Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Nieuwsbrief

Inhoud

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief via het aanmeldformulier.

Ik heb een oude nieuwsbrief ontdekt waar interessante aanbiedingen in stonden. Kan ik die nog boeken?

U kunt deze aanbieding alleen nog boeken als de desbetreffende accommodatie in de aangegeven periode nog beschikbaar is en de actieperiode nog van toepassing is.

Ik heb de nieuwsbrief ontvangen maar ik kan de aanbiedingen niet meer boeken. Hoe kan dit?

Aanbiedingen gaan altijd samen met de beschikbaarheid van de desbetreffende accommodaties. Als u een aanbieding niet meer kunt boeken houdt dit waarschijnlijk in dat de desbetreffende accommodatie niet meer beschikbaar is of dat de actieperiode niet meer van toepassing is.

Ik kan de nieuwsbrief niet goed lezen. Wat nu?

Als u de nieuwsbrief in uw e-mailprogramma niet goed kunt lezen klik dan op de link ‘Klik hier als u de nieuwsbrief niet kunt lezen’ bovenaan in het e-mailbericht. De nieuwsbrief opent zich nu in uw internetbrowser en kan dan beter uitgelezen worden.

Hoe kan ik mijn gegevens voor de nieuwsbrief wijzigen (bijvoorbeeld e-mailadres of naam)?

Klik voor het wijzigen van gegevens, onderaan de nieuwsbrief, op de link ‘wijzig mijn gegevens’. Vul vervolgens uw nieuwe gegevens op het formulier in en klik op de knop ‘wijzig’.

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Wilt u niet meer op de hoogte gehouden worden van onze aanbiedingen en last minutes? Klik dan onderaan de nieuwsbrief op de link 'afmelden'. Vervolgens ontvangt u een email met de bevestigingslink. Wanneer u deze aanklikt wordt u e-mailadres verwijderd uit ons bestand.

Hoe kan het dat ik de nieuwsbrief niet ontvang, terwijl ik me toch heb aangemeld?

Als u de nieuwsbrief niet ontvangt terwijl u zich toch heeft aangemeld ligt dit waarschijnlijk aan een fout in uw e-mailadres. Meld u daarom opnieuw aan op de site. Als dit niet het geval is kan het ook aan uw Spamfilter liggen. Deze houdt soms ook gewenste e-mail tegen. Voeg info@vakantiegevoel.nl toe aan uw veilige contactpersonen en controleer eventueel uw e-mail instellingen.

Hoe vaak wordt de nieuwsbrief verstuurd?

De nieuwsbrief wordt wekelijks per e-mail verstuurd.

Terug naar boven