eigen luxe bungalow, huisje of caravan en heerlijk neerploft in een van de luxe kamers.

Actieve vakantie voor iedereen

Behalve de fietsarrangementen vinden ook de waterarrangementen gretig aftrek bij veel families. De actieve vakanties in bijvoorbeeld Friesland en Zeeland, zijn zeer gewild bij de watersportliefhebber. De faciliteiten op de parken zijn uitstekend om er een prachtige vakantie van te maken. Zo krijgt u de beschikking over een sloep, uiteraard in combinatie met een verblijf in een van de pittoreske huizen.

Eropuit

Op een vakantie actief zijn vraagt soms enige aanpassing van enkele van de familieleden. Er bestaan nou eenmaal altijd verschillen tussen de wijze waarop mensen de vakantie in willen vullen. Als u met het sportteam gaat, weet u dat het gros lekker mee gaat varen, fietsen of voetballen buiten op het grasveld. Gelukkig hebben de Hogenboom vakantieparken behalve de avontuurlijke vakanties ook genoeg ruimte om passieve ontspanning mogelijk te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld veel wellness en culinaire arrangementen die de harten van veel mensen sneller laten kloppen. Hierdoor is er voor iedereen wat te doen.

Vele extra’s

De actieve vakanties van Hogenboom zijn vanzelfsprekend goed te combineren met andere extra's die de verschillende parken u aanbieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de culinaire horecacheques, een gourmet- of steengrillpakket en het boodschappenpakket. Voor de kinderen is het coole kidspakket een serieuze optie. Op deze manier weet Hogenboom al jaren mensen uit allerlei gebieden kennis te laten maken met een nieuwe omgeving. De actieve vakantie vormt voor veel mensen het summum van ontspanning. Hogenboom vakantieparken probeert zijn steentje bij te dragen aan het plezier en de ontspanning tijdens deze zeer prettige periode. Actieve gezinsvakanties hebben iets extra’s.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.