Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Arrangement: tijdens uw vakantie sportief gaan fietsen of lekker eten?

Het gemak van een arrangement

Het gemak van een arrangement

Wie van een weekendje uit of van de vakantie een complete ervaring wilt maken kiest een van de unieke arrangementen van Hogenboom. Een weekendje weg met een van onze arrangementen biedt u de kans om zorgeloos te genieten. Neem bijvoorbeeld het museumarrangement Aquadelta, een uitstekende keus voor de cultuurliefhebber. Verblijf twee nachten in het hotel van Vakantiepark Aquadelta bij het beroemde vissersdorp Bruinisse. Bij het verblijf zijn twee keer een ontbijt, een voordeelmenu en toegangskaarten voor het indrukwekkende Watersnoodmuseum inbegrepen. Op zoek naar natuur, rust en cultuur? Kijk nu op de website voor een voordelig last minute arrangement.

Arrangementen voor de watersportliefhebber

In een waterrijke omgeving eropuit met een eigen sloep. Voor de liefhebber van water en varen bieden wij een speciaal arrangement dat u laat genieten van de Zeeuwse of Friese wateren. Met een ruime bungalow in Waterpark Oan’e Poel, dat over een eigen steiger beschikt, kunt u de Terhernster Poelen verkennen. Een sloeparrangement in het Friese Merengebied zorgt dat u er met de familie even helemaal uit bent. Gaat uw voorkeur uit naar de Zeeuwse natuur, dan is een bungalow in Vakantiepark Aquadelta een uitstekende optie om als uitvalsbasis te dienen voor de talloze watersportmogelijkheden van het Grevelingenmeer. Vakantiepark Aquadelta heeft ook een speciaal arrangement voor bezoekers van Concert at SEA op 28 en 29 juni. Geen lange reistijden naar het festivalterrein en ‘s ochtends lekker genieten van een compleet verzorgd ontbijt. Een horecacheque ter waarde van 25 euro is ook inbegrepen bij dit speciale weekend arrangement.

Fietsen of culinair?

Wat is er heerlijker dan compleet verzorgd fietsen door de natuur? Bij onze weekend arrangementen zijn een huurfiets en lunchpakket bij het verblijf inbegrepen, zodat u op uw gemak een van de talloze fietsroutes kunt ontdekken. De keuze is groot: fietsen door de duinen, op de Veluwe, door het Limburgse heuvellandschap of in de rust van Drenthe. Voor elke fietsliefhebber hebben wij een arrangement. Houdt u van lekker eten? Voor elke smaak hebben wij heerlijke culinaire arrangementen. In diverse parken in Nederland en België bieden wij een vroegzomerarrangement aan met een driegangendiner, gourmet en een fles wijn. Eet u tijdens een weekendje uit graag in de buitenlucht? Probeert u dan het gezellige barbecue-arrangement van Bospark Lunsbergen in Borger (Drenthe). Een comfortabele tent (op een kampeerplek van ongeveer 100 m2) in de prachtige natuur biedt alle rust en voor het culinaire gemak is er een barbecuepakket. Kijk snel naar de last minute arrangementen voor een voordelig en verzorgd weekend.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.