Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Algemeen

Inhoud

Wie is Hogenboom Vakantieparken?

Hogenboom Vakantieparken is met meer dan 100 parken dé intermediair voor vakantieparken in Nederland en Europa. Hierdoor heeft u een ruime keuze aan bestemmingen; in de bossen, aan de kust of meer, alles is mogelijk. De vakantieparken bieden een enorme diversiteit aan accommodaties geschikt voor 2 tot wel 40 personen. Zo kunt u verblijven in een comfortabele bungalow, een luxe villa voorzien van sauna en zonnebank, een authentieke boerderij, maar ook kamperen op een van de campings is mogelijk.

Lees meer informatie over Hogenboom Vakantieparken.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Bekijk de algemene voorwaarden op onze website.

Wat zijn de bijkomende kosten?

Bij de huurprijs van uw accommodatie zit alleen de huur van het object inbegrepen.

Bijkomende kosten zijn: reserveringkosten, eindschoonmaak, bedlinnen, parklasten en waarborgsom (indien van toepassing).

Bepaalde voorkeuren of handige extra’s kunt u, tegen betaling van een toeslag, direct tijdens uw boeking reserveren of achteraf via Mijn Vakantiegevoel bijboeken.

Waar kan ik het adres van het park terugvinden?

Het adres van het park vindt u op de parkpagina onder het menu 'Adres & Reisinfo'.

Op de aanreisinformatie die u 14 dagen voor aankomst ontvangt, staan ook de adresgegevens en het telefoonnummer van het park vermeld.

Van wanneer tot wanneer loopt een regulier week-, weekend- en midweekverblijf?

Week: van vrijdag 15.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur of van maandag 15.00 uur t/m maandag 10.00 uur.
Weekend: van vrijdag 15.00 uur t/m maandag 10.00 uur
Midweek: van maandag 15.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur

Op feestdagen kunnen de parken afwijkende aankomst- en vertrektijden gehanteerd worden.

Is het ook mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten op het park zonder dat ik op het park verblijf?

Ja, dat kan. U dient echter wel voor bepaalde faciliteiten te betalen. Let op: in drukke periodes kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten alleen toegankelijk zijn voor parkgasten. Bel voor meer informatie naar het betreffende park.

Kan ik een cadeaubon kopen?

Ja, met de Hogenboom Vakantieparken Cadeaucheque kunt u iemand een verblijf op één van onze parken cadeau doen of bijdragen in de kosten van het vakantieverblijf. U kunt zelf de waarde van de cadeaucheque bepalen. Bestel een cadeaucheque.

Terug naar boven