Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Affiliate

Affiliate marketing

In samenwerking met TradeTracker en TradeDoubler biedt Hogenboom Vakantieparken u een uniek partnerprogramma. Lees hieronder meer over dit programma en schrijf u in! Hogenboom Vakantieparken is aangesloten bij de affiliate netwerken van TradeTracker en TradeDoubler. Dit houdt in dat TradeTracker en TradeDoubler alle nieuwe klanten en verkopen registreren en de uitbetaling verzorgt. Dit betekent voor u dat u zeker wordt uitbetaald en dat registratie in handen is van een onafhankelijke partij.

Over TradeTracker en TradeDoubler

TradeTracker en TradeDoubler bieden websites de mogelijkheid om met hun website inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor de bij deze affiliate netwerken aangesloten adverteerders. Deze adverteerders stellen daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials, e.d.) die u als affiliate op uw site(s) en in uw nieuwsbrieven kunt plaatsen. U kunt affiliate worden als u eigenaar bent van een website en interesse hebt om geld te verdienen aan uw bezoekers. Deelname aan dit programma is kosteloos.

Hoe werkt het partner programma?

Via het partner programma kunt u eenvoudig iedere willekeurige accommodatie uit ons assortiment via uw site promoten. Door het grote aanbod kunt u aan uw bezoekers altijd een verrassende keuze van parken voorschotelen. De verwerking, verzending en facturering van reserveringen nemen wij voor onze rekening. En uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende de reservering. Het enige dat u hoeft te doen, is het maken van een link tussen uw site en die van ons en uw commissie in ontvangst nemen.

Invulling partner programma?

U kunt op diverse manieren een invulling geven aan het Hogenboom Vakantieparken partnerschap:

  • Banners in diverse standaard maten die via uw website verwijzen naar vakantiegevoel.nl
  • Deeplinks en/of tekstlinks, deze verwijzen naar specifieke pagina’s op vakantiegevoel.nl
  • Productfeeds met het actuele aanbod van Hogenboom Vakantiepark

Via de netwerken van TradeTracker en TradeDoubler worden uitingen automatisch bijgewerkt op uw site. U beschikt altijd over de meest actuele aanbiedingen en promotiemateriaal wat de resultaten zeker ten goede zal komen.

De commissie

Wanneer uw bezoekers op onze website www.vakantiegevoel.nl tot een sale zijn overgegaan, betalen wij u commissie. Deze commissie is altijd een vast percentage over de huursom van de gemaakte reservering. De hoogte van het percentage is afhankelijk van het segment waarin uw campagne wordt geplaatst. Dit segment is op zijn beurt weer afhankelijk van het soort campagne en het aantal sales en kan variëren tussen de 3% en de 8%.

Om een actueel beeld te krijgen van deze commissies kunt u zich aanmelden bij onze netwerken TradeTracker of TradeDoubler (zie links onderaan deze pagina).

Gebruik logo en merknaam

Hogenboom Vakantieparken heeft een uitgebreid en actueel aanbod van tekstlinks, bannermateriaal en productfeeds beschikbaar gesteld via de affiliate netwerken waar u gebruik van kunt maken. Het is daarom niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknaam van Hogenboom Vakantieparken wordt gebruikt. Ook adverteren op de Hogenboom merknamen en parknamen of misspellingen hiervan is niet toegestaan. Bekijk onze affiliate SEA policy voor de lijst met termen waarop niet geadverteerd mag worden.

Hoe kan ik me aanmelden als partner?